Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Γερμανοί τουρίστες δεν πλήρωναν το λογαριασμό σε μαγαζί στην Κρήτη γιατί...τους "χρωστάμε"!!!!

Θυμάστε τα εξώφυλα και τις "έρευνες" των Bild, Focus, την προειδοποίηση για τα "ελληνικά χαρτονομίσματα του ευρώ", τις χθεσινές δηλώσεις Σόιμπλε ότι η Ισπανία ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της, για την κρίση της ευθύνεται το ελληνικό θέμα κλπ κλπ; Φαίνεται ότι θα σκοτωθούμε αναμεταξύ μας για θέματα που ξεκινούν πέρα από τις εθνικές κυβερνήσεις των χωρών μελών της Ε.Ε. Τα αποτελέσματα των προμελετημέων πολιτικών της Κομισιόν, της Ε.Κ.Τ., του Δ.Ν.Τ., των "αγορών" και της "δημοσιογραφίας" έχουν ξεκινήσει. Ας ελπίσουμε ότι η πολιτική απάντηση και η ενημέρωση των Ευρωπαίων θα επικρατήσει του θυμικού.



Σκηνές ''Φαρ Ουέστ'' εκτυλίχθηκαν μέσα σε νυχτερινό μαγαζί της Χερσονήσου στη Κρήτη, όταν Γερμανοί Τουρίστες αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό.

Η παρέα των Γερμανών αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και διασκέδασε στο γνωστό μαγαζί της Χερσονήσου, δε δέχτηκαν να πληρώσουν, λέγοντας πως οι Έλληνες είναι εκείνοι που τους οφείλουν χρήματα!

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ακολούθησε... σύρραξη. Με τους Γερμανούς να φεύγουν από το χώρο δαρμένοι.

Είναι η πρώτη φορά-τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περΣυιοχή- που σημειώνεται τέτοιου είδους περιστατικό, με φόντο το... Μνημόνιο.

Αναστάτωση προκλήθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Χερσόνησο της Κρήτης, όταν μία παρέα Γερμανών τουριστών αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό που είχαν κάνει προφασιζόμενοι το... ελληνικό χρέος.

Όπως δημοσιεύει το flashnews.gr, η Γερμανοί κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και όταν ήρθε η ώρα να φύγουν αποφάσισαν να μην πληρώσουν αλλά να υποστηρίξουν κιόλας πως οι Έλληνες είναι αυτοί που τους χρωστούν.

Μετά από λογομαχίες το κλίμα έγινε «θερμό» στο μαγαζί, με αποτέλεσμα οι Έλληνες να μην ανεχθούν την συγκεκριμένη κατάσταση και οι Γερμανοί τουρίστες να φύγουν δαρμένοι και με αρκετούς μώλωπες από το μαγαζί.


Λόγιος Ερμής



3 σχόλια:

 1. Ξεχάσατε το Stern http://www.stern.de/wirtschaft/news/stern-umfrage-deutsche-fuer-euro-austritt-griechenlands-1836506.html τον Τεο Βάιγκελ http://www.cash.ch/news/boerse_ausland/rss/waigel_griechenland_hat_gelogen_und_betrogen-1150806-598 ...αν και όσα και να πεις, καινούρια έρχονται κάθε μέρα και ΑΦΩΝΙΑ έχει πιάσει την υπηρεσιακή κυβέρνηση και τα κόμματα.

  Άραγε, οι Ισπανοί θα θεωρηθούν κι αυτοί "τεμπέληδες και διεφθραμένοι"; Ή είναι απασχολημένος ο Μοσκοβισί, o Βάιγκελ, ο Σουλτς, ο Σόιμπλε...

  Τρεις μήνες μας έδωσε ο κ. Σόρος, "εκατομμυριούχος" ή "μεγαλοεπενδυτής", ανάλογα με το διαπλοκοκάναλο της ελληνικής τηλεόρασης που παρακολουθείτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τρεις μήνες; Σωστά, να μη χαλάσουμε και το αυγουστιάτικο Λονδίνο, να πιάσει και λίγο το κρύο, ώστε να περάσουμε στη νέα φάση του ελληνικού "σοκ και δέος". Προς το παρόν η Ισπανία παίζει και στο ελληνικό ταμπλό, ενώ όλες μαζί οι συνιστώσες (!) παίζουν στο ταμπλό γκλομπάλ. Ακούτε Γερμανοί, Ολλανδοί; Ακούτε Αμερικανοί, Ιάπωνες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όταν αποβλακώνεις έναν ήδη ηλίθιο λαό, με τα bild και τα focus, αυτό είναι το αποτέλεσμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή