Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η ελληνική δικαιοσύνη δικάζει Βορειοηπειρώτισσα επειδή δήλωσε "ψευδώς" Ελληνίδα!!!Στο δικαστήριο Αγρινίου θα οδηγηθεί η 69χρονη Αθηνά Χαϊδη, το γένος Βίτου, από τον Άγιο Βασίλειο (φωτογραφία) της Επαρχίας Λουκόβου των Αγίων Σαράντα, με την κατηγορία της ψευδούς δήλωσης εθνικότητας.
Η κυρία Αθηνά η οποία γεννήθηκε στις 9 Μαΐου 1945, είδε πριν λίγες μέρες να της αφαιρείται το Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς, επειδή η αρμόδια υπηρεσία διαπίστωσε ότι δεν έχει ελληνική εθνικότητα (!!!)
Για τους Ελλαδίτες γραφειοκράτες προφανώς δεν είχαν ιδιαίτερη σημασία ούτε το όνομα της, ούτε τα ονόματα των αδερφών της Ηρακλή, Οδυσσέα, Θεμιστοκλή και Καλλιρρόη, ούτε το όνομα και η ιστορία του χωριού καταγωγής της.

Έτσι στις 2 Μαΐου, επτά ημέρες πριν τα γενέθλια της, η κα Αθηνά Χαϊδη, γιαγιά του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Αθηναίων με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη Θωμά Χαϊδη,  (χμ... τώρα εξηγείται!) θα κληθεί να απολογηθεί στο δικαστήριο Αγρινίου. Δεν της έφτανε η αγωνία που έζησε πέρσι ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο με την ολοήμερη κράτηση του γιου της Ρομπέρτο και του εγγονού της Θωμά από τις αλβανικές Αρχές, τώρα θα ταλαιπωρείται και από την ελληνική Δικαιοσύνη, αναγκασμένη να έρθει στο Αγρίνιο από το Λούκοβο.

Βέβαια μην ξεχνάμε ότι ελληνικής ταυτότητας δικαιούνται και με το "παραπάνω" όσοι κατάγονται από τη Σκόδρα, την Τροπόγια, τη Σομαλία ή το Μπαγκλαντές αλλά όσοι έχουν καταγωγή από τη Βόρειο Ήπειρο και τυγχάνει να είναι και συγγενείς δηλωμένων Ελληνόψυχων εθνικιστών τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. 

Ας ελπίσουμε ότι η περιπέτεια της αυτή θα έχει αίσια κατάληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου