Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Πάλι ένα μεθυσμένο κ(α)λόπαιδο έδειρε δύο καθηγητές!!! Στο Βόλο αυτή τη φορά...

http://img.protothema.gr/66E2E56546C6F9AE9A4286383BA00F27.jpgΛίγες μέρες μετά τον ξυλοδαρμό ενός γυμνασιάρχη από 14χρονο κωλόπαιδο σε σχολείο της Πτολεμαΐδας, ένα ακόμη παρόμοιο περιστατικό βίας έρχεται να συνταράξει την εκπαιδευτική κοινότητα. Αυτή τη φορά, μάλιστα, ο αληταράς πρωταγωνιστής που ξυλοκόπησε δυο (!) καθηγητές σε σχολείο του Βόλου ήταν…  μεθυσμένος!

Ο αλήτηςς που φοιτά σε άλλο σχολείο της περιοχής, εισέβαλε εκτός εαυτού στο προαύλιο του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου και άρχισε να καταστρέφει ό,τι βρήκε μπροστά του βρίζοντας χυδαία μαθητές και εκπαιδευτικούς! Δυο καθηγητές προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, αλλά ο μαινόμενος κάφρος τους έβγαλε… νοκ- άουτ δαγκώνοντας τον γυμναστή και γρονθοκοπώντας τον άλλο συνάδελφό του!

Τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά, που ο άτυχος καθηγητής έπεσε στο έδαφος με χαμένες τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου! Χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που, με την βοήθεια μαθητών και καθηγητών, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον «νταή», ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με ανάλογους βανδαλισμούς. Η τοπική ΕΛΜΕ θα συνεδριάσει για να αποφασίσει την τύχη του νεαρού, αλλά και για να βρει τρόπους να προστατευτούν οι καθηγητές και οι μαθητές από παρόμοια περιστατικά.


http://dexiextrem.blogspot.com/2011/10/blog-post_8839.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FRnkws+%28%CE%94%CE%B5%CE%BE%CE%AF+%CE%95%CE%BE%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BC%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου