Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Το μπουλούκι της Εθνικής Νέων:-Σπάσιμο τζαμαρίας,τσιγαριλίκια


Ένα σπασμένο έπιπλο, μία "κατεβασμένη" τζαμαρία και ένα ποτήρι με αποτσίγαρα συνθέτουν -μεταξύ άλλων- το σκηνικό παιδικής χαράς στην Εθνική Νέων, πριν τον διασυρμό με 10-0 από την Ελβετία.

To ρεπορτάζ του gazzetta είναι αποκαλυπτικό γι αυτό το μπουλούκι που αποκαλείται Εθνική Νέων!
Μόνο ποδοσφαιρική ομάδα δεν θύμιζε η αποστολή της Εθνικής Νέων για τα δύο φιλικά παιχνίδια με την Ελβετία, με την εικόνα διάλυσης να φέρνει εν τέλει και τον άνευ προηγουμένου διασυρμό του 10-0.
Το gazzetta.gr σας έγραψε από το βράδυ της Δευτέρας για τα ευτράπελα που συνέβησαν τόσο στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όσο και σε περιστατικά που συνέβησαν πιο πριν. 
Στις υλικές ζημιές μάλιστα που προκάλεσαν οι Πόζογλου και Δώνης κάνοντας σουτάκια με τη μπάλα μέσα στο δωμάτιο, περιλαμβάνεται μία τζαμαρία την οποία “κατέβασαν”, ενώ έσπασαν κι ένα έπιπλο.

Από εκεί και πέρα οι καθαρίστριες φέρονται να βρήκαν έξω από ένα δωμάτιο, ποτήρι γεμάτο με αποτσίγαρα και μέσα σε όλα αυτά έρχονται και οι αποκαλύψεις για την κάκιστη διατροφή των παικτών με τηγανιτές πατάτες, κόκα κόλα, αλλά και κρέπες με σοκολάτα, διαιτολόγιο φυσικά που μόνο σε ποδοσφαιριστές δεν παραπέμπει. 

Για τη ζημιά που προκάλεσαν οι Δώνης και Πόζογλου πριν το πρώτο φιλικό με τους Ελβετούς, το οποίο έληξε 2-2, δεν τιμωρήθηκαν απλά με αποκλεισμό από το παιχνίδι, αλλά τους απαγορεύτηκε και να δουν το παιχνίδι!
Εντός της ημέρας θα γίνει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ όπου και θα αποφασιστούν τα μέτρα που θα παρθούν και το τι μέλλει γενέσθαι για τους παίκτες που βρέθηκαν στο επίκεντρο, αλλά και τον Τζαλοκώστα, ο οποίος βέβαια είναι ήδη "τελειωμένος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου