Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Η κυβέρνηση καταργεί ως και το…Εθνικό Θέατρο!

Η επέλαση των βαρβάρων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ

Απίστευτη όχι μόνο κοινωνική, αλλά και πολιτιστική και οικολογική και επιστημονική(!) βαρβαρότητα της πανάθλιας συγκυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη αποδεικνύει ο κατάλογος των 252 οργανισμών του Δημοσίου που σκοπεύουν να κλείσουν οι ηγέτες των τριών κυβερνητικών κομμάτων, όπως τον δημοσίευσε η Ελευθεροτυπία.

Φρίκη προκαλεί η λίστα των 252 Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου, από τα οποία θα απολυθούν χιλιάδες υπάλληλοι προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος των απολύσεων 15.000 υπαλλήλων του Δημοσίου. Οι …«Ούννοι» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής εκείνους της ΔΗΜΑΡ, καταργούν μέχρι και τους οργανισμούς του …Εθνικού Θεάτρου, της Λυρικής Σκηνής, του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου! Εννοείται ότι δεν την γλιτώνουν τα περιφερειακά αντίστοιχά τους – το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Θεσσαλικό Θέατρο ή το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Πάνε και οι οργανισμοί του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, των Μεγάρων Μουσικής Αθήνας και Θεσσαλονίκης, το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών, του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Μιλάμε ότι οι γνήσιοι Ούννοι του Αττίλα ή οι Βάνδαλοι θα ήταν …επίλεκτα μέλη Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών σε σύγκριση με τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη! Μέχρι και το …Ινστιτούτο Παστέρ θα κλείσουν οι αθεόφοβοι, εκεί όπου πηγαίνουν να κάνουν εμβόλια εναντίον ιδιαίτερα μολυσματικών ασθενειών όπως π.χ. η χολέρα, η ελονοσία, ο κίτρινος πυρετός όσοι ταξιδεύουν σε χώρες του Τρίτου Κόσμου!


Σφαγή απερίγραπτων διαστάσεων θα γίνει και στον αθλητισμό, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Το να καταργηθούν οι οργανισμοί των ομοσπονδιών π.χ. του κρίκετ, του μπέιζμπολ ή του μπάντμιντον το καταλαβαίνουμε, έστω και αν μας θλίβει. Το να καταργείται όμως ο οργανισμός της ομοσπονδίας του …μπάσκετ και του βόλεϊ ή της ποδηλασίας, όπως και της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, μας φαίνεται παρανοϊκό.

Αφελείς δεν είμαστε. Γνωρίζουμε άριστα ότι η δουλειά πολλών απ’ αυτούς τους οργανισμούς είναι αναντίστοιχη του βαρύγδουπου τομέα τους. Γνωρίζουμε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ίδρυαν μαζικά τέτοιους θεσμούς για να διορίζουν ως υπαλλήλους τους κομματικά στελέχη χαμηλού επιπέδου ή δραστήριους φανατικούς οπαδούς τους. Αυτά όμως δεν επιτρέπεται να οδηγήσουν στο κλείσιμο οργανισμών που είναι σίγουρα κοινωνικά αναγκαίοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου