Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2011

O "θάνατος" του Γκούτενμπεργκ.


Η ιστορική περίοδος για τήν ανθρωπότητα που άνοιξε με τήν τυπογραφία και τόν Γκούτενμπεργκ έφτασε στό τέλος της, άνωθεν παρεμβάσει τής εξοχοτάτης υπουργού (σκέτης) Παιδείας και τών αξιωτάτων και σοφωτάτων συμβούλων της.

Πιστοί στο πολυθρύλητο δόγμα "πρώτα ο μαθητής", πλην ανίστορες  τών στοιχειωδών αρχών που διέπουν την μάθηση, οι φωστήρες του υπουργείου (σκέτης) Παιδείας απεφάσισαν ότι πλέον οι Έλληνες μαθητές ωφείλουν να μελετούν τα μαθήματά τους μέσα από τον ΗΥ (υποθέτοντας βλακωδώς ή υποκριτικώς  ότι όλοι διαθέτουν και από έναν).

Τους ευχόμαστε και εις κατώτερα, νάναι πάντα καλά, και του χρόνου δίχως θρανία, πίνακες (μόνο με διαδραστικούς), εποπτικό υλικό,  και θέρμανση στα σχολεία.
Αντί συγχαρητηρίων, τους αφιερώνουμε το παρακάτω βιντεάκι-αφιέρωμα σε μια καινοτόμο (και όχι "καινοτόμα"-μπλιάχ!) τεχνολογία, που προφανώς αγνοούν. Είθε να την γνωρίσουν και να την  εφαρμόσουν κάποτε στο Ελληνικό Σχολείο (αν υπάρχει μέχρι τότε)ΥΓ - ερώτηση (κακία) : Οι "μουσουλμανόπαιδες" της Θράκης, ούτε αυτοί θα πάρουν βιβλία;;;

ΕΝΑΛΙΟΣ ΘΗΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου