Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Όταν η χολέρα και η γάγγραινα αποκτούν όρχεις!


" sta @@ mou an pe8anan – autoktonisan – skwto8ikan"

Δύο βαρύτατα ατοπήματα ύβρεως διέπραξε ο εν λόγω σαπιοκέφαλος "πολιτευτής" του μεγάλου (απο)κόμματος:
1) Τόλμησε ο αρχιτρισάθλιος τολμητίας να περιφρονήσει τον Ελληνικό Λαό, αυτόν τον Ιερό Λαό, τον μαρτυρικό και πανάγιο, τον οποίον τάχθηκε να υπηρετεί. Τόλμησε να περιφρονήσει τον πόνο του και να αυθαδιάσει επί του τραγικού θανάτου των φυσικών αφεντικών του. Η πρέπουσα τιμωρία: ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ πολιτικόν και ηθικόν.
2) Τόλμησε ο αρχιανιστόρητος να βεβηλώσει την Ελληνική Γλώσσα γράφοντας με άθλιο λατινοειδές αλφάβητο. Να κατάντια για κάποιον που έχει μούτρα να ζητά πολιτειακά αξιώματα. Η πρέπουσα τιμωρία: ΤΡΙΣ ΕΙΣ ΤΑΡΤΑΡΩΔΗΝ ΛΗΘΗΝ ΚΑΙ ΒΟΡΒΟΡΩΔΗ ΡΟΧΑΛΑ!!!


Βεβαίως αυτά ισχύουν στο νοητό και πνευματικό δικαστήριο της Ιστορίας. Για την πεζή, τυφλή (και ίσως χωλή) Ελληνική Δικαιοσύνη ενδεχομένως να αρκούμασταν σε καμιά μηνυσούλα εκ μέρους οικείων των θυμάτων για "προσβολή μνήμης νεκρού".

Η είδηση που μας συνήγειρε είναι η ακόλουθη:



«Στα @@ μου αν αυτοκτόνησαν»
Πολιτευτής της Ν.Δ. καταγγέλλεται για σχόλιο του στο Facebook, σχετικά με τις αυτοκτονίες

Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε η αποκάλυψη σχολίου που έστειλε στο προφίλ του χρήστη Marios A στο Facebook, ο πολιτευτής της Ν.Δ. και στέλεχος της ΟΝΝΕΔ στην Πάτρα Γιάννης Δριμαλάς.

Όπως έγραψε ο ο Marios A «ο κύριος Giannis Drimalas πολιτευτής της ΟΝΝΕΔ & της ΝΔ ο οποίος μου έστειλε αίτημα φιλίας, με αφορμή ανάρτηση στον τοίχο του όπου έγραψε αυτολεξεί τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά στην πολιτική διαφήμιση της ΝΔ όπου και καταλήγει «ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ» και του απάντησα «Πάλι σήμερα είχαμε 3 αυτοκτονίες Γιάννη. Έχει δίκιο ο Σαμαράς. Θα τα καταφέρουμε. Να μην μείνει κανενας ζωντανος» μου έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στα εισερχόμενά μου: «kalhspera!!!epidi den me 3ereis kai den se 3erw … gia na min paragnwristoume 8a protimousa na min 3anasxoliaseis ston teixo mou …. sta @@ mou an pe8anan – autoktonisan – skwto8ikan …. opws kai esena sta @@ sou an skwto8ikan 1000 stin tinisia ton perasmeno mhna!!! mporeis na kaneis oti goustareis stis ekloges apla min me enoxleis….. euxaristw gia ton xrono sou!»

Το enimerosi24 σημειώνει ότι ο Γιάννης Δριμάλας που είναι γνωστός στην Πάτρα έσπευσε αμέσως να αλλάξει τις φωτογραφίες του προφίλ του, όπου εμφανίζεται μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά αλλά δυστυχώς για αυτόν οι εικόνες μένουν με ένα απλό print screen.

Μάλιστα σύμφωνα με το σάιτ, ο Δριμάλας άλλαξε και το προφίλ του στο Facebook σε Giannis Dgiannis

http://www.lifo.gr/now/politics/9128

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου