Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Μαθήματα "μωαμεθανικής πολυπολιτισμικότητας"

Εδώ και δεκαετίες βλέπουμε διάφορα "παρατηρητήρια" να προσπαθούν να επιβάλλουν το μοντέλο της πολυπολιτισμικότητας, όπου ως πολυπολιτισμικότητα νοείται ο σεβασμός στον υποτιθέμενο "πολιτισμό" των μωαμεθανικών πληθυσμών.

Είναι γνωστό πως στην προσπάθεια περίεργων κύκλων να επιβληθεί η αποχριστιανοποίηση και η ισλαμοποίηση της Ελληνικής εκπαίδευσης συναντά κανείς και πολλούς γνωστούς συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ.

Το ερώτημα είναι ποιός είναι η αντίστοιχη μωαμεθανική πολυπολιτισμικότητα που η Ευρώπη και η Ελλάδα βλέπουν να τους επιβάλλεται όλο και πιο βάναυσα.

Για να απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά περιστατικά.


Σεβασμός στην ανεξιθρησκεία:

"Φρίκη για μία 12χρονη στο Πακιστάν - Την βιάζαν για να ασπαστεί το Ισλαμ
Τον εφιάλτη ζούσε ένα κοριτσάκι επί 8 μήνες στα χέραι των απαγωγέων της και αυτό μόνο και μόνο επειδή ήταν χριστιανή.
Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους κι όμως και οι δράστες είχαν αρπάξει την μικρή από την πόλη Λαχόρη στο Πακιστάν και επί 8 μήνες τη βασάνιζαν, τη βίαζαν και τη χτυπούσαν.
Ο πατέρας της είχε καταγγείλει την απαγωγή από τον Ιανουάριο αλλά η αστυνομία δεν βοηθούσε.
Μάλιστα, ένας από τους απαγωγείς εμφάνισε πλαστά έγγραφα γάμου για να πείσει ότι πλέον του ανήκε. Η 12χρονη ωστόσο κατάφερε να το σκάσει και να επικοινωνήσει με την οικογένειά της.
Παρόλα αυτά οι δράστες δεν συνελήφθησαν γιατί είχαν γνωριμίες σε μία παραστρατιωτική οργάνωση και η μικρή δεν υποβλήθηκε σε εξετάσεις γιατί οι γιατροί δεν το ενέκριναν.
Αντίθετα, συνέστησαν στους γονείς να παραδώσουν την ανήλικη στον "σύζυγό" της και τώρα οι δικοί της κρύβονται από τους απαγωγείς..."



Σεβασμός στη θρησκευτική έκφραση:

"Ο 24 χρονος ποδοσφαιριστής από την Κολομβία Juan Pablo Pino, της Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας ποδοσφαιρικής ομάδας, συνελήφθη την Παρασκευή στο Ριάντ από τη Σαουδική αστυνομία σε εμπορικό κέντρο μετά από διαμαρτυρία πελατών που εξέφρασαν την οργή τους για το τατουάζ που έφερε, και στο οποίο εικονιζόταν η μορφή του χριστού. Είχε επισκεφθεί το εμπορικό κέντρο με την έγκυο σύζυγό του, και τέθηκε υπό κράτηση διότι με την επίσκεψη του σε αυτό φορώντας ένα αμάνικο μπλουζάκι, που αποκάλυπτε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του παρέβη την σαρία» (τον ισλαμικό νόμο) και ότι το τατουάζ θα πρέπει να καλύπτεται ανά πάσα στιγμή.

...Ένα παρόμοιο γεγονός συνέβη στη Σαουδική Αραβία, το περασμένο έτος, όταν ένας παίκτης της Ρουμανίας φίλησε το τατουάζ του σταυρού που είχε στο χέρι του μετά από ένα γκολ, το οποίο προκάλεσε επίσης δημόσια κατακραυγή."



Σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή:

Οι μωαμεθανοί συνεργάτες των Αμερικανών στη Λιβύη συλλαμβάνουν ζωντανό τον τραυματισμένο Καντάφι, ο μωαμεθανικός όχλος τον κατακρεουργεί, και στη συνέχεια περιφέρει το πτώμα του. Οι πολιτισμένοι μωαμεθανοί πηγαίνουν το πτώμα σε ένα ψυγείο και φωτογραφίζονται μαζί του(!). Για όσους αμφιβάλλουν για το αν τα γεγονότα της Λιβύης συνδέονται με το ισλάμ, και δεν τους αρκεί το ότι οι μωαμεθανοί επικαλούνταν τον αλάχ την ώρα που βασάνιζαν τον Καντάφι, την απάντηση δίνουν οι ίδιοι οι Λίβυοι:

"Πριν από λίγη ώρα ο μεταβατικός (για μερικά χρόνια, όπως ο στρατός στην Αίγυπτο) ηγέτης της Λιβύης Mustafa Abdul-Jalil (να θυμίσουμε ότι ο εκλεκτός του ΝΑΤΟ ήταν απ' το 2007 έως το 2011 υπουργός Δικαιοσύνης του Καντάφι μέχρι που άλλαξε βάρκα) ανακοίνωσε ότι η βάση του νέου κράτους θα είναι ο ισλαμικός νόμος της σαρία. Όλοι οι Νόμοι που αντιτίθονται στο Ισλάμ καταργούνται και κάλεσε το λαό αντί να πυροβολεί στον αέρα για τη "νίκη" να φωνάζει "Allahu Akbar"!!!

Επίσης ανακοίνωσε ότι προάγονται κατά ένα βαθμό στο στρατό όσοι βοήθησαν στην "επανάσταση" (ακόμα και οι ΝΑΤΟϊκοί :)) ενώ είπε ότι βάση του τραπεζικού συστήματος θα είναι το ισλαμικό τραπεζικό σύστημα όπου δεν υπάρχουν τόκοι και επιτόκια, ανακοινώνοντας ότι από αύριο δεν θα πληρώνονται τόκοι για δάνεια μέχρι 7,500 δολάρια... και προφανώς ξέχασε να ανακοινώσει ότι δεν θα πληρώνονται και τόκοι...

Μόλις το άκουσε η ελληνική αριστερά που μέχρι τώρα πανηγύριζε βγήκε απ' τα ρούχα της... περαστικά του λοιπόν όπως περαστικά και στο ΝΑΤΟ...

Εμείς πάντως το είχαμε γράψει εδώ και πολύ καιρό. Στις 22 Αυγούστου γράφαμε:

Θεοκρατικό το προσχέδιο Συντάγματος που διακινούν οι επαναστάτες είναι γραμμένο πρωτίστως στο όνομα του φιλεύσπλαχνου κ.λπ θεού και μετά στο όνομα του λαού της Λιβύης. Στο πρώτο άρθρο λέει ότι η θρησκεία είναι το Ισλάμ και επικρατεί ο νόμος της Σαρία."


Οι ίδιοι που δημιουργούν ζήτημα για τη σύνδεση Ελληνικού κράτους και Χριστιανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας δε δείχνουν πάντως να ενοχλούνται από το σύνταγμα που θα επιβάλλει το νέο μωαμεθανικό καθεστώς της Λιβύης. Αντίθετα, δεν έχασαν την ευκαιρία να δείξουν το δικό τους σεβασμό στα ανθρώπινα ιδεώδη, χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανέναν "παρατηρητήριο". Όσοι θέλουν μπορούν να δουν και το σχετικό βίντεο επίδειξης πολυπολιτισμικότητας εδώ. Και όταν οι θιασώτες της πολυπολιτισμικότητας κρίνουν πως έφτασε η ώρα οι λαθρομετανάστες να απαιτήσουν το δικό τους ισλαμικό εμιράτο, οι εντολοδότες των διαφόρων "παρατηρητηρίων" θα είναι αυτοί που θα σπεύσουν να τους συγχαρούν.



Η απάνθρωπη εκτέλεση του Καντάφι δεν αποτελεί κάτι καινούριο για τους Έλληνες, οι οποίοι στο όχι και τόσο μακρινο παρελθόν έχουν βιώσει τη βαρβαρότητα του μωαμεθανικού όχλου, με τη διαφορά ότι στην Ελλάδα η Ρεπούση εφηύρε τον όρο του "συνωστισμού" για να την περιγράψει.

Την ίδια ώρα που οι μωαμεθανοί συνεχίζουν ανενόχλητοι να τηρούν τις "παραδόσεις" τους και να επιδεικνύουν μηδενική ανοχή σε άλλες θρησκείες, στην Ελλάδα διάφοροι κύκλοι εργάζονται για τη δίωξη του εγχώριου θρησκευτικού συναισθήματος και την προβολή των θρησκευτικών πεποιθήσεων των λαθρομεταναστών, οι οποίοι προέρχονται από χώρες όπως οι προαναφερόμενες.

Έτσι, είδαμε ακόμα και το μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας να μετονομάζεται σε Λογοτεχνία για να μη θίγονται οι θιασώτες του πολυπολιτισμού:

"Αποφασίζουν φίλες και ομογάλακτες της Δραγώνα και της Ρεπούση

- Κίνηση πρώτη: Αλλαγή του ονόματos του μαθήματος από «Νεοελληνική Λογοτεχνία» στο μονολεκτικό «Λογοτεχνία»... έτσι απλά.
Το γεγονος αυτό, πέραν των άλλων, συνιστά και κατάφωρη παραβίαση της συνταγματικής επιταγής, σύμφωνα με την οποία κύριος στόxos της εκπαίδευσης είναι η καλλιέργεια της εθvικήs πολιτιστικής ταυτότητας και συνείδηση και, ως γνωστόν, τα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας αποτελούν τα βασικότερα για την επίτευξη αυτού του σκοπού,

- Κίνηση δεύτερη: Μεταφέρεται στην Α' τάξη του Λυκείου η φιλοσοφία που διέπει το πρόγραμμα του Γυμνασίου (!) που εφαρμόσθηκε για τous μουσουλμανόπαιδες της Θράκης (!)

- Κίνηση τρίτη: Καταργείται η ιστορική θεώρηση των κειμένων και τα λογοτεχνικά κείμενα χωρίζονται θεματικά
Έτσι, οι «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» του Διονυσίου Σολωμού, πχ, μεγαλειώδες σύμβολο τns λογοτεχνίας του έθνους, δεν θα διδάσκονται πλέον αυτόνομα, αλλά θα στεγάζονται στην ενότητα «Από την παράδοση στον μοντερνισμό»..."


Εύλογα αναρωτιέται κανείς αν οι κινήσεις αυτές του Υπουργείου Παιδείας ανήκουν στο πλαίσιο των όσων πρεσβεύουν οι διάφορες λέσχες στις οποίες μετέχει με καμάρι η Άννα Διαμαντοπούλου.

http://educationingr.blogspot.com/2012/01/blog-post_05.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου