Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Μανιτάκης: Η Τρόικα μου ζητούσε μέτρα σοκ γιατί «μόνο με βία καταλαβαίνουν οι τεμπέληδες»


«...μόνο με βίαια και αυταρχικά μέτρα καταλαβαίνουν αυτοί οι τεμπέληδες και ανίκανοι!   »

Επίθεση στην Τρόικα εξαπέλυσε ο Αντώνης Μανιτάκης κατηγορώντας το κλιμάκιο των δανειστών ότι ήθελε να προκαλέσει ιδεολογικό σοκ στο Δημόσιο.

Μιλώντας στον Αθήνα 984 ο ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τόνισε πως η σύνδεση της κινητικότητας με τις απολύσεις που ηταν μία πολιτική απόφαση, κατέστρεψε το πρόγραμμα της κινητικότητας. 

«Μας ζήτησαν μέσα σε 15 ημέρες να βάλουμε σε διαθεσιμότητα 12.500 δημοσίους υπαλλήλους. Έτσι πήγε στράφι το πρόγραμμα κινητικότητας μέσω της αξιολόγησης. Γιατί κανείς δημόσιος υπάλληλος δεν μπορεί να το εμπιστευθεί όταν η αξιολόγηση έχει στόχο τις απολύσεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιτάκης και πρόσθεσε με έμφαση: «Η Τρόικα ήθελε να προκαλέσει ιδεολογικό σοκ. Έλεγαν ότι μόνο με βίαια και αυταρχικά μέτρα καταλαβαίνουν αυτοί οι τεμπέληδες και ανίκανοι!»

Παράλληλα δεν έλειψαν και τα καρφιά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον κ. Μανιτάκη να παραδέχεται μεν πως πολλοί οργανισμοί του Δημοσίου πρέπει να κλείσουν και να συγχωνευθούν σημείωσε ωστόσο πως ο διάδοχός του δεν μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που εκείνος ξεκίνησε γιατί είναι «δέσμιος των αντιστάσεων».


http://oneminute.gr/detail?id=16283

2 σχόλια:

  1. Ειδικά ο κύριος, ο οπαδός του δόγματος "φταίνε ΚΑΙ οι πολίτες" όπου το "ΚΑΙ" το εξηγεί ως 50-50, "τα φάγαμε όλοι μαζί", είναι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ που μπορεί να καταγγέλλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ,ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ;

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ;;


    ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή