Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Προφητείες του αγίου Νείλου του μυροβλήτου... βρε λες να.... ;



Όταν πλησιάσει ο καιρός της ελεύσεως του Αντιχρίστου θα σκοτιστεί η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη τα της σαρκός και θα πληθυνθη σφόδρα η ασέβεια και η ανομία. 
Δεν θα υπάρχει σεβασμός εις τούς γονεις και τους γεροντότερους, η αγάπη θα εκλείψει, οι ποιμένες των Χριστιανών Αρχιερείς και ιερείς θα είναι άνδρες κενόδοξοι, παντελώς μη γνωρίζοντες την δεξιάν οδόν από την αριστεράν.
Τότε θα αλλάξουν τα ήθη και αι παραδόσεις των Χριστιανών και της Εκκλησίας. Η σωφροσύνη θα απολεσθεί από τους ανθρώπους και θα βασιλεύσει η ασωτία. Το ψεύδος και η φιλαργυρία θα φθάσουν εις τον μέγιστον βαθμόν, και ουαί εις τους θησαυρίζοντας αργύρια.

Φυσικά για τον Όσιο τον Νείλο τον Μυροβλήτη τα 'χω ξαναγράψει και στο παρελθόν!

Μίλησα τότε για τα ΦΟΒΕΡΑ και ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ που 'χε πει, αυτά που τα έβαλα μετά και στο βιβλιαράκι με τις «Άγνωστες Προφητείες Νο 2»! Έλεγε ο Νείλος ο Μυροβλήτης: «Προ της Ελεύσεως του Αντίχριστου ο Κόσμος θα γίνει αγνώριστος»!!! [δες στο πιο πάνω βιβλιαράκι, από τις σελίδες 25 μέχρι και 31, όπου και τα γράφω αυτά εδώ τα ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ πράγματα που 'πε ο Προφήτης Νείλος!!!].

Αλλά όμως πάντα κάποιοι βγαίνουνε και μου κάνουνε... αντιπολίτευση! «Υπερβολές» το ένα, «τραβηγμένο» το άλλο, «ακρότητες» το παράλλο... Πως δλδ. εγώ κάθομαι και ασχολούμαι με «μπούρδες» και πως ΟΛΑ αυτά που 'πανε οι Γέροι και οι Πατέρες της Ορθοδοξίας ήτανε «παραμύθια» που τα κατεβάσανε από την κούτρα τους... Να ΤΕΤΟΙΟΥΣ έχουμε σήμερα στην Πατρίδα ΜΑΣ και γι' αυτό δεν μπορούμε να δούμε χαΐρι κανένα!!! Έχουμε δλδ. άτομα άπιστα, που αμφιβάλλουνε για τις Προφητείες της Ορθοδοξίας ΜΑΣ και όποιον σαν εμένα ασχολείται μ' αυτά τον κατηγορούνε για «τρέλλες» και τέτοια...

Αμ δε, όμως! Να που ΚΑΘΟΛΟΥ δεν είναι «τρελλά» ή και «υπερβολικά» όλα αυτά τα πράγματα! Γιατί πώς γίνεται να είναι τέτοια που τα κατηγορούνε οι άθεοι και ψεύτικοι «Έλληνες», αλλά όμως ΟΛΑ μα ΟΛΑ συνέχεια να επιβεβαιώνονται;;; Ε; Πώς γίνεται αυτό το πράγμα; Και να ασχολείται, ξέρω εγώ, π.χ. ολόκληρη CIA με τον Παΐσιο και τι προφητικό είπε εκείνος, το ίδιο και οι τουρκαλάδες της ΜΙΤ κτλ. κτλ.;! Άμα αυτά όλα που είπε η Ορθοδοξία ήτανε «τρελλά» και «ακραία» φυσικά και ΔΕΝ θα ασχολιότανε κανένας με όλα αυτά, αλλά θα σκάγανε απ' τα γέλια και δεν θα τα παίρνανε στα σοβαρά; Έτσι δεν είναι;...

Αυτά τώρα τα γράφω, για να τελειώνουμε πια με τα... μοσχάρια (!) που στους καιρούς που βρισκόμαστε και που φαίνονται παντού γύρω-γύρω μας τα σημάδια του Αντίχριστου, αυτοί κάθονται και μαλακίζονται και δεν έχουνε ιδεούλα τι συμβαίνει έξω στην φύση... Αυτό ακριβώς έγινε τώρα και με τον Όσιο τον Νείλο, που και πάλι μερικοί-μερικοί γελάγανε όταν τα έβγαλα τότε την πρώτη φορά, αλλά όμως τώρα εγώ ΑΛΛΑ πράγματα βλέπω να γίνονται! Γιατί ο Όσιος Νείλος ο Μυροβλήτης ΞΑΝΑΗΡΘΕ και πάλι τώρα τελευταία στην επικαιρότητα!!!
Ναι, ναι, ασχολούνται ΚΑΙ ΠΑΛΙ με τον Όσιο Νείλο και αυτό φαίνεται από κάτι αρθράκια που μπήκανε, όπως π.χ. τώρα τελευταία στο Ίντερνετ κτλ. κτλ. Γι' αυτό και αξίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ξαναδούμε τι προφητικό είπε ο Όσιος Νείλος και γι' αυτό και θα ξαναβάλω εδώ πέρα την ΦΟΒΕΡΗ και ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ του Προφητεία!!! Αλλά όμως προτού να την δούμε αυτή, ας αντιγράψω εδώ πέρα μερικά πράγματα από το παλιό μου αρθράκι για τον Νείλο, με βιογραφικά στοιχεία του και άλλα τέτοια, για να θυμηθείς τι ήτανε ο Νείλος. Πάμε λοιπόν:
«Ο Νείλος έζησε στον 16ο και στον 17ο αιώνα και καταγότανε από ένα ορεινό χωριό της Αρκαδίας, τον Άγιο Πέτρο (στην περιοχή του Πάρνωνα Κυνουρίας). Ήτανε πάρα πολύ μικρός στην ηλικία, παιδί σχεδόν, όταν το 1601 μπήκε σε μοναστήρι, μαζί με τον θείο του τον Μακάριο, που του ήτανε και δάσκαλος στα θρησκευτικά γράμματα (ήτανε δηλ. εκείνος που τον οδήγησε στο να γίνει πολύ πιστός Χριστιανός). Μπήκε λοιπόν μικρός-μικρός στην Μονή της Παναγίας της Μαλεβής και πήρε μετά το όνομα Νείλος, όταν και χειροτονήθηκε ιεροδιάκονος και μετά έγινε και ιερομόναχος. Το πραγματικό του όνομα, το προηγούμενο (το κοσμικό), ήτανε Νικόλαος Τερζάκης.

Ύστερα από μερικά χρόνια ο Νείλος έφυγε από την Πελοπόννησο και πήγε και εγκαταστάθηκε στο Άγιο Όρος. Εκεί πέρα έγινε σιγά-σιγά πολύ γνωστός για τον βίο και για τα έργα του, αφήνοντας έναν δικό του μοναδικό θρύλο στο «Περιβόλι της Παναγίας». Ασκήτευσε για πάρα πολλά χρόνια, εντελώς μόνος του στην ερημιά, μέσα σε μια σπηλιά, αυτή του Αγίου Πέτρου του Αθωνίτη (στο Καραβοστάσι). Πρόκειται για ένα μέρος εντελώς απρόσιτο και απόμερο και όλοι είχανε πάντα την μεγάλη απορία πώς μπορούσε και επιβίωνε εκεί μέσα, σε τόσο αντίξοες συνθήκες, ο Όσιος. Πώς μπορούσε δηλ. και έβρισκε τροφή, νερό και όλα τα απαραίτητα για να ζήσει εκεί πέρα στα γκρέμνα, ολομόναχος σαν τα άγρια τα θηρία...
Εκεί πέρα λοιπόν ο Όσιος Νείλος έζησε δεκαετίες ολόκληρες, προσευχόμενος και ασκητευόμενος, μέσα σε ένα κελλί που το 'φτιαξε ο ίδιος (μέσα στο σπήλαιο). Κοιμήθηκε εν ειρήνη στις 12 Νοεμβρίου 1651 και τον θάψανε, αφού πρώτα τον βρήκανε οι άλλοι καλόγεροι, εκεί πέρα στο μέρος της απομόνωσής του. Περάσανε πολλά-πολλά χρόνια, ώσπου την άνοιξη του 1845 κάποιος μοναχός ονόματι Αιχμάλωτος (!) είδε στο όνειρό του τον Όσιο να του υποδεικνύει το μέρος που 'τανε θαμμένος. Πήγε λοιπόν εκεί πέρα ο Αιχμάλωτος και τι να δει; Βρήκε τον τάφο του Νείλου ακριβώς στο σημείο που είχε δει στον ύπνο του! Όταν δε βρήκανε τα λείψανά του γίνανε πολλά θαύματα στο μέρος εκείνο και μάλιστα μέσα από τον τάφο του Νείλου ανάβλυζε μύρο, που 'τανε θαυματουργό και θεράπευε πληγές και τέτοια... Το μύρο αυτό έφτανε μέχρι κάτω στα απότομα βράχια της παραλίας, από όπου και το μαζεύανε με βάρκες οι ναυτικοί και το βάζανε σε δοχεία για να δώσουνε σε άρρωστους συγγενείς, φίλους κτλ.
Ύστερα το λείψανό του το θάψανε στην Μονή της Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους»... [αυτά τα παραπάνω τα γραψε η Σόνια και στο βιβλιαράκι με τις «Άγνωστες Προφητείες Νο 2», δες γι' αυτό στις σελίδες 25-27].

Άμα είπα λοιπόν για το ποιος είναι ο Όσιος Νείλος ο Μυροβλήτης, άντε πάμε τώρα να δούμε αυτή την ΦΟΒΕΡΗ του την Προφητεία! Αυτή ακολουθεί ολόκληρη εδώ πέρα παρακάτω:
«Κατά το 1900 έτος βαδίζοντας προς τον μεσασμόν του 8ου αιώνος (5.508 χρόνια απο Αδάμ + 2000 μ.Χ. = 7.508 χρόνια) άρχεται ο κόσμος του καιρού εκείνου, να γίνεται αγνώριστος. Όταν πλησιάσει ο καιρός της ελεύσεως του Αντιχρίστου θα σκοτιστεί η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη τα της σαρκός και θα πληθυνθη σφόδρα η ασέβεια και η ανομία. Τότε άρχεται ο κόσμος να γίνεται αγνώριστος μετασχηματίζονται αι μορφαί των ανθρώπων και δέν γνωρίζωνται οι άνδρες από τάς γυναίκας διά της αναισχύντου ενδυμασίας και των τριχών της κεφαλής. Οι τότε άνθρωποι θά αγριέψουν και θα γίνουν ωσάν θηρία από την πλάνην του αντιχρίστου.
Δεν θα υπάρχει σεβασμός εις τούς γονεις και τους γεροντότερους, η αγάπη θα εκλείψει, οι ποιμένες των Χριστιανών Αρχιερείς και ιερείς θα είναι άνδρες κενόδοξοι, παντελώς μη γνωρίζοντες την δεξιάν οδόν από την αριστεράν.
Τότε θα αλλάξουν τα ήθη και αι παραδόσεις των Χριστιανών και της Εκκλησίας. Η σωφροσύνη θα απολεσθεί από τους ανθρώπους και θα βασιλεύσει η ασωτία. Το ψεύδος και η φιλαργυρία θα φθάσουν εις τον μέγιστον βαθμόν, και ουαί εις τους θησαυρίζοντας αργύρια.
Αι πορνείαι, μοιχείαι, αρσενοκοιτίαι, κλοπαί και φόνοι, θα πολιτεύωνται, εν τω καιρω εκείνω, και δια την ενέργειαν της μεγίστης αμαρτίας και ασελγείας, οι άνθρωποι θέλουν στερηθεί την χάριν του Αγίου Πνεύματος όπου έλαβον εις το Άγιον Βάπτισμα ως και την τύψιν της συνειδήσεως.
Αι εκκλησίαι του Θεού θά στερηθούν ευλαβών και ευσεβών ποιμένων και αλοίμονον τότε εις τους εν τω κόσμω ευρισκομένους Χριστιανούς οι οποίοι θα στερηθούν τελείως την πίστην, διότι δεν θα βλέπουν από κανέναν φως επιγνώσεως, τότε θα αναχωρούν από τον κόσμον εις τα ιερά καταφύγια δια να εύρουν ψυχικήν ανακούφησιν των θλίψεών των και παντού θα ευρίσκουν εμπόδια και στεναχωρίας. Και πάντα ταύτα γενήσονται δια το ότι ο Αντίχριστος θέλη κυριεύση τα πάντα, και γενήσεται εξουσιαστής πάσης της Οικουμένης και θα ποιή τέρατα και σημεία κατά φαντασίαν. Θέλει δε δώση πονηράν σοφίαν εις τον ταλαίπωρον άνθρωπον, να εφεύρη να ομιλεί ο εις προς τον άλλον, από την μίαν άκρην της γης, έως την άλλην. Τότε θά πέτανται στον αέρα ως πτηνά και διασχίζοντες τον βυθόν της θαλάσσης ως ιχθύες.
Και ταύτα πάντα ποιούντες οι δυστυχείς άνθρωποι, διαβούντες εν ανέσει, μη γνωρίζοντες οι ταλαίπωροι ότι ταύτα εστί πλάνη του Αντιχρίστου. Και τόσον θα προοδεύση την επιστήμην κατά φαντασίαν ο πονηρός, ώστε αποπλανήσαι τους ανθρώπους και μη πιστεύει εις την ύπαρξην του τρισυποστάτου Θεου.
Τότε βλέπων ο Πανάγαθος Θεός την απώλειαν του ανθρωπίνου γένους, θέλει κολοβώση τας ημέρας, δια τους ολίγους σωζωμένους, διότι θέλει πλανείσαι ει δυνατόν και τους εκλεκτούς. Τότε αιφνιδίως θέλει έλθη η δίστομος ρομφαία και θα θανατώσει τόν πλάνον και τους οπαδούς αυτού»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου