Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Αντίδραση εκπαιδευτικών στην αναγόρευση του Α.Μπουρλά ως "επιτίμου διδάκτορος" του Πανεπιστημίου Πατρών


Αξιότιμε Κε Πρύτανη,

Αξιότιμα μέλη της Συγκλήτου


Ενημερωθήκαμε για την απόφασή σας, να ανακηρύξετε την Τρίτη, 16 Μαΐου 2023, τον κο Albert Bourla, διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer,  επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών.    Αυτή η απόφασή σας μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και πιστεύουμε ότι προκαλεί το Δημόσιο Αίσθημα.

Ο κος Α. Bourla ηγείται μιας πολυεθνικής εταιρείας που ήρθε στην επικαιρότητα ιδιαίτερα την περίοδο της COVID-19, καθώς κατάφερε με συμφωνίες «κάτω από το τραπέζι» να προωθήσει με όρους υποχρεωτικότητας στον παγκόσμιο πληθυσμό τα μη δοκιμασμένα και μη αδειοδοτημένα προϊόντα του.

Στέλεχος της Pfizer έχει ήδη δηλώσει ότι η PFIZER δεν γνώριζε εάν το εμβόλιό της για τον COVID-19 θα σταματούσε την μετάδοση του ιού. Η απάντηση  της Janine Small της Pfizer, προέδρου των διεθνών ανεπτυγμένων αγορών, στην ερώτηση του Ευρωβουλευτή  Rob Roos, αναφορικά με το αν δοκιμάστηκε το εμβόλιο της Pfizer  στην αναχαίτηση της μετάδοσης του ιού, προτού εισέλθει στην αγορά,  ήταν : «Όχι. Ξέρετε, έπρεπε πραγματικά να κινηθούμε με την ταχύτητα της επιστήμης, για να μάθουμε τι συμβαίνει στην αγορά». Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, έχει δηλώσει ότι η εταιρεία του δεν είναι «σίγουρη», εάν όσοι λαμβάνουν το εμβόλιο mRNA της μεταδίδουν τον COVID-19 σε άλλους ανθρώπους. «Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί. Δεν είμαστε σίγουροι για αυτό αυτή τη στιγμή».

Την ίδια στιγμή ο κ. Α. Bourla αρνείται να παρουσιαστεί στην ειδική επιτροπή της Ε.Ε., η οποία τον κάλεσε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την ανάπτυξη των σκευασμάτων και τους ελέγχους που η εταιρεία πραγματοποίησε, πριν τα θέσει σε κυκλοφορία ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ. 

Αυτό όμως το προϊόν οι άνθρωποι -με κατάφωρη παραβίαση των συνταγματικών τους δικαιωμάτων – εκβιάστηκαν, αλλά, και υποχρεώθηκαν να το λάβουν, προκειμένου να ασκούν  το δικαίωμα τους να εργάζονται και να κυκλοφορούν ελεύθερα. 

Υπεύθυνες για αυτή την πολιτειακή και υγειονομική εκτροπή είναι οι κυβερνήσεις, που μετατράπηκαν σε πλασιέ των φαρμακευτικών εταιριών, και Συν-Υπεύθυνη η Επιστημονική Κοινότητα,  η οποία σε μια τόσο κρίσιμη για την ανθρωπότητα στιγμή δεν υπερασπίστηκε την ελευθερία της επιστημονικής έκφρασης και την ανεξαρτησία του επιστημονικού διαλόγου, με αποτέλεσμα σήμερα  εκατομμύρια συνάνθρωποί μας  να υποφέρουν από τις παρενέργειες των «εμβολίων» ή να θρηνούν συγγενείς και οικείους από «εμβόλια»,  τα οποία δολίως προωθήθηκαν «ως σωτήρια έναντι ενός θανατηφόρου ιού».

 Ήδη σε όλες τις χώρες δραστηριοποιούνται σύλλογοι εμβολιασμένων εξαπατηθέντων από τις κυβερνήσεις, τις φαρμακευτικές εταιρείες και τους ακαταδίωκτους «ειδικούς επιστήμονες», οι οποίοι διεκδικούν με αγωγές αποζημίωση για βλάβη της υγείας τους από τα «εμβόλια» ή για ψυχική οδύνη από  το θάνατο των οικείων τους από τα «εμβόλια».


Κυρίες και Κύριοι της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Πανεπιστημίου Πατρών,

Γνωρίζουμε ότι θα προχωρήσετε στη διαδικασία της επιτιμοποίησης του κου Α. Μπουρλά.


 Έχοντας υπόψιν τις αποκαλύψεις στο διεθνές επιστημονικό προσκήνιο που βεβαιώνουν στην παγκόσμια κοινότητα  τη συμπαιγνία Ειδικών Επιστημόνων- Φαρμακοβιομηχανιών και Κυβερνήσεων, με την ανακήρυξη του κ. Α. ΜΠΟΥΡΛΆ ως Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών στις 16 Μαΐου 2023 το Πανεπιστήμιο Πατρών –υπό αυτές τις συνθήκες - αυτοανακηρύσσεται «Επιστημονικός Συνεργάτης» στο μεγάλο εγχείρημα της παγκόσμιας εξαπάτησης των λαών. ΄

Συνάμα αναδεικνύεται ένας μοναδικός καλός λόγος σε αυτή την πρωτοβουλία του:  Διαχωρίζονται  στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα οι Επιστήμονες που τιμούν τον  Όρκο τους από  εκείνους που   «τιμούν »  την αντζέντα της «Παγκόσμιας Υγειονομκής κρίσης». -


ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ

 Αγωνιζόμενοι Πολίτες Πάτρας

ΑΥ.Ρ.Α ( Αυτοοργάνωση – Ρήξη -Αυτοδιάθεση)

Δράση για την Ελευθερία και τα Δικαιώματα

Σωματείο Προστασίας Φυσικής Βιογενετικής Ταυτότητας του Αίματος

«Ελπίδα Ζωής»

Σωματείο Πανελλήνιας Ομάδας Επαγγελματιών Υγείας (Π.Ο.Ε.Υ.)

Ιατροί και Επιστήμονες για Υγεία Ελευθερία και Δημοκρατία (MWGFD)

Kίνημα Εμβολιασμένων Εξαπατηθέντων Ελλήνων (Κ.ΕΜ.ΕΞ.ΕΛ)

Κίνηση Εκπαιδευτικών Μ.Α.Ζ.Ι. (Μέτωπο Αυτοδιάθεσης Ζωής και Ισότητας)

Σκεπτόμενοι Γονείς και Ενεργοί Πολίτες. 


πηγή: https://mazi-kinisi.blogspot.com/2023/05/albert-bourla.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου