Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Η ανώτατη τιμητική διάκριση υπέρ του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή έρχεται από ένα... Σιωνιστικό κέντρο!!!


Κέντρο Βίζενταλ:
6ος μεγαλύτερος εχθρός του Σιωνισμού η Χρυσή Αυγή.


Κάθε χρόνο, το γνωστό εβραϊκό κέντρο “Simon Wiesenthal” με έδρα το Λος Άντζελες εκδίδει το TOP-10 των μεγαλύτερων εχθρών του Σιωνισμού διεθνώς. Φέτος η εν λόγω λίστα μας επεφύλασσε μία έκπληξη.
Στην 6η θέση, μετά τον πρόεδρο του Ιράν Αχμαντινετζάντ, τον αρχηγό των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, τους επικεφαλής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και άλλους πολιτικούς και στρατιωτικούς ηγέτες βρίσκεται ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Όπως διαβάζουμε σε ιστοσελίδα του ουγγρικού εθνικιστικού κόμματος Jobbik, που αναδημοσιεύει την είδηση:«Όπως ήταν αναμενόμενο, η Χρυσή Αυγή, το Ελληνικό Πατριωτικό Κόμμα βρίσκεται στην εβραϊκή μαύρη λίστα, επειδή ο ιδρυτής της, Νικόλαος Μιχαλολιάκος αρνείται δημόσια την ύπαρξη 6 εκατομμυρίων νεκρών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει ότι έχει καθαρά χέρια που χαιρετούν εθνικιστικά». Το κείμενο συνοδεύει η κλασική φωτογραφία από τη φετινή Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας. Δείτε ολόκληρο το άρθρο εδώ: http://kuruc.info/r/2/106009/ 

Στην επίσημη ιστοσελίδα του κέντρου Βίζενταλ παρουσιάζεται φωτογραφία από τη συνέντευξη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Mega. Φαίνεται πως η εν λόγω εκπομπή βγήκε πρώτη σε τηλεθέαση το 2013, καθώς προκάλεσε όχι μόνο ελληνικό, αλλά και διεθνές ενδιαφέρον. Αναφορά γίνεται και στους βουλευτές μας, Ηλία Κασιδιάρη και Αρτέμη Ματθαιόπουλο. Στον πρώτο για την ανάγνωση αποσπάσματος από «Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών» στην ελληνική βουλή και στον δεύτερο λόγω της συμμετοχής του στο εθνικιστικό ροκ συγκρότημα Pogrom. H σχετική αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα των σιωνιστών εδώ και εδώ.
Το ερώτημα που τίθεται και αφορά τους σιωνιστές είναι το εξής:Εντάξει, κινδυνεύουν από τους μουσουλμάνους της Αιγύπτου, που είναι 100 εκατομμύρια και διαρκώς έτοιμοι για πολεμική σύρραξη. Κινδυνεύουν από τον Αχμαντινετζάντ και τις ένοπλες δυνάμεις του Ιράν, που ενδεχομένως διαθέτουν πυρηνικά, άρα μπορεί να ρίξουν καμία ατομική βόμβα και να τους αφανίσουν. Την Χρυσή Αυγή όμως γιατί τη φοβούνται; Μήπως γιατί είναι φορέας της εθνικής αφύπνισης που ξεκίνησε από την Ελλάδα και διαχέεται πλέον σε ολόκληρη την Ευρώπη; Γιατί έτσι αποκαλύπτεται ο βρώμικος ρόλος της διεθνούς των τραπεζιτών και του σιωνιστικού κεφαλαίου που τείνει να υποτάξει έθνη και κράτη; Μήπως γιατί απώτερος στόχος των σιωνιστών δεν είναι η ανεξαρτησία του Ισραήλ, αλλά η παγκόσμια εξουσία, η επιβολή της δουλείας του τόκου και η οικονομική κυριαρχία σε όλη τη γη;
Για λόγους ενημέρωσης αναδημοσιεύουμε το αντισιωνιστικό Top-10 του κέντρου Βίζενταλ:
1. Αιγυπτιακή Μουσουλμανική Αδελφότητα
2. Κυβέρνηση Ιράν
3. Carlos Lattuf (βραζιλιάνος σκιτσογράφος που κριτικάρει την σιωνιστική βαρβαρότητα)
4. Ευρωπαίοι Εθνικιστές οπαδοί που χρησιμοποιούν αντισιωνιστική ρητορική και «απαγορευμένα» σύμβολα
5. Ουκρανικό εθνικιστικό κόμμα Svoboda
6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
7. Ουγγρικό εθνικιστικό κόμμα Jobbik
8. Trond Ali Linstad (Νορβηγός γιατρός με δράση στη Γάζα)
9. Jacob Augstein (Γερμανός εκδότης και δημοσιογράφος του Spiegel)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου