Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Πώς να μην λές τίποτα. Φροντιστήριο ασυναρτησίας.


5 σχόλια:

  1. Μηχανικός;;;
    Χαχαχα, πότε και πού έχει δουλέψει; Σιγά μην την έφαγε το εργοτάξιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι απόφοιτος του ΙΕΚ μπουρδολογίας-ασυναρτησίας "Άκης Τσοχατζόπουλος"!
    Αξίζει κάποια στιγμή να θυμηθούμε κάποιες "ιστορικές" ομιλίες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ επιεικείς σας βρίσκω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και δυστυχώς, όταν εξαπέλυσε την "επικοινωνιακή καταιγίδα της ανοησίας και της μπαρουφολογίας" εναντίον των εκπαιδευτικών, δεν μπόρεσε κανείς να υψώσει το ανάστημα του και να της δώσει μια έντιμη απάντηση.
    Αν και "καλιο άργά παρά ποτέ", μάλλον έχει γίνει "χοντρή ζημιά" πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "το παιδί έπρεπε να προσαρμοστεί στο σύστημα αυτό" (κανένα πρόβλημα ως εδώ, γιατί καταλαβαίνουμε πού αναφέρεται) και ΚΟΛΛΗΤΑ (στην ίδια φράση) τα περί ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ υπό μορφή χαλαρού ευχολογίου.

    Αυτό που φαίνεται, σα να το φερε η κουβέντα, είναι προσχεδιασμένο τεχνούργημα. Αρα, ΦΑΙΝΕΤΑΙ να μη λέει κάτι, τα μηνύματα όμως τα περνάει.

    Για όσους νομίζουν ότι αυτά είναι φαντασία μου: κοιτάξτε γύρω τι γίνεται και μετά κάντε ένα πισωγύρισμα μνήμης στο Ράλλη, στον Ανδρέα, στο Γιωργάκη να στηρίζει Σημίτη αντί για Άκη, στο Γιωργάκη υπουργό παιδείας, στο Γιωργάκη να παίρνει το δαχτυλίδι που κατα λάθος έπεσε από το Σημίτη, στην τριπλέτα Γιαννάκου-Στυλιανίδη-Σπηλιωτόπουλου με μπόλικο Βερέμη και μάικροσοφτ/σχολείο του μέλλοντος (από κοντά κι η Αννούλα) και νατην τώρα στο υπουργείο παιδείας του αοράτου έθνους μέσω μπιλντερμπεργκ.

    Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια (ή μήπως χάλασε κι αυτή η παροιμία;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή