Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ο χώρος της παιδείας είναι καλύτερα χωρίς τη Διαμαντοπούλου, λένε οι πρυτάνεις

Με μία σκληρή ανακοίνωση κατά της πρώην υπουργού Παιδείας και νυν Ανάπτυξης Αννας Διαμαντοπούλου απαντούν οι πρυτάνεις στην υπουργό, η οποία σχολίασε τους πανεπιστημιακούς σε τηλεοπτική εκπομπή. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συνόδου των πρυτάνεων, τονίζεται: «Σχετικά με την πρόσφατη δημόσια αναφορά της κας Α. Διαμαντοπούλου (κατά τη διάρκεια εκπομπής του τηλεοπτικού καναλιού ΣΚΑΙ, με τον κ. Ευαγγελάτο, 24/4/2012) στους πρυτάνεις των ελληνικών ΑΕΙ, οι οποίοι παρομοιάζονται με πιθήκους, έχουμε να δηλώσουμε ότι ελάχιστους πλέον ξενίζει η συμπεριφορά της. Λόγω της προεκλογικής περιόδου οι ύβρεις γίνονται παραληρηματικές. Στην αριστοκρατικού τύπου αλαζονεία απλά ήρθε να προστεθεί η αγένεια ως δήθεν ευφυολογία. Η ελληνική κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά ότι κατανάλωσε όλη την ενέργειά της στο ΥΠΔΒΜΘ μόνον στην πολύ επιτυχημένη πράγματι επικοινωνιακή της στρατηγική, επιδεικνύοντας παράλληλα απόλυτη αδιαφορία τόσο για τη συστηματική καταστροφή των ελληνικών πανεπιστημίων όσο και για τις πολλαπλές δυνατότητες στήριξης της ανάπτυξης της Χώρας μέσω του διεθνώς αναγνωρισμένου έργου των Ελλήνων πανεπιστημιακών. Η κα Διαμαντοπούλου, η οποία διακρίθηκε ιδιαίτερα ως υπουργός στην κατεδάφιση όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, δεν εννοεί ακόμη και σήμερα να εγκαταλείψει την ιδέα ότι είναι ο Άτλαντας που κουβαλάει στους ώμους της την ελληνική παιδεία. Να είναι βέβαιη ότι ο χώρος της παιδείας αισθάνεται πολύ καλύτερα χωρίς αυτήν».

http://on-news.gr/2012/04/26/%CE%BF-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%87%CF%89/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου