Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Για τα κενά φταίνε οι «…ισχυριζόμενες κυρίες ότι κυοφορούν….»(σχόλιο δικό μας:  Είναι ίδιον του κακού κυβερνήτη να του φταίνε πάντα οι άλλοι, και ποτέ ο ίδιος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση φταίνε οι εκπαιδευτικοί που παραιτούνται από την δουλειά τους γιατί οικογένειες ολόκληρες ζούνε επί σειρά ετών χωρισμένες και γιατί τα έξοδα εκεί όπου τους τοποθετούν είναι περισσότερα από τον μισθό τους, δίχως προοπτική αλλαγής, και όχι το Υπουργείο που έχει μπλοκάρει κυριολεκτικά τις μεταθέσεις. Φταίνε οι μητέρες που κυοφορούν και όχι η απαξίωση την μητρότητας από την Κυβέρνηση. Τι να πούμε άλλο;  Οι δηλώσεις αυτές γράφουν μαύρες σελίδες.)
«Δουλεύουμε όλο το Σεπτέμβριο, γιατί υπάρχουν καθηγητές και δάσκαλοι που φεύγουν την τελευταία στιγμή με άδειες άνευ αποδοχών ή ισχυριζόμενες κυρίες ότι κυοφορούν….»


Μια νέα εκδοχή των κενών έδωσε σήμερα μιλώντας στο ΜΕGA ο Υπουργός Παιδείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος…
Πρόκειται μια δήλωση απαράδεκτη, που δεν τον τιμά καθόλου, αλλά δείχνει για μια ακόμη φορά ότι προσπαθεί να καλύψει τι δική του ανικανότητα για το άνοιγμα των σχολείων επικαλούμενος ψευδή στοιχεία.
Τον καλούμε να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία που έχει το υπουργείο για τις νόμιμες επαπειλούμενες άδειες και τις νόμιμες άδειες άνευ αποδοχών, που σίγουρα δεν ξεπερνούν το 1% των κενών εκάστη κατηγορία!
Τέλος να ζητήσω και από τη ΔΟΕ να καταγγείλει τον υπουργό ή θα θεωρηθώ υπερβολικός…
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου