Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Πανικός στη Συγγρού, αηδία στους πολίτες


Τι μας φανερώνει το παρακάτω βίντεο;


Πολλά, αλλά θα ξεχωρίσουμε ένα: Ποιός είναι ο Αλέξης;
Είναι μόνον ο Τσίπρας; Εννοούν την Ευρώπη ως χώρο ιδανικών πολιτών, τους οποίους οι περισσότεροι υπανάπτυκτοι Έλληνες μιμήθηκαν μετά την ένταξη, εκτός από μια μειοψηφία Αλέξηδων; Χα!

Μ' αυτό το σποτ οι εγχώριοι υπεύθυνοι της καταστροφής της χώρας παραδέχονται το πρότυπο του Έλληνα-"Ευρωπαίου" που εξέθρεψαν, ενώ ταυτόχρονα ζητούν να τους δώσουμε τη δυνατότητα να αποφασίζουν οι ίδιοι.
Ευτυχώς, πολλοί δεν έγιναν Αλέξηδες (συμπεριφορά ως τη στιγμή του λογαριασμού)
Τρόμο και πανικό φανερώνει η χυδαιότητά τους, αντίστοιχη με αυτή των Λαγκάρντ, Ρομπάι, Μπαρόζο, Σόιμπλε, Γιούνκερ. Γι αυτό και το πλάνο της πόρτας στο τέλος, φοβούνται ότι θα τους την κλείσουμε εμείς στα μούτρα.

ΥΓ Πιστεύει κάποιος μετά και απ' αυτά, ότι ο Σαμαράς ήθελε ντιμπέιτ με ελεύθερη επιλογή δημοσιογράφων και χωρίς τους όρους που έχουμε δει στις προηγούμενες εκλογές να στραγγαλίζουν την ενημέρωση;
Σκεφτείτε: Έχει ξεκινήσει ήδη η καταστροφή και πάμε σε εκλογές με τέτοιο επίπεδο "επιχειρημάτων"!

Δεν κάνατε ακόμα εμετό; Δείτε εδώ όσους ταπείνωσαν τους πολίτες, όσους πειθαρχώντας στα αφεντικά τους προσπάθησαν να καταργήσουν την έννοια του ΕΘΝΟΥΣ, να μιλούν ξετσίπωτα για συλλογικότητα, περηφάνια και να επικαλούνται το "Έθνος" που το ανέστησαν προσωρινά. Μετά τις εκλογές θα το γυρίσουν πάλι σε "πατρίδα ή χώρα" εννοώντας (όπως πάντα) την ιδιοτέλειά τους.

1 σχόλιο:

  1. Ξεχάσατε το Βενιζέλο χαρουμενο-χαρούμενο να εξηγεί στο μεγκα πώς θα ανμορφώσει το πασοκ το βράδυ των εκλογών!

    Ποιος ξέρει τι έχει δει στις δημοσκοπήσεις... και δεν ασχολείται με τις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή