Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ MATRIX ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Σε πλήρη κομματική αφασία συνεχίζει να βρίσκεται ο συνδικαλισμός των εκπαιδευτικών. Από την εντατική όπου βρίσκεται επί δεκαετίες συνεχίζει απτόητος να μεταδίδει ηλεκτρομαγνητικά κύματα μέσω περιοδικών εγκεφαλικών σπασμών που μεταφράζει σε ακατάληπτα νοήματα μια πεφωτισμένη ελίτ δημόσιων λειτουργών. Ακολουθεί η διάχυση των νοημάτων. Μια απόδειξη θα δείτε στο φυλλάδιο της ΠΑΣΚ για τις εκλογές αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου εν μέσω παραταξιακώς ασυνάρτητου λόγου βαφτίζεται κρέας το ψάρι, κότα η χήνα, νύχτα η μέρα. Κυρίως όμως συνεχίζεται το matrix: αερολογίες, λαϊκισμός, προσβολή της νοημοσύνης, σημαντικά και δευτερεύοντα ένα κουβάρι, πάμε να πετύχουμε διαιρεμένοι αυτό που θα πρεπε όλοι μαζί, επειδή... έχουμε ταξικές / ιδεολογικές διαφορές.

Δεν είναι δυνατόν να σχολιάσουμε ό,τι παρανοϊκό βρίσκεται υπό μορφήν λογικής καταγραφής στο φυλλάδιο. Απλώς να σημειώσουμε τούτο: ότι η δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση τώρα μετατρέπεται σε αίτημα για δημόσια και πραγματικά δωρεάν εκπαίδευση.

Αλληλούια! αγαπητοί μου λειτουργοί
(παραπλήσια είναι η στάση και των άλλων "παρατάξεων")

1 σχόλιο:

  1. Σε κάπως μικρότερες δόσεις παράνοιας από την ΠΑΣΚ η ΔΗ.ΑΡ.ΜΕ.(εμ Δημοκρατική εμ Αριστερή Μεταρρύθμιση) ζητά ΓΝΗΣΙΟ Συνδικαλισμό και εκπροσώπους του κλάδου, ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΤΕΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ενώ λέει και ΟΧΙ στην επικρατούσα ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ και ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ συνδικαλιστική γραφειοκρατία.

    διαγωνισμός επιθετικών - επιρρηματικών προσδιορισμών την ώρα που καταλύεται το παρόν και αιχμαλωτίζεται το μέλλον
    ήμαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή