Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Η "Δημοκρατία" του διαίρει και βασίλευε και η οικονομική κρίση του "ανήκομεν"...


Γράφει ένας Ελεύθερος Έλληνας.
Δυστυχώς πολλοί συμπολίτες μας δεν είναι σε θέση να έχουν τα ίδια βιώματα με κάποιους άλλους όχι μόνον γιατί ζούν σε διαφορετικές περιοχές της χώρας αλλά και διότι κοινωνικά και οικονομικά αντιμετωπίζουν διαφορετικές συνθήκες διαβίωσης. Εκεί ακριβώς εστιάζεται και η αρχή του κακού της ασυμφωνίας - ασυνεννοησίας - διχασμού στην κοινωνία μας (με ότι αυτό συνεπάγεται για το παρόν και το μέλλον όλων μας).

Ας υποθέσουν λοιπόν οτι ένα μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας λόγο καταστάσεων και συγκυριών δεν είναι σε θέση πια να σκεφτεί με  γνώμονα την "ψύχραιμη" προσέγγιση της λογικής.
Τι γίνεται με όμως με τους υπόλοιπους κατα τα άλλα ανωτέρου βιοτικού επιπέδου "μορφωμένους" που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα στην χώρα μας φορώντας τις παλιές τους ιδεολογικές παρωπίδες μιας δικιάς τους μονόπλευρης θετικοφανούς λογικής ;

Όλοι αυτοί που προτιμούν να γίνονται αρεστοί λαξεύοντας και στρογγυλοποιώντας την πραγματική εικόνα της κοινωνικής εξαθλίωσης. Όλοι αυτοί άραγε βλέπουν πιο ανοιχτόμυαλα τη ζοφερή πραγματικότητα στη χώρα απο τους άλλους που εκ των πραγμάτων έχουν "θολώσει" απο αυτά που βιώνουν;
Αν ρωτήσει κανείς κάποιον συμπολίτη του στο δρόμο "Tι κάνεις ?" Η πιθανότερη απάντηση είναι να απαντήσει: "Όλα καλά" όχι μόνο απο συνήθεια, αλλά ως επι το πλείστων γιατί θέλει να αποκρύψει τη μη αρεστή πραγματικότητα και τα προβλήματα (πολλά απο τα οποία σας είναι κοινά), ενώ σε πολλές περιπτώσεις επιδιώκει να προβάλει την προσωπική του βλακώδες "ανωτερότητα" οτι δήθεν αυτός εξακολουθεί κατ εξαίρεση να περνά καλά σε αντίθεση με εσένα.
Με αυτήν τη "λογική" πολλοί έχουν κλειστεί στην κοσμάρα τους πιστεύοντας οτι μόνοι τους θα καταφέρουν να επιβιώσουν θεωρώντας πως επειδή είναι αρεστό(!) να μην προβάλλονται τα προβλήματα, αυτά θα λυθούν απο μόνα τους δια της σιωπής αρκεί να κλείσεις τα μάτια και μην τα βλέπεις. ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ , οι ωραιοποιήσεις, οι στρογγυλοποιήσεις και η δήθεν "λογική" της "νηφαλιότητας" που πηγάζει απο μια πολύ συγκεκριμένη οπτική γωνία για ένα συνόλο προβλημάτων.

Αντιλήψεις και τρόποι έκφρασης που έχουν πια καταντήσει αηδιαστικοί, αφού εξ αιτίας αυτών φθάσαμε ώς εδώ και ακόμα να βρούμε... όχι σωτηρία...αλλά ούτε τον περίφημο εκείνο πάτο στο βαρέλι.
Κακά τα ψέματα και τα χυδαία διλήμματα, η πατρίδα μας γεωπολιτικά είναι "φιλέτο" που χρόνια τώρα τα πολιτικά λαμόγια κοτζαμπάσηδες στην κατ επίφαση δημοκρατίας μας , έχουν παραδώσει ένα ολόκληρο έθνος στις ορέξεις των δυτικών αφεντικών τους.
Ξεχάσαμε την αυτονομία μας, την ανεξαρτησία μας, την ίδια μας την Εθνική οντότητα.
Μας έβαλαν να προσκυνήσουμε την Ευρώπη -λες και ζωή δίχως αυτήν δεν υπάρχει- λες και οφείλουμε να είμαστε εσαεί υποτακτικοί τους.



Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο την συνειδησιακή σκλαβιά, ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗΣ , είναι αυτό που ιστορικά αποκαλείται -και δυστυχώς ακόμα ισχύει- "γεννημένος ραγιάς"

Ο αδηφάγος κρατικοδίαιτος μηχανισμός που αρέσκεται να συνδέεται με εθνικές ορολογίες ώς αντιπροσώπευση του συνόλου των Ελλήνων έχει βαρέσει διάλυση και πτώχευση εδώ και καιρό. Τώρα εξαθλιώνει και τους ίδιους τους Έλληνες.

Μεγαλοεργολάβοι μεγαλοεκδότες και καναλάρχες των Μέσων Μαζικής Ε(ξ)ημέρωσης "επιστρατεύθηκαν" για να πείσουν τους Έλληνες οτι χρωστάνε και τα δισέγγονά τους αν θέλουν να συνεχίσουν να ανήκουν στο μοναδικό ευρώ νόμισμα και στην αγκαλία της "μαμάς" Ευρώπη.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα ; Κι όμως υπάρχουν πολίτες που αυτά τα πιστεύουν και σαν τα πρόβατα αποδέχονται να θυσιάσουν παιδιά κι εγγόνια στο βωμό του ευρώ και της Ευρώπης (των 2 ταχυτήτων).
Η πατρίδα μας είναι γεωπολιτικά "μαγαζί γωνία" και είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΕΤΣΙ. Αν είχαν καταλάβει όλοι οι Έλληνες τι παίζεται θα είχαν αλλάξει πολλά και δεν θα φθάναμε ποτέ σε αυτήν την Εθνική ταπείνωση.

Ας ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ οι πρώτοι που μας αποκάλεσαν διεθνώς κλέφτες και απατεώνες ήταν οι κοτζαμπάσηδές της ψευτοδημοκρατίας μας και αυτό εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να κάνουν.

Η Ελλάδα μπορεί να είναι μικρή χώρα αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ , πάντοτε θα υπάρχουν σύμμαχοι που έχουν συμφέρον να μας αγκαλιάζουν. Οι δωσίλογοι κοτζαμπάσηδες όμως χρόνια τώρα μας έχουν τάξει στο λεγόμενο Δυτικό μπλόκ με τη διαφορά οτι τα Δυτικά αφεντικά τους μας θέλουν Βαλκάνιους υποτακτικούς τους (φθηνό εργατικό δυναμικό με υποθηκευμένο Εθνικό πλούτο και κυριαρχία στην ίδια του τη χώρα).
Aπο παιδί θυμάμαι τους πολιτικούς μας κοτζαμπάσηδες να μας φέρνουν παράδειγμα την Ευρώπη σε όλα. Μας φόρεσαν την ταμπέλα του ΑΝΗΚΟΜΕΝ για να μην τεθεί ποτέ θέμα αμφισβήτησης της κυριαρχίας των ξένων αφεντικών τους "Ανήκομεν εις την δύσην" μας δήλωσαν.
 Oσάν εκεί να βρίσκεται ο μοναδικός παράδεισος κι εδώ οι αμόρφωτοι κλεφτοραγιάδες που έπρεπε να παραδειγματιστούν και να διδαχθούν πολιτισμό απο τους "πολιτισμένους"...
Τελικά καταλήξαμε Ευρωπαίοι μόνο στους φόρους και στα χαράτσια, ούτε στο κοινωνικό κράτος, ούτε στην παιδεία, υγεία, δικαιοσύνη κ.τ.λ. ούτε βέβαια στους μισθούς και στις συντάξεις (με εξαίρεση μια προνομιούχο ελίτ που συνεχίζει να παίρνει 3πλάσιες των υπολοίπων ακόμα και σήμερα).

Κατα το προκλητικό "μαζί τα φάγαμε" σπότ της Νέα Δημοκρατίας ο Ελληνικός λαός όσα χρόνια είναι στο ευρώ φαίνεται να τρωγόπινε με χρυσά κουτάλια, λουκούλλεια γεύματα στο Ευρωπαικό "μαγαζί πολυτελείας".


Kατα την ώρα του λογαριασμού όμως ο Έλληνας μπαταχτσής (!) αρνείται να ξεπληρώσει αυτά που τρωγόπινε (!) στο πολυτελές εστιατόριο που καταδέχτηκε να φιλοξενήσει τον πεινάλα απατεωνίσκο χωρικό οπού στο τέλος χωρίς πολλά λόγια τον πετούν εκτός ευρώ απο την πίσω πόρτα και αυτός απολογήται στην glamourάτη πόρνη (?).

Με αυτά τα όνειρα σκέφτεται ο Σαμαράς να κυβερνήσει Eλλάδα;
Έτσι θα ήθελε να διασύρει τον Ελληνικό λαό στα διεθνή ΜΜΕ; Ως τον κλεφτολαό της Ευρώπης ; Όπως δηλαδή και ο καλός συμφοιτητής του Jeffrey Giorgos Mineiko Papandreou ?
Τόση έμπρακτη πίστη πια σε αυτά τα ξένα αφεντικά τους ;

Δυστυχώς η χυδαία αυτή προπαγάνδα φαίνεται να "έπεισε" κάποιους γεννημένους ραγιάδες οτι τελικά χρωστάμε όλοι οι Έλληνες μαζί αυτά που μας λένε πως φάγαμε (!) απο τα δυτικά αφεντικά μας.

Επιμελώς διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και οι τοκογλύφοι της Ευρώπης από αφεντικά ΤΟΥΣ γίνονται αφεντικά ΜΑΣ. 
Επιμένουν με χυδαίο θράσος να μας κάνουν βίωμα ότι δήθεν ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ από τους Ευρωπαίους και οι πολιτικοί κοτζαμπάσηδες τους αποτελούν την μοναδική ελπίδα σωτηρίας σε μια κρίση και κοινωνική εξαθλίωση οπου οι ίδιοι δημιούργησαν. Με την απειλή (!) μάλιστα ότι αλλιώς θα μας αφήσουν έρμαια.

Κι επειδή τα σχέδια της δήθεν σωτηρίας ως φαίνεται δεν τους βγαίνουν μας προετοιμάζουν για το νέο σχέδιο εξαθλίωσης που ονομάζεται ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΕΥΡΩ ( G EURO ) για να εξακολουθούν να μας ελέγχουν πάντοτε υπο την αιγίδα των Δυτικών αφεντικών τους. Διότι η επιστροφή μας στην δραχμή σε καμιά περίπτωση δεν συμφέρει κανέναν τους.

Η δραχμή είναι αυτο που λένε "τo σημείο μηδέν" δεν υπάρχει κάτι για να σε τρομοκρατούν να πληρώνεις του νταβατζήδες (αυτό που σε πολλούς έκαναν βίωμα τα Μ.Μ.Εξημέρωσης). Απο τη δραχμή (Σεισάχθεια- Διαγραφή Απεχθούς χρέους) και μετά τουλάχιστον ξέρουμε πως ότι κάνουμε είναι για ΕΜΑΣ και όχι για τα ψευτοδιλήμματα και τις φοβέρες τους. Ένα εγχώριο νόμισμα υποβαθμίζεται κάθε όποτε εμείς και οχι αυτοί επιλέγουν και πάντοτε προς όφελος της Ελλάδος (ανταγωνιστικότητα, εξαγωγές, τουρισμός, ναυτιλία) και όχι των Ευρωπαίων.
Για αυτόν ακριβώς το λόγο προσπαθούν να μας πείσουν πως άλλη διέξοδος δεν υπάρχει εκτός απο το να συνεχίσουμε τις θυσίες που τα δικά τους σχέδια "σωτηρίας μας" ορίζουν, οτι χωρίς αυτούς θα μείνουμε απομονωμένοι και πεινασμένοι... και το χειρότερο απ'όλα είναι οτι υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που όλα αυτά εξακολουθούν να τα πιστεύουν και να τα ασπάζονται .....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Όλα δυστυχώς δείχνουν πια πως ο Εθνικός διχασμός και η κοινωνική έκρηξη μοιάζουν πλέον αναπόφευκτο σενάριο αφού συνυπαίτιοι πια δεν είναι μόνον οι πολιτικοί κοτζαμπάσηδες που μας έφθασαν σε αυτή την Εθνική ταπείνωση αλλά και όσοι με την ψήφο τους , τους επιβραβεύουν ενθαρρύνοντας τους να συνεχίσουν.

Αντί λοιπόν για ουτοπικές προτασιολογίες της δήθεν διεξόδου απο την κρίση των αφεντικών τους θα ήταν πολύ πιο σωτήριο να αντιμετωπίσουν κατάματα την πραγματικότητα και να τραβήξουμε χειρόφρενο στην ξέφρενη πορεία του εθνικού κατήφορου και διασυρμού.
Να μπεί πρώτα ένας πάτος στο βαρέλι της "δημοκρατίας" του διαίρει και βασίλευε και στην κρίση του ΑΝΗΚΟΜΕΝ (αποκλειστικά) εις την δύσην και την οικονομική της πολιτική.
" 'Αργειε νάλθει εκείνη η μέρα, κι ήταν όλα σιωπηλά, γιατί τά 'σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά." 
Απόσπασμα Εθνικού 'Yμνου - Διονύσιος Σολωμός 
-Μάιος 1823


Ήπειρος-Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου