Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ελλάδα-Ισραήλ: Συνεργασία σε γεωργία, διατροφή, ουμανισμό, καινοτομία, ορυκτό πλούτο

Θέματα διατροφής, ουμανισμό και θερμοκοιτίδες καινοτομίας προωθεί το Υπουργείο Παιδείας μέσω της εμπειρίας του Ισραήλ.


Συμμαχία με στόχο νέες πηγές πλούτου και για τους δυο λαούς διακηρύσσει το Υπουργείο Άμυνας, επειδή τους δύο λαούς, τον ελληνικό και τον ισραηλινό, τους ενώνουν πολλά και πάνω από όλα η Ιστορία.




Το Ινστιτούτο Weismann και ο Οργανισμός Αγροτικής Έρευνας (ARO) είναι από τα κορυφαία στην έρευνα εγκεφάλου, την έρευνα για τον καρκίνο, τη βιολογία και τη νανοτεχνολογία.

Κατά την επίσκεψη της Υπουργού στο δημόσιο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ δόθηκε γεύμα. Εκεί παρευρέθησαν και καθηγητές του Τμήματος Κλασικών Σπουδών, οι οποίοι συζήτησαν με την Υπουργό για την πρωτοβουλία της για την Ακαδημία  Πλάτωνος.

Σχετικά με την επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννας Διαμαντοπούλου, στο Ισραήλ




Στόχος είναι να υπάρξει υποστήριξη για την πιλοτική λειτουργία μίας θερμοκοιτίδας καινοτομίας στο πλαίσιο της εμπειρίας του Ισραήλ.

Η Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου, στα ερευνητικά κέντρα Weismann και ARO και στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ




Η Ελλάδα και το Ισραήλ, είναι γνωστό, καθυστέρησαν να εγκαθιδρύσουν de jure διπλωματικές σχέσεις. Προσπαθούμε τώρα να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο. Και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο. Γιατί τους δύο λαούς, τον ελληνικό και τον ισραηλινό, τους ενώνουν πολλά και πάνω από όλα η Ιστορία.


2 σχόλια:

  1. New World Order-Πυρ κατά βούληση
    http://greeknation.blogspot.com/2012/01/blog-post_9491.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρεται,
    σε έχω προσθέσει στα φιλικά ιστολόγιά μου.Αν θέλεις πρόσθεσέ με και εσύ.
    www.antipliroforisi.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή