Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Μια πιο "υποψιασμένη" ανάγνωση της Ιστορίας του 20ου αιώνος...

Αυστηρώς ακατάλληλη για αφελείς, και για όσους επιμένουν ό,τι τους φαντάζει παράξενο να το αποδίδουν σε "θεωρίες συνωμοσίας"...


3 σχόλια:

  1. Φέρτε μου ένα μαντολίνο23 Φεβρουαρίου 2012 στις 2:50 μ.μ.

    Ρε παληκάρια, σε λίγο θα μας πείτε ότι τον Ανδρούτσο τον δολοφόνησαν και τον γκρέμισαν απ την Ακρόπολη οι Ρότσιλντ, οι οποίοι ξεπάστρεψαν και τον Καραϊσκάκη.

    Έλεος! Τρελές θεωρίες συνωμοσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρουσιάζουμε μια άποψη, η οποία θεωρούμε ότι πρέπει να μας προβληματίσει σοβαρά.
    Και για έναν λόγο ακόμα, ότι προσφάτως σε πλείστες όσες περιπτώσεις αρχικά μεν υπήρξε χλευασμός του είδους "θεωρίες συνωμοσίας", εν τέλει δε αυτές απεδείχθησαν όχι και τόσο φανταστικές.

    Ωστόσο η άποψή σας, όπως διαφαίνεται και από το σχόλιο, μας είναι απολύτως σεβαστή.

    Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φέρτε μου ένα μαντολίνο24 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:36 π.μ.

    Η ιστορία αδυνατεί να εξηγήσει γιατί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ήταν αντίπαλοι. Το ίδιο και γιατί το Πολυτεχνείο οδήγησε στον Αττίλα Ι, ΙΙ. Το ίδιο με τον εμφύλιο 45-49. Η ιστορία αδυνατεί να εξηγήσει πειστικά γιατί ο Χίτλερ και ο Στάλιν ήταν αντίπαλοι. Το ίδιο και γιατί πέθανε από την πείνα η Αθήνα του 41. Το ίδιο και γιατί τα Σοβιέτ βοήθησαν τον Κεμάλ. Το ίδιο και με την εκρίζωση του ελληνισμού από τη Μ. Ασία και την Αν Θράκη με συναίνεση του Βενιζέλου. Το ίδιο και για τη στάση των αγγλο-γάλλων, το ίδιο και με το διχασμό Βενιζέλου-Μεταξά. Το ίδιο με τον βλακώδη πόλεμο του 1897, την πτώχευση του 1893, την παραχώρηση των Επτανήσων, την έξωση του Όθωνα, τη στάση των αγγλογάλλων στον κριμαϊκό πόλεμο, την πτώχευση του 1844, τη δολοφονία του Καποδίστρια, τις δολοφονίες και τις διώξεις των κλεφταρματολών, το ποιος οργάνωσε την Επανάσταση του 1821.

    Ζητώ συγγνώμη για το πικρό αστείο που έκανα. Κάπως πρέπει να ταρακουνηθεί ο κόσμος και να πάψει να θεωρεί την παράνοια ως λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή