Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Η βουλή των (αβούλων) εφήβων: Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να μην ενοχλεί την Νέα Τάξη.



Ο πολύς Πρόεδρος της Βουλής διέκοψε το κοριτσάκι για να ρωτήσει από πού προκύπτουν τα στοιχεία όσον αφορά τον αριθμό των λαθρομεταναστών στην χώρα μας εντελώς απαξιωτικά.
Ο ίδιος μήπως μπορεί να μας απαντήσει πόσοι είναι οι λαθρομετανάστες στην χώρα μας με στοιχεία;
Εφ' όσον δεν μπορεί να το κάνει ας ντρέπεται ο ίδιος κι ας είναι πιο προσεκτικός με τα παιδιά γιατί αυτά μια κοντινή ημέρα θα του ζητήσουν τον λόγο για την άγνοιά του εάν είναι ψύχραιμα... Φοβάμαι όμως ότι δεν θα είναι...

2 σχόλια:

  1. Το παιδί έχει τρακ και ο πολύς κύριoς(;) πρόεδρος! που το έχει καταλάβει την διακόπτει το κορίτσι γυρνάει ξαφνιασμένο και απροετοίμαστο και ψελίζει κάτι ότι της το έχει πει η φίλη της που το έχει ψάξει.
    Αυτός δεν το ξέρει;
    To χειρότερο όμως είναι οι ματιές όλο νόημα που ανταλάσει με τον εκ δεξιών του η τα κρυφογελάκια τους και η επιβράβευση που του δίνει με νόημα ο άλλος αφου έφερε σε πέρας την αποστολή του.
    Βρωμύλοι και τρισάθλιοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο "Πολύς" "κύριος" πρόεδρος, έχει στην πλάτη του το βαρύ "καθήκον" να υπερασπιστεί το καθεστώς που τον ανέδειξε ( το οποίο οδήγησε την χώρα στην οικονομική, ηθική και κοινωνική καταστροφή σύμφωνα με τα λεγόμενα των ίδιων των εκπροσώπων του καθεστώτος).
    Θα κάνει ότι περνά από το χέρι του λοιπόν, προκειμένου να διασώσει "το ψωμί του" ( με την ευρεία έννοια).
    Παλεύει ο άνθρωπος, για τα κεκτημένα του.
    Φευ!
    Του έχω δυσάρεστα νέα για την συντεχνία που εκπροσωπεί: Ότι και να κάνουν, είναι στα όρια του αδύνατου να ισορροπήσουν την κατάσταση χωρίς να ισοπεδώσουν προηγουμένως το ίδιο τους το "κόλπο" ( δηλαδή χωρίς να κόψουν το κλαδί στο οποίο πατάνε).
    Συνέχισε "κύριε" πρόεδρε.
    Είμαι σίγουρος ότι είναι βροχή οι ψιχάλες που εσχάτως πίπτουν οσάκις εμφανίζονται σε ανοικτούς χώρους οι αξιότιμοι εκπρόσωποι της "δημοκρατίας" σας ( συγνώμη για τα εισαγωγικά, αλλά η "δημοκρατία" σας δεν έχει σχέση με την Δημοκρατία. Θα μου πεις και τι έγινε? Θα χρησιμοποιούμε την ίδια λέξη για αυτά τα δύο διαφορετικά πράγματα! ΛΥΠΑΜΑΙ "κύριε" πρόεδρε. Το Copyright - Ελληνιστί "πνευματικά δικαιώματα"- της λέξης, το κατέχει άλλος εδώ και 2500 χρόνια. Αργήσατε).
    Τι κρίμα!

    Υ.Γ.1: Οι ατάκες και τα συνθήματα του τύπου "όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας και δεν μπορούμε να του απαντήσουμε μπορεί να είναι Χρυσαυγίτης ή ακροαριστερός εξτρεμιστής", ΔΕΝ πιάνουν.
    Αυτά, έπιαναν τότε που το καθεστώς σας "πέταγε" τις επιδοτήσεις από το παράθυρο, και δανειζόταν άφθονο χρήμα από το εξωτερικό για να "ταϊζονται" τα κομματόσκυλα.

    Υ.Γ.2: Οι Έλληνες πολίτες, έχουν ΒΑΡΙΑ πολιτική ευθύνη διότι εδώ και δεκαετίες "χόρευαν και πήδαγαν" για να εκφράσουν την χαρά τους για τα καμώματα του καθεστώτος σας...
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ( ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ) ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΑΣ.
    Οι εκπρόσωποι του καθεστώτος όμως ( όχι όλοι ανεξαιρέτως: όσοι πλούτισαν αδικαιολόγητα τα τελευταία 30 χρόνια, και σύμφωνα με τους νόμους και το Σύνταγμα-το οποίο είναι ΠΑΝΩ από τους νόμους), θα το πληρώσουν όπως ορίζει ο νόμος: Δια πολυετών καθείρξεων και κατάσχεσης περιουσίας.
    Στην φυλακή θα τελευτήσουν, και ας το θυμούνται αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή