Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

Σοκ και δέος! Ο Στουρνάρας παραιτήθηκε!


Γράφει ο μπρακατσούλας
(μια πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση εργασίας...)

Έκτακτη είδηση. 
Μόλις πληροφορήθηκαμε την παραίτησή του Υπουργού Οικονομικών.
Σάλος προκλήθηκε στου Μαξίμου από το γεγονός. Ο Πρωθυπουργός αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις επί του θέματος.
Έγκυρες πηγές λένε ότι ο Υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας παραιτήθηκε επειδή δεν άντεξε συναισθηματικά , από τη συμμετοχή του στη καταστροφή του Ελληνικού λαού.
Σε λίγο αναμένεται επίσημο διάγγελμα από τον ίδιο.

Διάγγελμα Στουρνάρα:
Ελληνικέ λαέ, θέλω να σου μιλήσω σήμερα, όσο πιο ειλικρινά και υπεύθυνα μπορώ και να σου πω, ότι παραιτούμε επειδή δεν αντέχω άλλο να είμαι ανέντιμος απέναντι σου.
Σου είπα ψέμματα!

Εγώ και η συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δε θέλαμε ποτέ το καλό αυτού του τόπου, ούτε την ανάπτυξή του,ούτε την ευημερία του , διότι εκπροσωπούμε τα συμφέροντα των λίγων,αυτών που κατέχουν το παγκόσμιο χρήμα.

Στόχος ήταν να κάνουμε την Ελλάδα αποικιοκρατία χρέους , με χαμηλό εργατικό κόστος και να εκμεταλευτούμε πλήρως τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της, σε όφελος πάντα των ισχυρών.

Για να το καταφέρουμε αυτό έπρεπε να εξαφανίσουμε τα κεκτημένα διακαιώματα σου χρησιμοποιώντας εγκεκριμένες και αποδοτικές ψυχολογικές μεθόδους ,όπως το δόγμα του Σοκ και το σύνδρομο Στοκχόλμης .

Μέσω των παραπάνω μεθόδων, δημιουργήσαμε συνθήκες ψυχολογικής πίεσης, με αποτέλεσμα τη ματαίωση σου και την ενεργοποίηση ,σε συλλογικό επίπεδο, αρχαϊκών μηχανισμών άμυνας ,όπως ο ψυχαναγκασμός της επανάληψης και η ταύτιση με τον επιτιθέμενο, καταστάσεις οι οποίες αποπροσανατολίζουν και δημιουργούν έντονη συναισθηματική διέγερση .

Ο Ελληνικός λαός, αμυνόμενος εφηύρε ανύπαρκτους εχθρούς ,αδυνατώντας έτσι να δει την πραγματικότητα , και αναζήτησε να εκπροσωπηθεί από ναζιστικά εκτρώματα , ικανοποιώντας παράλληλα επιθετικά αγελαία ένστικτα.

Θέλω στο σημείο αυτό να σου ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη , για τις χιλιάδες καθημερινές αυτοκτονίες , για την πλήρη καταστροφή του βιοτικού σου επιπέδου , για την κατάθλιψη και τη μιζέρια που σου επιφέραμε, για την καταστροφή της υγείας και της παιδείας , των ονείρων σου, της ζωής!

Σε κάναμε στατιστικά ποσοστά, ξεχνώντας ότι είσαι άνθρωπος και έχεις συναισθήματα, αλλά όσο σε ποσοτικοποιούσαμε τόσα πιο πολλά κερδίζαμε!

Σε κάθε διαπραγμάτευση γελούσαμε εις βάρος σου, για τον τρόπο που καταφέρναμε να σε ελέγχουμε και αυτό μας έκανε ακόμα πιο ματαιόδοξους και αλαζόνες.

Τελειώνοντας θα ήθελα να με βάλετε σε ισόβια κάθειρξη ,ξεπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο ,αν μπορεί ποτέ να ξεπληρωθεί, το κακό που σου έκανα!
...........................................................................................................................................................


2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλούμε όπως σχολιάζετε δίχως να υβρίζετε.
    Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή