Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ο ΕΦΡΑΙΜ & Η ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

 
 .... Του Αντώνη Γρυπαίου
 
Η υπόθεση του ηγουμένου της μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους, με την Ελληνική δικαιοσύνη, πέραν του διαδικαστικού θέματος, και των διαφόρων φακέλων δικογραφιών, εξελίσσεται και σε μια γεωπολιτική και γεωστρατηγική σύγκρουση, με εμπλεκόμενες τις δύο υπερδυνάμεις, δηλαδή την Ορθόδοξη Ρωσία, και στην απέναντι όχθη τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, της οποίας τα συμφέροντα υπερασπίζονται οι Σιωνιστικές ΗΠΑ.
Mε τη σύλληψη του ΕΦΡΑΙΜ παραβίασαν το αυτοδιοίκητο του Αγίου Όρους. Παραβίασαν το Καταστατικό Χάρτη του Αγίου Όρους.
Ως γνωστόν το Άγιο Όρος είναι το «Βατικανό» της Ορθοδοξίας, δηλαδή ένα Θεοκρατικό κρατίδιο, μέσα στο Ελληνικό Κράτος.
Στη προκειμένη περίπτωση οι Σιωνιστικές ΗΠΑ παίζουν στα χωράφια του Ορθόδοξου τόξου, δηλαδή «βάζουν χέρι» κατά το κοινώς λεγόμενο, μέσα σε άλλη ιδιοκτησία, αλλά λόγω Ελλάδος, του δόγματος ανήκομεν εις την Δύσην, και αχυρανθρώπων «Ελλήνων» πολιτικών, παραβιάζουν ανοιχτές θύρες. Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ να περιοριστούν και να ασχοληθούν με τα δικά τους θρησκευτικά δόγματα, όπως είναι οι Σαϊεντολόγοι, οι Μορμόνοι, και όλες αυτές οι θυγατρικές θρησκευτικές αιρέσεις της Σιωνιστικής νέας θρησκείας της παγκοσμιοποίησης. Δεν έχουν ηθικό ανάστημα να εμπλέκονται στις υποθέσεις της Ορθοδοξίας. Δεν τους αναγνωρίζουμε αυτό το δικαίωμα.
Η Ελληνική Δικαιοσύνη άθελά της, και εν αγνοία της, παίζει το παιχνίδι των Σιωνιστικών ΗΠΑ, δηλαδή της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αφού οι ΗΠΑ είναι πιόνι και μαριονέτα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, δηλαδή των Επικυρίαρχων του πλανήτη, της Σιωνιστικής Νέας Τάξης 
Πραγμάτων, και της παγκοσμιοποίησης, των άθεων Εξουσιαστών της Γης.
Η Ελληνική Δικαιοσύνη κοιτάζει μόνο το φάκελο της δικογραφίας, και αδιαφορεί για τα τεκταινόμενα στη Γεωπολιτική εις βάρος της Ελλάδος.
Σαν Έλληνες κάτοικοι αυτού του δύστυχου κράτους, απευθυνόμενοι στους Έλληνες δικαστές, με σεβασμό λέμε, αρθείτε εις το ύψος των αρχαίων προγόνων μας, και μην δεχθείτε να σας χρησιμοποιήσουν οι εχθροί του γένους των Ελλήνων, Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.
Όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ, Αμερικανοί πράκτορες της εδώ Μεγάλης Πρεσβείας ειρωνικά έλεγαν, «Εμείς φυλακίσαμε τον ΕΦΡΑΊΜ».
Η κυβέρνησή μας σαν πιόνι, παίζει το παιχνίδι των Σιωνιστικών ΗΠΑ,
λόγω υποταγής και υποτέλειας. Οι πολιτικοί μας είναι πιόνια και μαριονέτες των παγκόσμιων Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, γιαυτό κατάντησαν τη πατρίδα μας «σαν τα μούτρα τους» που λέει ο λαός.
Οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι του πλανήτη επιβουλεύονται τη χώρα μας, τον ορυκτό της πλούτο, και τη γεωστρατηγική της θέση, για τον έλεγχο της Ανατολικής λεκάνης της Μεσογείου.
Σήμερα στο Άγιον Όρος υπάρχουν πολλά μοναστήρια επανδρωμένα με καλογήρους πολλών εθνικοτήτων του λεγομένου Ορθόδοξου Τόξου.
Έτσι έχουμε μοναστήρια με Έλληνες καλογήρους, Ρώσους καλογήρους, τα λεγόμενα Ρωσικά μοναστήρια, Ουκρανούς καλογήρους της λεγόμενης πορτοκαλί (Αμερικανικής εμπνεύσεως) επανάστασης στην Ουκρανία της Τζούλιας Τιμοσένκο, (η οποία σήμερα είναι φυλακή στη πατρίδα της). Σερβικά μοναστήρια με Σέρβους καλογήρους, κ.λ.π.
Οι Ουκρανοί καλόγηροι προσπάθησαν δια της πλειοψηφίας να πάρουν τον έλεγχο της Μονής Βατοπεδίου, αλλά βρέθηκε το 1990 ο ΕΦΡΑΙΜ
ο οποίος μαζί με Έλληνες, Ρώσους, και Κύπριους μοναχούς, αποκατέστησε την τάξην, και απέφυγε την Αμερικανοποίηση της μονής Βατοπεδίου, και σε επέκταση όλου του Αγίου Όρους, δια της πορτοκαλί επαναστάσεως της τότε Αμερικανο-υποκινούμενης Ουκρανίας και Γεωργίας. Έτσι εξηγείται το μίσος των Σιωνιστών Αμερικανών εναντίον του γέροντα. Βεβαίως ακολούθησε το γεγονός της επίσκεψης του γέροντα ΕΦΡΑΙΜ στη Ρωσία, και όλα όσα συνέβησαν εκεί με τη προσκύνηση της τιμίας ζώνης της Θεοτόκου, και εξαγρίωσαν τους Σιωνιστές Αμερικανούς, οι οποίοι απεφάσισαν να βγάλουν το γέροντα από τη μέση………..
Οι Σιωνιστές εξουσιαστές του πλανήτη είναι εχθροί της Ελλάδος, αυτό το έχουν αποδείξει επανειλημμένως κατά τον ρούν των γεγονότων της ιστορίας. Αυτοί μας οδήγησαν στη χρεοκοπία, με τη βοήθεια των Ευρωπαίων εταίρων μας, για να μας πάρουν τζάμπα, όλο τον ορυκτό μας πλούτο, συνεργεία των προδοτών «Ελλήνων» πολιτικών.
Προβληματισμοί Ελλήνων:
1.-Όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι στο Νόμο, πλην των κλεπτών, και προδοτών της πατρίδος πολιτικών, (Βλέπε νόμο περί ευθύνης υπουργών), τον οποίον οχύρωσαν μέσα στο Σύνταγμα των Ελλήνων.
2.-Εάν ο ΕΦΡΑΙΜ ήταν Μουσουλμάνος Μουφτής, ή Εβραίος Ραβίνος,
θα τον φυλάκιζαν;;;; ασφαλώς οι πολιτικοί μας θα τον φρόντιζαν και θα τον προσκυνούσαν σαν το μεγάλο αφεντικό, αφού θα φοβόντουσαν τη Τουρκία, και το διεθνή Σιωνισμό!!!
3.-Εάν δεν φυλακίσουν τον ΕΦΡΑΙΜ, φοβούνται την οργή των Σιωνιστικών ΗΠΑ, αφού εκτελούν τις εντολές των.
4.-Ο ΕΦΡΑΙΜ εγένετο πολύ δημοφιλής στην Ορθόδοξη Ρωσία, με το ιερό προσκύνημα της τιμίας ζώνης της Παναγίας, την οποίαν έσπευσαν πέντε (5) εκατομμύρια Ορθόδοξοι Ρώσοι να προσκυνήσουν, και έπιασε φόβος και τρόμος τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, λόγω συσπείρωσης και ενίσχυσης του κόσμου του Ορθόδοξου τόξου.
5.-Εάν ο ΕΦΡΑΙΜ πάθει «κάτι κακό» μέσα στη φυλακή;;;
τότε οι διώκτες του «Έλληνες» πολιτικοί, θα τον κάνουν ήρωα, και Άγιο……προς μεγάλη απογοήτευση των Αμερικανών…..
6.-Σήμερα παίζεται ένα γεωπολιτικό παρασκήνιο με βάση το Άγιο Όρος, το γέροντα ΕΦΡΑΙΜ, αλλά και τα κοιτάσματα χρυσού-ουρανίου της Χαλκιδικής, και τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων του Αιγαίου,
τα οποία οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες τα θέλουν όλα δικά τους.
Όποια υπερδύναμη πατήσει πόδι στο οικόπεδο που λέγεται ‘Αγιο Όρος,
θα έχει τεράστια Γεωπολιτικά, Γεωστρατηγικά, και Γεωενεργειακά οφέλη. Ήδη βρίσκονται εκεί καλόγεροι όλων των εθνικοτήτων των κρατών του Ορθόδοξου τόξου.
7.- Το Άγιο Όρος, και συγκεκριμένα η μονή Βατοπεδίου της οποίας άρχει ο ηγούμενος ΕΦΡΑΙΜ, είναι μέσα στο σχέδιο που αποκαλείται
«Βατικανό της Ορθοδοξίας», αφού σε περίπτωση ΕλληνοΤουρκικής σύρραξης, οι μεγάλες δυνάμεις, σκοπεύουν να μεταφέρουν το Οικουμενικό Πατριαρχείο από τη Κωνσταντινούπολη, στο Άγιο Όρος, με έδρα τη μονή Βατοπεδίου, της οποίας ηγούμενος είναι ο γέροντας ΕΦΡΑΙΜ. Το Άγιο Όρος είναι για την Ορθοδοξία, ότι είναι το Θιβέτ για τους Βουδιστές. Η πτώση του Σινούκ με το Πατριάρχη Αλεξανδρίας δεν ήταν τυχαίο γεγονός…Όπως λένε τα ΜΜΕ μέσα στο ελικόπτερο υπήρχε βόμβα η οποία εξερράγη………
8.-Έτσι ο γέροντας ΕΦΡΑΙΜ από τα αγροτεμάχια της λίμνης Βιστωνίδας, τα οικόπεδα, τα χωράφια, τα ακίνητα, τις OFFSHORE εταιρίες, και τα Ολυμπιακά ακίνητα, κατάφερε να γίνει
παγκόσμια γνωστός και διάσημος, αλλά και το μήλον της έριδος μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων, και όχι μόνον.
9.-Σήμερα παίζεται ένα Γεωπολιτικό, Γεωστρατηγικό και Πανορθόδοξο θρίλερ με βάση το Άγιο Όρος, και το γέροντα ΕΦΡΑΙΜ, και το Χριστεπώνυμο πλήρωμα ο Ορθόδοξος λαός παραμένει ενεός…….
10.-Σήμερα παίζεται διεθνώς ένα πολιτικο-θρησκευτικό θρίλερ με βάση το Ορθόδοξο Άγιο Όρος.
11.- Οι Κοσμοκράτορες Νεοταξίτες Σιωνιστές με τα εδώ πολιτικά πιόνια τους, στο πρόσωπο του ΕΦΡΑΙΜ χτυπούν την Ορθοδοξία.
12.-H προσπάθεια της Ρωσίας, από τα χρόνια της Μεγάλης Αικατερίνης, ήταν να κατέβει στις θερμές θάλασσες του Αιγαίου, αυτό το όνειρο δυνατόν και πιθανόν έτεινε να πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια του γέροντα ΕΦΡΑΙΜ,…… αυτό αντελήφθησαν οι Σιωνιστές Αμερικανοί, και τους έπιασε πανικός……αφού εάν παράκτιος περιοχή του Αγίου Όρους, ήθελε γίνει ναυτική βάση του Ρωσικού Ναυτικού, τότε η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, έχανε τον έλεγχο και την αποκλειστική κυριαρχία του Αιγαίου και της Ανατολικής λεκάνης της Μεσογείου. Με τη παρουσία των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στο Αιγαίο, (Άγιο Όρος ή Νεώριον Σύρου), αυτομάτως μηδενίζεται το CASUS BELI των Τούρκων, αλλά που μυαλό οι εφιάλτες πολιτικοί μας, φοράνε παρωπίδες σαν τα υποζύγια ζώα, στραμμένοι μόνο προς τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση.
Χρειάζεται ένας Έλληνας πατριώτης ηγέτης που θα προβεί σε αλλαγή εξωτερικής πολιτικής. Είναι απαράδεκτο να έχουν οι Σιωνιστές Αμερικανοί μονοπώλιο τη βάση της Σούδας στη Κρήτη, και αντί για ευχαριστώ η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία να μας οδηγεί στη χρεοκοπία με τη κομπίνα του δημόσιου Χρέους, αφού «Εκείνοι» μας δημιούργησαν το χρέος. Εάν θέλουμε να κερδίσουμε Γεωπολιτικά,
πρέπει να παραχωρήσουμε και στους Ρώσους ναυτικές βάσεις στο Αιγαίο, για την ισορροπία γεωστρατηγικών δυνάμεων……..
Όλα αυτά και άλλα πολλά, η Ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει να τα λάβει σοβαρά υπ’ όψιν, όχι για τον ΕΦΡΑΙΜ, αλλά για την Ελλάδα.
Οι Έλληνες Δικαστές, δεν πρέπει να κοιτάνε μόνο τη δικογραφία, αλλά
τα γεωπολιτικά δρώμενα που τρέχουν γύρω τους, και μπορούν να βλάψουν τη πατρίδα μας. Αδικοπραγίες σαν αυτές που περιγράφονται στο φάκελο και στις δικογραφίες του γέροντα Εφραίμ, έχουν διαπράξει και οι προδότες πολιτικοί, και όμως ζουν και βασιλεύουν, εις υγείαν πάντων ημών των κορό’ι’δων.
Στο κάτω-κάτω της γραφής, ότι έκανε ο Εφραίμ, το έκανε για τη μονή του, δεν οικειοποιήθηκε ούτε μία δραχμή, όπως γράφει ο τύπος.
Κυριολεκτικά ανέστησε τη μονή Βατοπεδίου, η οποία παλαιότερον είχε χρεοκοπήσει. Είναι αλήθεια ότι ο γέροντας ηγούμενος δεν έκανε αγώνα για τη πατρίδα για να δοξασθεί, έκανε αγώνα μόνο για τη μονή του και συναλλαγή, με τα διάφορα ακίνητα εις βάρος της Ελλάδος, γιαυτό διώκεται. Βρήκε όμως συνεργάτες πολιτικούς, και άδραξε την ευκαιρία, να σώσει τη μονή του η οποία κυριολεκτικώς κατέρρεε. Όντως την έσωσε, και σήμερα η Μονή Βατοπεδίου ευημερεί και έγινε διεθνώς διάσημη. Υπάρχει φόβος και κίνδυνος, ο γέροντας να πάθει «κάτι κακό» μέσα στη φυλακή.
Με το φόβο μήπως η Ρωσία πατήσει πόδι στο Αιγαίο, με βάση το Άγιο Όρος, οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, δεν θα φεισθούν της ζωής του γέροντα.
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, με αιχμή του δόρατος τα πιόνια και μαριονέτες Σιωνιστές Αμερικανούς, δολοφονεί ή ανατρέπει τους ανεπιθύμητους. Τους δολοφονεί με καρκίνο, ηθική και σωματική εξόντωση, όπλα, κ.λ.π.
Βλέπε περίπτωση του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, (διάσπαρτος καρκίνος), όλος ο Ελληνικός λαός γνωρίζει πλέον ότι ο καρκίνος του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου δεν ήταν φυσιολογικός, αλλά τεχνητός και φυτευτός.
Βλέπε περίπτωση του Τούρκου πρωθυπουργού ΕRDOGAN ο οποίος σήμερα πάσχει από την ιδίαν ασθένεια του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. ΟERDOGAN για πολλούς και διαφόρους λόγους κατέστη ανεπιθύμητος στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
Βλέπε περίπτωση Κώστα Καραμανλή, ανατροπή-και ισόβια πολιτική φίμωση, (φτηνά τη γλίτωσε).
Βλέπε δηλώσεις του προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, για πρόκληση καρκίνου σε όλους τους ηγέτες των κρατών της Λατινικής Αμερικής, υπό των Σιωνιστικών ΗΠΑ, όπως δήλωσε ο Ούγκο Τσάβες. Φαίνεται ότι οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, κατέχουν τη τεχνολογία και τεχνογνωσία πρόκλησης καρκίνου σε ανεπιθύμητα γιαυτούς άτομα, δια ακτινοβολίας εξ αποστάσεως, ή με δραστική ουσία μέσα από τα νοσοκομεία, αφού είναι γνωστόν ότι ελέγχουν όλα τα νοσοκομεία και κλινικές σε παγκόσμια κλίμακα. Βλέπε θάνατο από καρκίνο του προέδρου Κίρτσνερ Αργεντινής. Θύματα αυτής της ασθένειας είναι και η σημερινή πρόεδρος της Αργεντινής, ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας Λούλα ντα Σίλβα, ο πρόεδρος της Παραγουάης, κ.λ.π.
Όποιος «ανεπιθύμητος» επισκεφθεί τα νοσοκομεία για έλεγχο της υγείας του, ή τις φυλακές, έχει εξασφαλίσει γρήγορη και ασφαλή μετάβαση στο ραντεβού του με τον Άγιο Πέτρο.
Βλέπε δολοφονία προέδρου Κένεντυ, κρέμασμα Σαντάμ κατόπιν θανατικής αποφάσεως της Ιρακινής Δικαιοσύνης, (όπως φαίνεται μέσω των τοπικών αχυρανθρώπων πολιτικών, οι παγκόσμιοι Εξουσιαστές ελέγχουν τη Δικαιοσύνη σε όλα τα κράτη της Γης, σε παγκόσμια κλίμακα). Έτσι απολαμβάνουν αποφάσεις αρεστές σε αυτούς.
Βλέπε δολοφονία Καντάφι, ανατροπή Μουμπάρακ Αιγύπτου, γεγονότα Συρίας, και στρατιωτικές προετοιμασίες για τα μελλούμενα συμβαίνειν στη Περσία, κ.λ.π. Όποιος τολμά να κάνει ανοίγματα με τη Ρωσία, βρίσκει κακό μπελά. Ο ΕΦΡΑΙΜ έκανε……..
Απευθυνόμενος στην Ελληνική Δικαιοσύνη, με όλο τον οφειλόμενο Σεβασμό προς το θεσμό λέγω, η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία
είναι εχθρός της Ελλάδος, και σε περίπτωση που μας χτυπήσουν, δεν έχουμε άλλο «αποκούμπι» παρά μόνο την Ορθόδοξη Ρωσία…….
Σκεφθείτε τα όλα αυτά, και αναλόγως πράξτε. Οι κρίνοντες κρίνονται.
Για την Ελλάδα «Ρε γαμώτο…..»
Ήδη μας χτυπούν στην οικονομία, και βαδίζουν στην ολοκλήρωση με τη Χρεοκοπία, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους μισθούς σας, και τις συντάξεις σας, κύριοι δικαστές….
Οι αχυράνθρωποι πολιτικοί παίζουν το παιχνίδι των εχθρών της Ελλάδος, και η μόνη ελπίδα που μας απέμεινε είσθε εσείς,
η Ελληνική Δικαιοσύνη, και οι Ένοπλες Δυνάμεις, ως εκ τούτου φανείτε άξιοι της πατρίδος.
Τι δουλειά έχουμε εμείς οι Έλληνες, με τους Σιωνιστές Αμερικανούς, τους διεθνείς Μασώνους, τους πεφωτισμένους, τους Μορμόνους, τους Σα’ι’εντολόγους, των διαφόρων τριμερών επιτροπών και λεσχών τύπου Μπίλτερμπεργκ, με όλους αυτούς εμπλέκονται οι Σιωνιστές Αμερικανοί, και οι αχυράνθρωποι πολιτικοί μας.
Για την Ελλάδα ενδιαφέρεται κανείς;;;

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com

http://patr-anex-enim.blogspot.com/

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλά και ωραία όσα μας λέει ο κ. Γρυπαίος και δεν έχω κανέναν λόγο να μη συμφωνήσω με αυτά.
    Το ερώτημά μου είναι το εξής: Πως στην Ορθόδοξη Ρωσία που αποτελεί -κατά τον κ. Γρυπαίο- το αντίπαλον δέος της Σιωνιστικής Δικτατορίας, "ευδοκιμούν" εβραϊκής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίες, που φυσιολογικά λόγω οικονομικού μεγέθους επηρεάζουν και τις πολιτικές εξελίξεις;
    Ένα κορυφαίο παράδειγμα ο Αμπράμοβιτς, αλλά κι ο Ριμπολόβλεφ, που πρόσφατα αγόρασε ποσοστό της Τράπεζας Κύπρου.
    Πως, λοιπόν, όλοι αυτοί "μεγαλούργησαν" στην Ορθόδοξη Ρωσία;
    Δεν είμαι κακοπροαίρετος με το αδελφό Πούτιν, αλλά νομίζω ότι είναι εύλογη η απορία μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ιστορία τα πράγματα αναγκαστικά απλοποιούνται στο στερεότυπο "άσπρο-μαύρο", προκειμένου να γίνουν πιο κατανοητά.
    Θα έλεγα ωστόσο, επειδή πουθενα στην φύση δεν έχουμε καθαρά χρώματα, ότι η αλήθεια εκφράζεται περισσότερο από το σχήμα "φωτεινό φαιό - σκοτεινό φαιό".
    Έχει και περισσότερο ενδιαφέρον έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή