Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Νεαρή δασκάλα στο νοσοκομείο - Την έδειραν οι γονείς μαθητή της


Βίαιη επίθεση από του γονείς μικρού μαθητή δέχτηκε αναπληρώτρια δασκάλα στην Κατερίνη. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Πιερίας, η νεαρή δασκάλα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία των εκπαιδευτικών:

«αντιδρούμε με αγανάκτηση στην απαράδεκτη αυτή ενέργεια των γονέων να επιτεθούν σε αναπληρώτρια εκπαιδευτικό, σε δρόμο της πόλης μας, ξαφνικά και αναίτια, καθώς το παιδί τους φοιτά σε άλλο σχολείο από εκείνο που διδάσκει η εκπαιδευτικός. Μας πληγώνει αφάνταστα το γεγονός να δέχεται βίαιη επίθεση νεαρή συνάδελφος μας, η οποία καταγόμενη από μακριά, υπηρετεί στην πόλη μας με μισθό 650 ευρώ (με ό,τι αυτό σημαίνει) και αντί να τυγχάνει αναγνώρισης ,να μεταφέρεται τραυματισμένη στο Νοσοκομείο του Νομού. Αυτονόητο είναι ότι συμπαραστεκόμαστε στη συνάδελφο μας και θα είμαστε δίπλα της, τόσο ηθικά, όσο και στην επίπονη δικαστική διαδικασία ,που θα ακολουθήσει με την αμέριστη συνδρομή μας».

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/335286/nearh-daskala-sto-nosokomeio-thn-edeiran-oi-goneis-mathhth-ths#ixzz2wcx7uwcZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου