Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΔΗΜΑΡ: Άριστοι γνώστες του Ομήρου

4 σχόλια:

  1. Σήμερα, το σύστημα των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης μείωσε την επίθεσή του σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ προκειμένου να εξοικονομήσει χρόνο για να μας ενημερώσει στο πόσο επικίνδυνη είναι για τη χώρα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (επιστράτευσαν και τη "φοβερή είδηση" του κατεβάσματος της ιστοσελίδας τους που επέμεναν να λένε ότι την έκανε η "worldpress")

    Αυτό το συνιστούν 29 κατασκευαστές Νομισματικών Ταμείων, Ευρώ και Ευρωπαϊκών κρατών (οι ίδιοι που συνιστούν και τα μνημόνια). Άρα η "Ευρώπη" σήμερα μας καθυστέρησε 1 δις (άτιμε Τσίπρα, προδότη Καμμένε), αμόλησε τα ντομπερμαν Σόιμπλε, Βεστερβέλε, Μπαρόζο, Μέρκελ... να μας θυμίσουν πόσο μας "θέλει" η Ευρώπη και πόσο θα στενοχωρηθούν αν μας χάσουν (εξ αιτίας των Τσιπροκαμμένων) και πόσο αηδιάζουν με το φασισμό της Χρυσής Αυγής που κρύβει και μηνύματα στα τραγούδια της (σε αντίθεση με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τους χριστιανικούς της ύμνους). Κάποιες φορές και η Αλέκα έχει τα δίκια της (μίλησε για παρακρατική υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής).

    Αύριο, θα παιχτεί το έργο: η κεντροδεξιά παράταξη συναινεί στο να σωθεί η χώρα και κάνοντας πέτρα της καρδιά της δέχεται να συνεργαστεί με ευρωπαϊστές πασοκοσοσιαληστές και αριστερούς Ρεπουσοκούβελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λησμόνησα το υπουργείο του Κωστόπουλου στη διαφημιζόμενη "οικουμενική" κυβέρνηση. http://anti-ntp.blogspot.com/2012/05/alpha-bank.html και το ισραηλιτικό συμβούλιο που ανακατώθηκε στο θέμα "χρυσή αυγή" διακηρύσσοντας την πίστη του στη δημοκρατία.
    Θου Κύριε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στο ότι ο Αντ-ένας έκανε κεντρικό θέμα του την είδηση ότι ελεγκτής εισιτηρίων στο τρόλει φώναζε "εγέρθητι" σε αλλοδαπούς πριν τους ελέγξει και τους καλούσε να κατέβουν από το όχημα.
    Φωνάξτε γρήγορα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να μας εκδημοκρατίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://tolimeri.blogspot.com/2012/05/to.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή