Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ολυμπιάδα, Σιωνισμός και ο ρόλος των Χαζάρων



Μια καλή προσπάθεια σύνδεσης των οικονομικών δεινών με κέντρα εκπόρευσης μιας πολιτικής. Ναι, η οικονομική κρίση δεν "προέκυψε", δεν είναι "συστημική", κάποιος την προκαλεί για να πετύχει κάτι. Ενδιαφέρον για τη δική μας ιστορία είναι η εποχή του 9ου αιώνα.
Η παγκόσμια δύναμη της εποχής, δεν είχε να παλέψει μόνον με τους Φράγκους και τους Σλάβους, αλλά και με τους Χαζάρους. Ενδιαφέρουσα είναι η δράση του Κύριλλου σ' αυτή την κατεύθυνση, αλλά εξίσου ενδιαφέρον είναι πως ό,τι είχαν να χωρίσουν Φράγκοι, Σλάβοι και Χαζάροι με τους Ρωμαίους της Πόλης είχε ένα κοινό αντιχριστιανικό στοιχείο. Μήπως κάποια κοινή δύναμη τους έσπρωχνε; Μήπως η πάλη ενάντια στο χριστιανισμό ήταν το μέσο για την υποκατάσταση της παγκόσμιας δύναμης του καλού από το κακό;
Στα περί UFO δεν έχω να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω, εκεί που αξίζει να ψάξει κάποιος, είναι γιατί το Λονδίνο είναι το ιστορικό κέντρο του καπιταλισμού και αν αυτό το στοιχείο αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ καπιταλισμού και σιωνισμού. Αν δηλαδή έγινε (πετυχημένη) προσπάθεια άλωσης της Αγγλίας μέσω της οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου