Κυριακή 20 Μαΐου 2012

"Ιερά Εθνο-φοβική Συμμαχία" ...έως πότε;

Δεν πρόλαβε καλά καλά να στεγνώσει μελάνι των πίξελ της τελευταίας ανάρτησης, και πέσαμε πάνω σε μια είδηση που μας σοκάρισε, πλην όμως δεν μας εξέπληξε. Επιτέλους οι μισέλληνες, οι Σκοπιο-λάγνοι και οι Τουρκο-λάγνοι αποφάσισαν να συνεργαστούν.  Μπιστο-Ρεπούσηδες και Δραγώνες δώσανε αδελφικά τα χέρια με τους Τρεμο-Ελληνόφωνους και τους Βινο-Ζίτουλες.
Ξεναλέμε ότι την είδηση την περιμέναμε ως πιθανή εξέλιξη. Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι πότε επιτέλους θα συνασπιστεί και θα συνεργαστεί η Πατριωτική Ελληνορθόδοξη Παράταξη;
"Για την Ελλάδα ρε γαμ....!"

Imageη είδηση:Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ανακοίνωσε πριν από λίγο την έναρξη της συνεργασίας του κόμματος με τους Οικολόγους Πράσινους σε μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία που ισχυροποιεί την ΔΗΜΑΡ με το σχεδόν 3% που πήραν οι Οικολόγοι στις εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έγραψε χαρακτηριστικά: "Η ΔΗΜΑΡ ενώνει τις δυνάμεις της με τους Οικολόγους Πράσινους για την καθιέρωση της απλής αναλογικής, με αυτονόητη την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών και την αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, με το αναγκαίο στοιχείο της μετενέργειας".

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από το βουλευτή Επικρατείας, Σπύρο Λυκούδη και τον Σταύρο Λιβαδά, υπεύθυνο του Τομέα Πράσινων Πολιτικών και Οικολογίας της ΔΗΜΑΡ, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου