Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Δεν είναι ώρα για νέο εμφύλιο...


Ο εχθρός είναι οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι τράπεζες. Χρειάζεται ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ κι όχι εμφύλιος σπαραγμός...
Μην "τσιμπάτε" σε αντι-κομμουνισμούς και αντι-φασισμούς που εντέχνως προωθούν τα κανάλια. Πολύ σωστά τα έγραψε ο Χάρρυ Κλυν στο facebook απ' όπου και αντιγράφουμε:

"Η κατασκευασμένη είδηση…
Η μεθοδευμένη παραπληροφόρηση…
Η προσχεδιασμένη λεκτική πρόκληση…
Η περιφρόνηση στην άλλη άποψη…
Η κατασυκοφάντηση και η διαστρέβλωση θέσεων κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της «άρχουσας τάξης»…
Η κατ’ εξακολούθηση κατασκευή ψευδών γεγονότων και εικασιών και η επίμονη προσπάθεια δημιουργίας κλίματος που ξεκάθαρα προσβλέπει στη στήριξη των δυνάμεων κατοχής…
Οι φασιστικά λεκτικές συμπεριφορές ανακριτικού χαρακτήρα των υποψηφίων βουλευτών των κομμάτων του μνημονίου…
Η περιφρονητικά βάναυση προσβολή της νοημοσύνης του Ελληνικού λαού από τους αστεράτους δημοσιογράφους των καναλιών της μεθοδευμένης κατασκευής εκφοβιστικών διλημμάτων…
ΟΥΔΟΛΩΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…"


Και για να μην ξεχνιόμαστε, καμαρώστε τον Τατσόπουλο σε  άσκηση βίας κατά συνομιλητή του , η οποία δεν έπαιξε βέβαια στα κανάλια, καθώς είναι ολοφάνερα "προοδευτική"!

4 σχόλια:

  1. Η άρχουσα τάξη, επιθυμεί να διατηρήσει και να διαιωνίσει εσαεί τον έλεγχο των πάντων.
    Εμείς, προφανώς και πρέπει να απαλλαγούμε από αυτόν τον έλεγχο.
    Το θέμα είναι το πως θα τα καταφέρουμε.
    Δεν είναι εύκολο, δεν είναι και αδύνατον όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο εχθρος ειναι ο μπολσεβικισμος
    αυτος κατεστρεψε την ελλαδα
    ειτε επι πασοκ ειτε επι νδ οι σοβιετ πλουτοκρατες οι εαμοβουλγαροι ρεβανζιστες ειχαν την απολυτη εξουσια και κατεστρεψαν συνειδητα την ελλαδα φερνονας 6 εκατομυρια ξενους εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ για την απόκρυψη του θέματος “Τατσόπουλου”, πιστεύω όμως ότι δεν εννοείτε ένα συμψηφισμό, αφού ακόμα κι αν ήταν ίδιας φύσης τα δυο επεισόδια, θα έπρεπε να καταδικάζατε τη χειροδικία, όχι να την αφήνετε στα αυτονόητα. Μια και πήρα το λόγο, να επισημάνω:

    1. Τα ψεύδη Κανέλλης-Παπαδάκη-Δελατόλλα-Χούκλη. Ο Κασιδιάρης αφήνει το ποτήρι στο τραπέζι, η Κανέλλη του επιτίθεται στη συνέχεια και εισπράττει βίαια χαστούκια. Η ορμή τους ορίζεται από την περιστροφή του σώματος του Κασιδιάρη. Δεν έτρεξαν ούτε η Κανέλλη, ούτε ο Παπαδάκης να “προστατέψουν τους καλεσμένους από τον κίνδυνο του ποτηριού”. Δεν εισέπραξε “γροθιές” η Κανέλη. Η Κανέλλη απέφυγε να απαντήσει για αυτό που όλοι είδαν (πρώτη ήρξατο χειρών αδίκων) και εξήγησε την εξαγρίωση του Κασιδιάρη βάσει της “ιερότητας” του Ριζοσπάστη με τον οποίον τον χτύπησε.
    2. Το “αυθόρμητο” δημοσιογραφικό ερώτημα “μήπως το είχε προσχεδιάσει ο Κασιδιάρης”, τη στιγμή που η μειδώσα ψυχραιμία της Δούρου μετά το νερό ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙ. Πώς εξηγείται να εξοργιστεί εκ των υστέρων και όχι κατά τη διάρκεια η Δούρου (και μάλιστα για εξύβριση); Κάλλιστα μπορούμε να αναρωτηθούμε, μήπως η Κανέλλη έτρεξε μετά το νερό, να πάρει κομμάτι των ψήφων που θα έρρεαν προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
    3. Την εμπαθή παρουσίαση του ΑLPHA που αντί να επικεντρώνεται στα γεγονότα, αναλώθηκε στο παρελθόν και στον χαρακτηρισμό “νεοναζισμός” που καμάρωνε ότι αυτός ανέδειξε. Την απαράδεκτη παρουσίαση έσωσε ως ένα σημείο ο Παπαναγιώτου.
    4. Την απρόσμενα μικρή παρουσίαση του MEGA που γρήγορα φάνηκε ότι εξοικονομούσε χρόνο για την μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη Βενιζέλου.
    5. Την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ που ξεχείλισε από όλους όσους έδειξαν ευαισθησία σε αυτή την καταπάτηση των δημοκρατικών θεσμών. Θα ξεχωρίσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για ευνόητους, πολλαπλούς λόγους και την εμετική μάζωξη των κομμάτων-κορακιών για το ποιος θα πρωτοαρπάξει ΨΗΦΟΥΣ από την τρωθείσα Χρυσή Αυγή. Αλλά δεν πήγε πίσω όλο το μεγαλοδημοσιογραφικό επιτελείο που μετέδιδε την παγκόσμια κάλυψη νερών και χαστουκιών, αλλά ουδέποτε το ίδιο ανέδειξε, ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε για την πλήρη διαστρέβλωση και επίθεση εναντίον των “αγανακτισμένων” εναντίον αυτών που είπαν για τον αυτόχειρα “αν αυτοκτονούσε στο σπίτι του κανείς δεν θα το έκανε θέμα”, για τα παιδιά που πεινούν, για την κατάθλιψη, τη μετανάστευση, τον χωρίς λόγο και χωρίς προοπτική στραγγαλισμό της οικονομίας και της κοινωνίας και και και… Αν ήθελε η “δημοσιογραφία”, τώρα ήταν ευκαιρία να στριμώξει τη Χρυσή Αυγή, καλώντας τον πρόεδρο και μέλη σε μια εκτενή συζήτηση για την “δικαιολογημένη αυτοδικία” που δείχνουν να πρεσβεύουν τα μέλη της. Αντ’ αυτού, βιάστηκαν να τους “αποκλείσουν”. Τους αποκλεισμένους. Αφού μόνο για λόγους τήρησης του νόμου τους καλούν στα πρεκλογικά πάνελ.
    6. Την ανάδειξη αυτού του γεγονότος ως ελάσσονος των πρωτοφανών δηλώσεων Μέρκελ - Ρομπάι και του φόνου ενός αλλοδαπού, κλέφτη ύστερα από την αυτοδικία πολιτών.

    Συμφωνώ ότι επιδιώκεται και πόλωση και αποπροσανατολισμός από τα πραγματικά θέματα. Επιβεβαιώνεται όμως και ότι ο κύριος εχθρός των Ελλήνων είναι ο αλλοτριωμένος εαυτός του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ανήσυχος
    Ναι, δεν επιχειρούμε συμψηφισμό, απλά καταδεικνύουμε ότι κι ο Τατσόπουλος προέβη σε λεκτική και φυσική βία κατά του συνομιλητή του, αλλά δεν "έπαιξε" πουθενά. Και η βία είναι βία αγαπητέ. Δεν υπάρχει "ολίγον έγκυος". Αν είναι σφαλιάρα, σπρώξιμο, λεκτική ή οτιδήποτε άλλο είναι εξίσου καταδικαστέα.

    Όπως βία είναι να μην έχουν οι καρκινοπαθείς φάρμακα, τα παιδιά να υποσιτίζονται και να υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι νέοι.
    Η ουσία είναι τα υπόλοιπα που αναφέρεις στα οποία συμφωνούμε...

    Και πραγματικά η διαστρέβλωση των γεγονότων από το Δελατόλλα εχθές το βράδυ στη ΝΕΤ ήταν το εξοργιστικότερο όλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή