Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

"ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΩΣ ΣΑΣ"


ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ...

Πέρισυ ήταν οι φορτηγατζήδες και οι βυτιοφορείς, που με τα "κλειστά" επαγγέλματά τους ανέβαζαν τις τιμές στην αγορά.
Φέτος είναι οι ταξιτζήδες και οι φαρμακοποιοί που επιμένουν να κερδοσκοπούν σε βάρος τών Ελλήνων, και να εμποδίζουν τους τουρίστες των κρουαζιερόπλοιων να βολτάρουν στην Αθήνα.
Τού χρόνου -να μού το θυμηθείτε- θα είναι, ήδη είναι, οι δημόσιοι υπάλληλοι οι "κοπρίτες", που είναι δεκαπλάσιοι από όσους θα έπρεπε, αργόμισθα κομματόσκυλα όλοι τους. Ισως να είναι και οι ΔΕΗτζήδες οι χρυσοπληρωμένοι, μπορεί και οι ανθοπώλες. 

Πάντα κάποιον θα βρίσκουν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ υπέυθυνοι της εξαθλιώσεώς μας για να αναδεικνύουν και να διαπομπεύουν. Ποτέ δεν θα κατονομάσουν τους εαυτούς τους.  Ποτέ όσους τρωγόπιναν "στην υγειά των κορόιδων" πίσω από την πλάτη του κοσμάκη, συνάπτοντας δάνεια που ποτέ δεν είδε ο απλός Έλληνας. Πάντα θα υποκινούν τον εκβαρβαρισμένο όχλο (που επιμένουν να ονομάζουν "κοινή γνώμη") να ουρλιάζει "άρον-άρον σταύρωσον" κάθε φορά που θα τους επιδεικνύουν και καινούριο "υπεύθυνο", κρυπτόμενοι οι ίδιοι μέσα στην ασφάλεια της οχλοκρατικής βλακείας. Και συνεχίζοντας -εννοείται- το γνωστό έργο τους...

Τι άλλο μας μένει να δούμε; Ίσως δημοσίους απαγχονισμούς "υπευθύνων" σε κεντρικούς φανοστάτες... όπως τότε, που το ίδιο κόλπο πάλι εφαρμόζονταν επιτυχώς από την τότε -επίσης κατοχική- κυβέρνηση. Τελικά η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα, ενίοτε πάλι (για όσουν δεν την θυμούνται και δεν την κατανοούν) και ως τραγωδία.

ΕΝΑΛΙΟΣ ΘΗΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου