Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα πορευθεί στις επερχόμενες εκλογές ο Δημ. Σύμβουλος Νεάπολης-Συκεών Κώστας Κυζιρίδης

Θα ήθελα να ενημερώσω τους αγαπητούς αναγνώστες σας ότι προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α' Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ενώ παράλληλα αποποιούμαι την ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας.

Το κόμμα που υπηρέτησα επί 27 έτη ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ προσωπικό όφελος, με γνώμονα τον ιδεολογικό μου προσανατολισμό, έφτασε μέσα από ολέθριες για την παράταξη μα πάνω από όλα για την Ελλάδα μας επιλογές , να καταστεί ένα έρμαιο στις επιλογές και στα προστάγματα ξένων συμφερόντων που ολοφάνερο στόχο έχουν πλέον την εξαθλίωση των Ελλήνων και την άνευ όρων παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας. Η συμμετοχή στην διακυβέρνηση της χώρας από τους τραπεζίτες , μα πάνω από όλα η υπογραφή του μνημονίου από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι. Τα όνειρα και οι προσδοκίες μιας πλατιάς παράταξης που καλλιεργήθηκαν εδώ και δύο χρόνια με τη σθεναρή αντιμνημονιακή της στάση, ήρθαν να γκρεμιστούν σε μια βραδυά καθιστώντας μας στα μάτια του Έλληνα πολίτη όμοιους με εκείνους (Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου και λοιπά ....καλόπαιδα) που με δόλο οδήγησαν τη χώρα δεμένη χειροπόδαρα τα τελευταία χρόνια στα χέρια των τοκογλύφων.

Αναρωτήθηκε ποτέ ο κος Σαμαράς και οι παρατρεχάμενοί του (Ψυχάρης;;;; από πού κι ως πού στη Νέα Δημοκρατία;) αν όλοι εμείς που τον στηρίξαμε όταν παρέλαβε μια λαβωμένη παράταξη, οι χιλιάδες των ψηφοφόρων , συμφωνούσαν με αυτή την καταστροφική για τον τόπο επιλογή. Και ας ΠΑΨΟΥΝ επιτέλους με την καραμέλα ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, τα επαίσχυντα διλήματα τύπου μνημόνιο ή χάος, μνημόνιο ή έξοδος από την Ευρώπη και το ευρώ. Υποτιμούν τη νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού. Δε βλέπουν ότι ο λαός οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην πείνα και εξαθλίωση; Δε βλέπουν ότι 1,5 εκατομμύριο Ελληνόπουλα κρούουν την πόρτα της μετανάστευσης; Θα φέρουν ανάπτυξη με 150ευρώ μισθούς; Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα εκφοβισμού κάποιοι κρίνουν πως του Έλληνα Ο ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ . Και επειδή δεν είμαι απο τους ανθρώπους που δέχονται μοιρολατρικά αυτά που οι ξένες δυνάμεις οικονομικής κατοχής προσπαθούν να μας επιβάλλουν, αποφάσισα να δώσω τη μάχη της Ελλάδας της αξιοπρέπειας και όχι του ραγιαδισμού.

Για να μπορώ να βλέπω στα μάτια τα παιδιά μου, τους ασθενείς μου και ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ , μα πάνω απ όλα ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ (όπως μας δίδαξαν οι πρόγονοί μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου