Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

"Πολυ-πολιτισμός", θεωρία και πράξη...

Πώς σχολίασε η Χρυσή Αυγή την ιδιωτική σουίτα που γέννησε η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα:

Μαζί με τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας Τσίπρα, δεν έλειψαν και τα ποικίλα σχόλια, για το γεγονός ότι η σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έφερε στον κόσμο το νέο μέλος σε ιδιωτική κλινική και όχι σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο, όπως όλοι οι κοινοί θνητοί.
Θέση για το θέμα πάντως πήρε δημόσια η Χρυσή Αυγή, που αφού ευχήθηκε να τους ζήσει το νέο μέλος, έκανε κατόπιν ένα πολιτικό σχόλιο , για τον τόπο και τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε ένας αριστερός ηγέτης να γεννηθεί το παιδί του.

Διαβάστε το κείμενο:

"Όπως πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα του τύπου, το πρωί της Τρίτης η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφος - όπως την αποκαλούν - (γιατί δεν είναι επισήμως παντρεμένοι…) του Αλέξη Τσίπρα, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Βεβαίως, ευχόμαστε να τους ζήσει το νεογέννητο, αλλά πέραν από την ανθρώπινη υπάρχει και η πολιτική πλευρά του ζητήματος.

Εξηγούμαστε: η γέννηση του μωρού έγινε στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ μαιευτήριο «Ιασώ». Είναι βεβαίως αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να πηγαίνει σε όποιο νοσοκομείο θέλει (και μπορεί…), αλλά είναι και μεγίστη υποκρισία αυτοί οι οποίοι κραυγάζουν για «δημόσια και δωρεάν υγεία» να πηγαίνουν όποτε χρειάζεται σε πανάκριβα ιδιωτικά νοσοκομεία, στα οποία ο λαουτζίκος δεν μπορεί να περάσει ούτε απ’ έξω!

Γιατί αλήθεια δεν πήγαινε π.χ. στο κρατικό «Αλεξάνδρα» η σύντροφος του Τσίπρα, εκεί που γεννούν (δωρεάν βεβαίως, ας είμαστε καλά εμείς τα… κορόιδα που πληρώνουμε) όλες οι «μετανάστριες» και που αν μια φτωχή Ελληνίδα είναι τυχερή να βρει κρεβάτι είναι αναγκασμένη να «συγκατοικεί» με πληθώρα ξένων στον ίδιο θάλαμο; Έτσι, για να δει τη… γλύκα που «πολυπολιτισμού» που προωθεί ο σύντροφός της και το κόμμα του"

http://taxalia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου