Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Τι ήξερε ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1995 - Αποκαλυπτικό βίντεο

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα πρόσωπα της πρόσφατης Ελληνικής ιστορίας, είναι αυτός που άλλαξε άρδην την Ελλάδα κυρίως με το "πλησίασμα των υπογείων στα ρετιρέ" (θυμηθείτε την ΑΤΑ) οργάνωσε ένα ΕΣΥ (που μόλις για 2 χρόνια λειτούργησε αγνά και μη "λαδιάρικα") αλλά και αυτός που μπόλιασε τα παλιά κοτσαμπάσικα τζάκια της δεξιάς με τα νέα πασοκικά (που μετεξελίχτηκαν σε βαμπιρ της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας).

Είναι αυτός που κατηγορήθηκε (μένει να αποδειχθεί ή να καταρριφθεί) ότι ήρθε το '74 στην Ελλάδα (με ένα δάνειο 100.000.000 από τον Ροκφέλερ και τις περίφημες 11 εντολές - δεσμεύσεις) για να διαστρέψει τον ριζοσπαστισμό των Ελλήνων μετά την χούντα και να τους οδηγήσει από "το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" και τον περίφημο "τρίτο δρόμο" στην Ιθάκη της εκπορνευμένης πατρωνίας. 

Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε πλήρως το βίντεο που ακολουθεί και εκπλήσσει με την ειλικρίνεια του Παπανδρέου (είναι '95, μετά την περιπέτεια του Χέρτφιλντ), αλλά προσέξτε ιδιαίτερα στο 3:13 όπου λέει: 
...Βρίσκω ότι πάμε σ ένα είδος συρρίκνωσης της εθνικής δύναμης αλλά όχι στο βωμό μιας συλλογικής δημοκρατικής διαδικασίας. ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. συμφερόντων, όταν λέγω, ρητά!

Δεν θέλω ν' αποκαλύψω ονόματα·
ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ, ΕΔΩ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΔΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ...Ακτιβιστής

1 σχόλιο:

 1. Σοσιαλισμός και Σοσιαλ Ληστές17 Ιουλίου 2013 στις 10:20 π.μ.

  "ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ" πρόσωπο ο Άντριου;
  Χα Χα Χα Χα !

  Υπό το φάσμα της αρρώστιας του και παίζοντάς το σκληρός για εσωτερική κατανάλωση μας λεει καθαρά αυτό το οποίο ακούμε από τους φωστήρες πολιτικούς (ιδιαίτερα τους socialistes) και σήμερα:
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ !
  Ευρωπαϊκή Ένωση και ξερό ψωμί

  ΟΥΣΤ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή