Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ.....

Δεν πιστεύω να νομίζει κανένας "πονηρός" ότι "θα βάλουμε έναν-δύο μας  τέως δικούς μας στη φυλακή, και θα ηρεμήσουν οι χαχόλοι"????
Όσοι έχουν κάνει αυτή την "πονηρή" σκέψη, θα πρέπει να την "βγάλουν από το μυαλό τους".
Είναι απολύτως αναγκαία και ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ η παραδειγματική τιμωρία ( δια φυλακίσεως και όσων άλλων συνεπειών προβλέπουν οι νόμοι και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ) όσων πλούτισαν αδικαιολόγητα τα τελευταία 30 χρόνια ( δηλ. όσων δεν μπορούν να δικαιολογήσουν περιουσιακά τους στοιχεία).
Είναι αναγκαίο, και αναπόφευκτο.
Και ας το "χωνέψουν" σιγά-σιγά και όσοι δυσκολεύονταν μέχρι τώρα.

η είδηση:
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Μετά από εξάωρη διαδικασία που παρέδωσε απολογητικό υπόμνημα με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα


Μετά από πολύωρη απολογία, ο Άκης Τσοχατζόπουλος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε τη Δευτέρα προφυλακιστέος.
Ο πρώην υπουργός, που βαρύνεται με κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, έφτασε στην Ευελπίδων λίγο πριν από τις 10.
Οι δικηγόροι του έθεσαν σειρά ζητημάτων για την κατηγορία που του αποδίδεται και για το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του. Κατέθεσαν ακόμη αίτημα για νέα προθεσμία που απορρίφτηκε.
Τελικά η απολογία του πρώην υπουργού άρχισε λίγο πριν τις 12:00.
Ο πρώην υπουργός παρέδωσε απολογητικό υπόμνημα στον ανακριτή στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και τονίζει ότι τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται έχουν παραγραφεί.
Επιπλέον υποστηρίζει ότι η προμήθεια των υποβρυχίων αποφασίστηκε από το ΚΥΣΕΑ και ζητά μάλιστα να κληθούν ως μάρτυρες τα μέλη του.
Σχετικά με τα αντιπυραυλικά συστήματα ΤΟR M1 θα επιφυλαχθεί να λογοδοτήσει σε άλλη χρονική στιγμή λόγω της ογκωδέστατης δικογραφίας.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μέσω εξωχώριων εταιριών (off shore) των οποίων ήταν αφανής ιδιοκτήτης, νομιμοποίησε παράνομες αμοιβές που έλαβε ως υπουργός για συμβάσεις προμήθειας οπλικών συστημάτων.
Μετά την απόφαση των Αρχών για την προφυλάκισή του οδηγήθηκε και πάλι στη ΓΑΔΑ όπου κρατούνταν από την Μ.Τετάρτη. Αναμένεται να οδηγηθεί στον Κορυδαλλό την Τρίτη.
Ακόμη, την Τρίτη πρόκειται να απολογηθούν και οι τρεις συνεργάτες του που συνελήφθησαν την Μ.Τετάρτη.

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=453387

1 σχόλιο:

  1. Όποιος νομίζει ότι "θα κοροϊδέψουμε τους χαχόλους" "βάζοντας φυλακή" έναν-δύο "τέος δικούς μας", κάνει λάθος και θα το διαπιστώσει σύντομα. Απαιτείται πλήρης κάθαρση, και παραδειγματική τιμωρία ( δια πολυετούς φυλακίσεως και ότι άλλο προβλέπουν οι νόμοι και το Σύνταγμα- το οποίο ειρήσθω εν παρόδω ΔΕΝ είναι κουρελόπανο) όσων πλούτισαν αδικαιολόγητα τα τελευταία 30 χρόνια ( δηλ. όσων δεν μπορούν να δικαιολογήσουν ΟΛΑ τα περιουσιακά τους στοιχεία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή