Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ: απρόσμενη και φρικιαστική τροπή στο θρίλερ Μπιν-Λάντεν με απρόβλεπτες συνέπειες

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!
Απρόσμενη τροπή με χαρακτηριστικά ταινίας τρόμου λαμβάνει η υπόθεση της δολοφονίας του αρχι-τρομοκράτη Μπιν-Λάντεν.
Η σοβαρότητα των εξελίξεων είναι τέτοια, που απειλεί ευθέως την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ, και κινδυνεύει να δυναμιτίσει την παγκόσμια σταθερότητα.

Η φρίκη και ο πανικός που κυριαρχούν στην Αμερικανική πρωτεύουσα δικαιολογούν την επιφυλακτικότητα των Αρχών, οι οποίες προς το παρόν έχουν διαρρεύσει μια μόνο φωτογραφία (την οποία και εδώ παραθέτουμε) που κατόρθωσαν να τραβήξουν οι άντρες της φρουράς του Αμερικανού Προέδρου, προτού κατακρεουργηθούν φρικτά:


Αν και το ιστολόγιό μας δεν έχει κανέναν λόγο να αμφιβάλλει για την αυθεντικότητα της φωτογραφίας, ωστόσο ο υπεύθυνος της CIA για την αντιμετώπιση παραφυσικών φαινομένων, Ελληνοαμερικανός Dr. Apostolos Thomas δήλωσε εν συγχίσει: "except I shall see in his forehead the print of the bullet, and put my finger into the print of the bullet, and thrust my hand into his beard, I will not believe", όπέρ εστιν μεθερμηνευόμενον: " «Εαν μη ίδω εν τω μετώπω αυτού τον τύπον της βολίδος, και βάλω τον δάκτυλόν μου εις τον τύπον της βολίδος, και βάλω την χείρα μου εις την γενειάδαν αυτού, ου μη πιστεύσω».

Παρόλα αυτά, η εμφάνιση του αναστηθέντος αρχιτρομοκράτου Μπιν-Λάντεν στην Αμερικανική πρωτεύουσα είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός. Η άυλη μορφή του, απρόσβλητη από τα πυρά των όπλων, φωνασκούσα "εκδίκηση" και "Αλλαχού ακμπάρ", και κατακρεουργούσα όποιον δυστυχή βρεθεί μπροστά της με αγνώστου τύπου δίκοπη ρομφαία, απειλεί να τινάξει στον αέρα την παγκόσμια τάξη και σταθερότητα.

Τό μαρτυρά άλλωστε πέραν πάσης αμφιβολίας και η φωτογραφία που δημοσίευσαν οι αμερικανικές αρχές...!!!! 

1 σχόλιο: