Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Η μεγαλοσύνη του Ισραηλιτικού Έθνους!


Όχι, δεν γίναμε ξαφνικά φανατικοί εβραιολάτρες. Δεν μπορούμε όμως να μην βγάλουμε το καπέλο, και να μην σφίξουμε ιπποτικά το χέρι σε ένα έθνος που επαξίως κερδίζει την επιβίωση και την προκοπή του διά μέσου των αιώνων. Αν μη τι άλλο, το έθνος του Ισραήλ αξίζει αμέριστο τον σεβασμό μας. 
Η είδηση έχει γίνει πρωτοσέλιδο, αν και πρόκειται για αυτονόητη ενέργεια: Απλώς εκφράζεται η συλλογική δυσφορία και ανησυχία των εν Ελλάδι Ισραηλιτών για την όλο και στενότερη γειτνίαση με την εξουσία ανθρώπων που οι ίδιοι τους θεωρούν μη φιλικά διακείμενους προς την κοινότητά τους. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα.
Αυτό που σε αυτό το ιστολόγιο δεν μπορούμε να εννοήσουμε είναι πώς μπορεί ένας ολόκληρος λαός να ανέχεται αδιαμαρτύρητα τον σφετερισμό της εξουσίας από ληστροσυμμορίες ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ; Ή αν τυχόν υπάρξουν κάποιες ισχνές φωνές διαμαρτυρίας, τότε αυτές να λουφάζουν με φόβο εμπρός σε άλογες κραυγές και ρητορείες περί "ακροδεξιού εθνικισμού" και λοιπών χιλιοειπωμένων και βαρετών ανοησιών;
Ας συνέλθουμε, αδέλφια! Όσο παιδαριώδες και να φαντάζει, άλλο τόσο αληθινό και τραγικό είναι: Όχι μόνο δεν είναι κακό, αλλά και επιβάλλεται να στηρίζει κανείς παντοιοτρόπως το Έθνος του, την Ράτσα του, την Γενιά του. Ας διδαχθούμε επιτέλους από τους συντοπίτες μας Ισραηλίτες!
(ΕΝΑΛΙΟΣ ΘΗΡ)

Η πλήρης είδηση έχει ως εξής:

Σφοδρή αντίδραση κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά είχαμε από την πλευρά του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας, για την προσχώρηση των γνωστών για τις αντισημιτικές απόψεις τους, πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ και τώρα της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη!

"Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την ανησυχία και έκπληξη του Ελληνικού Εβραϊσμού από την ένταξη των κ. Βορίδη και Γεωργιάδη στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν εκφράσει ή ταυτιστεί με προσβλητικές για τους Εβραίους απόψεις.

Ελπίζουμε ότι η ηγεσία της Nέας Δημοκρατίας, ενός μεγάλου δημοκρατικού κόμματος εξουσίας, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου τέτοιου είδους απόψεις να παραμείνουν στο περιθώριο της ελληνικής κοινωνίας που διακρίνεται από τις αρχές της Δημοκρατίας και θα προστατεύσει την προβλεπόμενη από το Σύνταγμα ισονομία των πολιτών χωρίς διάκριση φυλής ή θρησκείας.

Ταυτόχρονα, πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα η πολιτική κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού που υιοθετούν όλα τα δημοκρατικά κόμματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», αναφέρει η επιστολή, "η οποία εκφράζει τους φόβους των Ελλήνων Ισραηλιτών, στο θρήσκευμα, με αφορμή συγκεκριμένες, "ατυχείς" δηλώσεις των δύο πολιτικών ανδρών, εις βάρος και των Εβραίων".

Η ενέργεια αυτή του ιδιαίτερα ισχυρού Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου κατά της απόφασης της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας να προχωρήσει στην διεύρυνση προς την πλευρά του ΛΑΟΣ, αναμένεται να έχει και συνέχεια, καθώς η ετοιμάζεται και η ένταξη του Α.Πλεύρη του οποίου ο πατέρας Κ.Πλεύρης (ιδιαίτερα αξιόλογος νομικός και ελληνοκεντρικών αντιλήψεων άτομο, αλλά με ακραίες απόψεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά τους Εβραίους). Και το τελευταίο που θα χρειαζόταν σήμερα ο Α.Σαμαράς είναι τέτοιου είδους προβλήματα...

(σ.σ.: Η φωτογραφία της πρώτης σελίδας είναι από την μεταφορά των Εβραίων των Ιωαννίνων στο Άουσβιτς, τον Μάρτιο του 1944. από τους 1850, διασώθηκαν μόλις 163. Προσέξτε δεξιά κάτω τον σπαραγμό του μικρού που μόλις τον χώρισαν από την μητέρα του που μεταφέρθηκε με το πρώτο φορτηγό στο Άουσβιτς).

(σημείωση δική μας: θα διανοούνταν ποτέ κανένας Ισραηλίτης να διδάξει στα παιδιά του ότι οι Εβραίοι των Ιωαννίνων «συνωστίζονταν» στον σταθμό, για να πάνε να εργαστούν στην Γερμανία;;;)

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Έχω την εντύπωση ότι μπερδεύετε πράγματα. Άδωνις και Μάκης είναι ανάξιοι λόγου και γίνονται άξιοι, επειδή κάποιος τους χρησιμοποιεί. Αυτός πάλι ο κάποιος προφανέστατα χρησιμοποιείται, όπως χρησιμοποιείται και ένα από τα κομμάτια του αμαρτωλού κομματικού συστήματός μας. Ενώ υπάρχει ζήτημα διαχρονικό και παγκόσμιο με τους Εβραίους, άγνωστο στους πολλούς. Δύσκολα γίνεται αντιληπτό ότι δεν είναι οι Εβραίοι ως Έθνος που ωφελούνται όταν κινητοποιούνται για τα δικαιώματά τους. Από την άλλη, ούτε ο σημιτισμός και ο αντισημιτισμός, ούτε η υπερκατανάλωση του ολοκαυτώματος, ούτε η νομοθεσίες προστασίας του αναλύονται. Θολούρα παντού.

    Το σύνολο του εβραϊκού έθνους, τα ισραηλητικά συμβούλια, ο Καρατζαφέρης (απίστευτη, πρόσφατη "μεταστροφή"), ο Βορίδης, ο Γεωργιάδης είναι γρανάζια ή αναλώσιμοι/εκβιάσιμοι κάποιας άλλης μηχανής. Ασχολούμενοι μαζί τους παραπάνω από όσο αξίζουν, χάνουμε την ουσία. Ούτε θα γίνουν "εθνικότεροι" κάποιοι "Έλληνες" αν λέμε και ξαναλέμε μόνο για το "συνωστιμό", επειδή εκατοντάδες επιθέσεις (ίσες, μικρότερες, μεγαλύτερες) δέχεται ο ελληνισμός καθημερινά. Αν εστιάζουμε στο "συνωστισμό" είναι σαν να μην τους βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή