Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ο Κομμουνισμός δολοφόνησε τον ελληνισμό του Πόντου!

Επειδή η σιχαμερή υποκρισία ορισμένων υπερευαίσθητων "προοδευτικών" έχει περισσέψει, αναγκαζόμαστε να αναρτήσουμε το παρακάτω βίντεο.
Ταυτίσανε (για να αραιώνει ο ανταγωνισμός) τον "λαϊκό σύνδεσμο" με το Γερμανικό Ναζιστικό κόμμα, παρόλο που οι ίδιοι δεν τροφοδοτούν τέτοιον προσδιορισμό, επιχειρώντας να ξυπνήσουν αντανακλαστικά τυφλού μίσους στους Έλληνες, επικαλούμενοι τις θηριωδίες της Κατοχής (ποιοί;;; αυτοί που δεν τολμούν να ψελλίσουν τσιμουδιά για τα κατοχικά δάνεια και τις αποζημιώσεις!)
Αν όμως πρέπει να μιλήσουμε για γενοκτονίες και καταστροφές, θα πρέπει να θυμηθούμε ποιοι πραγματικά είναι οι φονιάδες των Ελλήνων. Και ποιοι -νομιμοποιημένοι από το 1974- εξακολουθούν και εκθειάζουν τα ανθρωπόμορφα τέρατα, και μάλιστα να επαίρονται και να διατυμπανίζουν σε κάθε ευκαιρία την καταγωγική τους σχέση με αυτά.
ΔΕΝ μιλούσαμε τόσον καιρό, για να μην ανοίξουμε παλιές πληγές. Όμως αυτές οι πληγές έχουν πια ανοίξει, με ευθύνη άλλων. Λοιπόν ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ!!! Φτάνει πια το κοροϊδιλίκι με τους τάχα μου "δημοκράτες" αριστερούς της συμφοράς, τα νεο-σταλινικά απολιθώματα.


1 σχόλιο:

  1. Ο κομμουνισμός δημιουργήθηκε από τους αντίπαλους του καπιταλισμού;

    Ο καπιταλισμός είναι άσχετος με το διαφωτισμό;

    Ο διαφωτισμός είναι ένα αυθόρμητο κίνημα αθεϊας-κοινοβουλευτισμού-ωφελιμισμού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή