Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

"ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΕΛΟΣ!" διακήρυξε ο Π.Καμμένος - Πάνε για πρωτιά οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες"



Εμείς από την πλευρά μας τι να πούμε; Στην σχετική φωτό το "νέα" μας εγείρει δυσάρεστους συνειρμούς. Με καλό λογισμό, μένουμε σε μια μόνο λέξη: Ελπίδα

Mνημόνιο, τέλος για την Ελλάδα, ανεξάρτητη γεωπολιτική και γεωστρατηγική γραμμή, δανειοδότηση των αναγκών της που θα προκύψουν από χώρες, όπως η Ρωσία ή η Κίνα και άμεση επιστροφή στην ανάπτυξη αντί της υφεσιακής πολιτικής που ακολουθείται σήμερα, είναι οι βασικές γραμμές ενός πολιτικούς προγράμματος που θα αναλύσει στην παρουσίασή του την ερχόμενη Τετάρτη 4 Απριλίου ο Π.Καμμένος!

Με αυτό το καινοτόμο και ειλικρινές πρόγραμμα (είναι το πρώτο κόμμα που ανακοινώνει επίσημα την πρόθεσή του να αποχωρήσει η Ελλάδα από το Μνημόνιο), ο Πάνος Καμμένος παρουσίασε μια ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου της χώρας από την κρίση, και επιστροφή της στις αγορές μετά από βασικές συμφωνίες ανεξάρτητης χαμηλότοκης δανειοδότησης με τρίτες χώρες. Ο Π.Καμμένος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό διακήρυξε την ακυρότητα του Μνημονίου καταγγέλλοντας ότι «δεν ισχύει, είναι άκυρο και αντισυνταγματικό»!


Τόνισε επίσης πως δεν αναγνωρίζει το χρέος των τόκων και πιστεύει στην πληρωμή μόνο του κεφαλαίου των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ και όχι των τόκων. «Πιστεύουμε στην Ευρώπη των λαών αλλά άλλαξε από τον Απρίλιο του 2010 που η Γερμανία αποφάσισε να αντιμετωπίζει τους εταίρους ως εταίρες», πρόσθεσε.

Με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει ο κ. Καμμένος, όπως είπε ο ίδιος, δε θα υπάρξουν ανάγκες δανεισμού. «Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία», είπε και η παραπάνω φράση σηματοδοτεί μείζονα γεωστρατηγική στροφή στις αγοράς των BRICS. Συνεργάτες του υποστήριζαν ότι "Χώρες όπως η Ρωσία ή η Κίνα παρακαλάνε να μας δανειοδοτήσουν και να αποκτήσουν προνομιακή πρόσβαση στην ευρωπαϊκή αγορά"...

«Σκοπός μας είναι να κυβερνήσουμε χωρίς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ», επισήμανε ενώ για την Αριστερά είπε ότι μπορεί να υπάρξει σύγκληση με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα θέματα.

Τα παραπάνω είναι άκρως σημαντικά και δείχνουν ότι υπάρχει συγκεκριμένη επεξεργασία επιμέρους ζητημάτων, ενώ φαίνεται ότι οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" κτυπάνε ακόμα και την πρωτιά, καθώς στελέχη τους θεωρούν ότι "Η πτώση της ΝΔ θα συνεχιστεί όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές ενώ για το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να υπερβεί τα ποσοστά που παρουσιάζει τώρα."...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

5 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΠΤΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΝΒΑΝΟΜΑΣΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ ΝΕΕΣ ΕΠΟΧΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέα εποχή και ο Καμμένος, αντάμα με τον Σύριζα (με αυτούς δήλωσε πως θα συνεργαστεί) και με όλα τα λαμόγια του παρελθόντος. Ξυπνήστε πρόβατα! Πάλι θα σας πιάσουν κώτσο. Ο Καμμένος είναι βαλτός να φρενάρει τον κόσμο προς τα δεξιά και ο Κουβέλης προς τα αριστερά. Απορώ πως δεν το καταλαβαίνετε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΚ, ούτε και ο Καμμένος μας κάνει. Λοιπόν.. τι μας μένει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που φαντάζεσαι και εσύ μάλλον. Τουλάχιστον δεν είναι από παλιό υλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατανοώ πλήρως και το σχόλιο του 2:29, αλλά και συμμερίζομαι την (πολιτική)απελπισία του Ακρίτα. Πραγματικά απ' όλων το μυαλό περνάει ότι ο Καμμένος μπορεί να αποτελεί δεξιό ανάχωμα. Η διαφορά με τον Κουβέλη, όμως, εντοπίζεται στο ότι ο Καμμένος μιλούσε από την πρώτη στιγμή κατά του μνημονίου και στιγμάτιζε τον προδοτικό ρόλο των τότε κυβερνώντων. Πολλές οι ομιλίες του στη Βουλή, όλες διαθέσιμες στο youtube.
    Αντίθετα, ο Κουβέλης, όψιμα δημιουργηθείς, δεν εξέφρασε αντι-μνημονιακό λόγο ποτέ.
    Και εν πάσει περιπτώσει κάπου πρέπει να ελπίζουμε...
    Αν κατάλαβα καλά, ανώνυμε, υπονοείς την ΧΑ. Μια ψήφος εκεί μπορεί να αποτελέσει έκφραση διαμαρτυρίας. Όμως, εάν ο ΠΚ, αποδειχθεί διαμάντι κι όχι άνθρακας μετεκλογικά, μπορεί να συσπειρώσει κι άλλες αντι-μνημονιακές δυνάμεις σε μια κυβέρνηση υπέρ της Ελλάδας. Αυτός, πιστεύω είναι κι ο λόγος του ανοίγματος προς το Σύριζα. Όχι ότι ξέχασε το αμαρτωλό του παρελθόν.

    Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι αυτές οι εκλογές δεν αφορούν ιδεολογίες. Είναι απλά η ύστατη μάχη μνημονιακών και αντι-μνημονιακών δυνάμεων. Ίσως οι σημαντικότερες εκλογές στη σύγχρονη Ελληνική ιστορία, κάτι σαν την απόρριψη του σχεδίου Ανάν από τον μεγάλο Τάσσο Παπαδόπουλο, που άλλαξε την πορεία της Κύπρου στους αιώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή