Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ!!! ΤΗΝ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΜΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!

(Αν ήταν καμιά δεκαριά ομοφυλόφιλοι που διαδήλωναν για το...δικαίωμα στον «γάμο» τους, θα μας ζάλιζαν για μέρες!)


ΕΙΔΑΤΕ - ΑΚΟΥΣΑΤΕ - ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

Εμείς πάντως όχι! Εννοείται ούτε στην Ελλάδα (δεν αφήνει η "προοδευτική" χούντα), αλλά ούτε και στα διεθνή "μέσα ενημέρωσης"!
Η μεγαλειώδης αυτή πορεία ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, θάφτηκε κυριολεκτικά!!!Εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικάνοι συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου στην Ουάσιγκτον για την 40ή εκδήλωση “March for Life” (‘Πορεία για την Ζωή’) για να διαδηλώσουν κατά των αμβλώσεων. Η φετινή εκδήλωση συνέπεσε με την επέτειο της διαβόητης απόφασης ‘Roe κατά Wade’ του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, που νομιμοποίησε τις αμβλώσεις πριν από 40 χρόνια.

Παρά τις συνθήκες παγετού και το πυκνό χιόνι, υπήρχε ένα τεράστιο πλήθος απλωμένο παντού, στο οποίο υπήρχαν κυρίως νέοι άνθρωποι γεμάτοι ενθουσιασμό για την υπεράσπιση του αγέννητου και το μέλλον της οικογένειας. Μια πραγματική θάλασσα από σημαίες και πανώ από διάφορες ομάδες από όλη την Αμερική σκέπασε το National Mall από το απόγευμα της Παρασκευής.


Δεν θα δείτε ΠΟΤΕ νέες κοπέλες όπως αυτές στα "Μ.Μ.Ε": Μόνο πορνίδια, "άθεες" και λοιπά σιχάματα που εξυπηρετούν τα σχέδια της υλιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων!


Πράγματι, προοδευτικούληδες και "οικΩλόγοι"! Αν αντί για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ έκοβαν δέντρα, δεν θα ωρυώσασταν;;;

Όπως πάντα, παρούσα η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ στους αγώνες εναντίον των δολοφονικών εκτρώσεων!

Άντε, εκεί στα "Μ.Μ.Ε", δείξτε μας τώρα τα "αδερφάτα" να τσιρίζουν για τα...δικαιώματά τους ή τις πόρνες που επιτίθενται στον Πούτιν και τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο! Ξέρετε εσείς τη δουλειά σας...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου