Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ηνωμένο Βασίλειο Παραφρόνων. Άντε, και στα δικά μας!!!

Στη Βρετανία τιμωρούν τους μαθητές γιατί αρνούνται να προσευχηθούν στον Αλλάχ!! Σε λίγα χρόνια θα γίνει και εδώ...



Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η “Ισλαμοφοβια” γίνεται στα παιδιά των βρετανικών σχολείων, « πλύση εγκέφαλου για το Ισλάμ » και επίσης τιμωρούν εκείνους τους μαθητές που αρνούνται να προσευχηθούν στον Αλλάχ.
Πρόσφατα στο ίδρυμα GATESTONE στη Σκωτία, απαιτήθηκε από 30 παιδιά μη-μουσουλμανακια, του σχολείου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Parkview, να επισκεφτούν το μουσουλμανικό τέμενος Rehman Ahmadiyya στην περιοχή Yorkhill της Γλασκώβης. 
www.gatestoneinstitute.org 

Στο μουσουλμανικό τέμενος, τα παιδιά διατάθηκαν να απαγγείλουν την shahada, την μουσουλμανική δήλωση της πίστης που δηλώνει: “Δεν υπάρχει κανένας Θεός αλλά ο Αλλάχ και ο Mohammed είναι ο αγγελιοφόρος του.”
Οι Μουσουλμάνοι του Ην. Βασιλείου απαιτούν επίσης, να σταλούν ισλαμιστές ιεροκήρυκες σε κάθε σχολείο της Σκωτίας, ώστε να διδάξουν τα παιδιά για το Ισλάμ, υποτίθεται …. για να τελειώσουν οι αρνητικές προδιαθέσεις προς τους μουσουλμάνους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ….. ΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

Σε μια προσπάθεια “ αντί – Ισλαμοφοβιας ”, τώρα οι δάσκαλοι στα βρετανικά σχολεία πρέπει να διδάξουν τις “κομβικες μουσουλμανικές συνεισφορές όπως η άλγεβρα και ο αριθμός μηδέν” στις σειρές μαθημάτων των μαθηματικών και της επιστήμης, « ακόμα κι αν η έννοια μηδενός δημιουργήθηκε στην Ινδία ».

Οι Βρετανοί δάσκαλοι είναι επίσης απρόθυμοι να συζητήσουν για τις μεσαιωνικές σταυροφορίες , στις οποίες οι Χριστιανοί πάλεψαν με τους μουσουλμάνους για τον έλεγχο της Ιερουσαλήμ, διότι τα μαθήματα αυτά έρχονται …. συχνά σε αντίθεση με το τι διδάσκεται στα τοπικά μουσουλμανικά τεμένη. 

Στο Cheshire, δύο σπουδαστές στο Alsager High School τιμωρήθηκαν από το δάσκαλό τους επειδή αρνήθηκαν να προσευχηθούν στον Αλλάχ, ως τμήμα της θρησκευτικής εκπαίδευσής τους. 

Τα σχολεία σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία, απαγορεύουν όλο και περισσότερο το χοιρινό κρέας ως επιλογές μεσημεριανού γεύματος για να αποφύγουν να προσβάλουν τους μουσουλμάνους σπουδαστές. 

Εκατοντάδες των σχολείων έχουν υιοθετήσει μια πολιτική “κανένα είδος χοιρινού κρέατος”, σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά από το Λονδίνο-βασισμένη στην Daily Telegraph.

Οι εδεσματολόγιου περιορισμοί , αποτελούν έναν μακρύ κατάλογο πολιτικά σωστών αλλαγών που φέρνουν βαθμιαία την βρετανική πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση να συμμορφώνεται με τον ισλαμικό νόμο Sharia. 

Ο δήμος του Borough of Harrow στο βορειοδυτικό Λονδίνο ήταν μεταξύ των πρώτων στη Μεγάλη Βρετανία που ενθάρρυνε τις επιλογές halal. (halal : σφαγή ζώων σύμφωνα με την σαρία ) 

Το 2010, το Συμβούλιο του Harrow ανήγγειλε τα σχέδια του να απαγορεύσει το χοιρινό κρέας στα 52 κρατικά σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, για να προσφέρει μόνο τις επιλογές χαλαλ (halal). 

Οι επιλογές μεσημεριανού γεύματος δεν είναι ο μόνος χώρος στον οποίο κλιμακώνεται η “πολιτιστική ευαισθησία” στα βρετανικά σχολεία. Στο δυτικό Yorkshire , ο νηπιακός σταθμός Park Road Junior Infant και το νηπιαγωγείο στο Batley έχουν απαγορεύσει τις ιστορίες που πρωταγωνιστούν οι χοίροι , συμπεριλαμβανομένου και του παραμυθιού ” τα τρία γουρουνάκια “, επειδή προσβάλλουν τα παιδιά των μουσουλμάνων.

Επίσης, στο Cheshire, ένα 14-χρονο Ρωμαιοκαθολικο κορίτσι που παρακολουθεί το καθολικό γυμνάσιο στο Ellesmere Port , χαρακτηρίστηκε από τους εκπαιδευτικούς ως φυγόπονο , επειδή αρνήθηκε να ντυθεί σαν Μουσουλμάνα και να επισκεφτεί ένα μουσουλμανικό τέμενος. 

Στο Nottingham, το σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Greenwood Primary School ακύρωσε ένα παιχνίδι των Χριστουγέννων , ανακατεύοντας το με την μουσουλμανική γιορτή Eid Al- adha. 

Στο Scarborough, το κολλέγιο Yorkshire Coast College αφαίρεσε τις λέξεις Χριστούγεννα και Πάσχα από το ημερολόγιό του για να μην προσβάλει τους μουσουλμάνους. 

Εν τω μεταξύ, η πολιτικά ορθή απαγόρευση των χοίρων στη Βρετανία επεκτείνεται και στα παιχνίδια για τα παιδιά. Ένα παιχνίδι με ένα αγρόκτημα που ονομάζεται HappyLand Goosefeather Farm αφαίρεσε πρόσφατα τους χοίρους …. προκειμένου να αποφευχθεί η προσβολή προς τους μουσουλμάνους. 

Η απομάκρυνση των χοίρων έγινε αντιληπτή στο ευρύ κοινό , από μια Βρετάνη μητέρα που αγόρασε το παιχνίδι ως δώρο για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της. Αν και το παιχνίδι περιείχε το ομοίωμα μιας αγελάδας, του προβάτου, το κοτόπουλο, το άλογο και το σκυλί, δεν υπήρχε το γουρουνάκι, παρά την ύπαρξη χοιροστάσιο και ενός κουμπιού το οποίο παρήγε ένα ήχο “γουρουνιού”.

Μόλις η μητέρα διαμαρτυρήθηκε, η Early Learning Centre (ELC), η οποία κατασκευάζει το παιχνίδι, απάντησε: “Στο παρελθόν, το γουρουνάκι υπήρχε στην συσκευασία του Goosefeather Farm. Ωστόσο, λόγω των παραπόνων των πελατών και για θρησκευτικούς λόγους , αυτό δεν είναι πλέον μέρος του παιχνιδιού “

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου