Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Για δες κάτι περίεργα που συμβαίνουν στον κόσμο...


Κοινοποιούμε άρθρο που αλιεύσαμε στο www:

Το ντοκυμαντέρ του ΣΚΑΙ για το 1821, άρεσε στην Τουρκία!

Εργαλείο της απόλυτης τουρκικής προπαγάνδας η Ελληνική τηλεοπτική παραγωγή που κόστισε 1 εκατομμύριο ευρώ.

 Η τουρκική εφημερίδα Radikal με ολοκληρο πρωτοσέλιδο της κάνει αναφορά στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το ντοκιμαντέρ που μεταδίδεται στην τηλεόραση του ΣΚΑϊ με τίτλο 1821.

Η τουρκική εφημερίδα έχει τίτλο "Eπάνάσταση στην Ελλάδα για τους Οθωμανούς" και υποστηρίζει ότι το νοτκιμαντέρ κατάφερε να μην ασχοληθεί με την επίσημη ιστορία και δείχνει πολλές πραγματικότητες που ενόχλησαν. "Το να βγαίνει κάποιος εκτός της επίσημης ιστορίας έχει τίμημα, όπως οι δηλώσεις του Παμούκ σχετικά με τους Αρμένιους".

Η τουρκική εφημερίδα που στο πρωτοσέλιδο της έχει τη φωτογραφία του Κολοκοτρώνη γράφει οτι χιλιάδες άνθρωποι ζητούν απο την κρατική τηλεόραση να κάνει ένα ντοκιμαντέρ που θα δείχνει την πραγματική ιστορία της ελληνικής επανάστασης και τονίζει οτι υπήρξαν αντιδράσεις και απο τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο ο οποίος για το ντοκιματέρ δήλωσε " είναι ντροπή". 

το βρήκαμε στο:  http://kostasxan.blogspot.com


σημείωση δική μας: Κατά την ταπεινή μας γνώμη η συγκεκριμένη ανάρτηση ΔΕΝ συνιστά είδηση. Θα συνιστούσε είδηση αν ο Τουρκικός Τύπος  ΔΕΝ έμενε ικανοποιημένος από το αθλιούργημα του ομίλου Αλαφούζου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου