Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Христос Воскрес.... Локомотив - ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ για τους Ρώσσους, ακόμα και στα γήπεδα!!!


ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....ΦΩΝΑΖΟΥΝ : Христос Воскресе ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!
 
Μετά από αρκετές δεκαετίες επιβολής της αθεΐας.
Μετά από χιλιάδες μάρτυρες (εκτελεσθέντες, εξορισθέντες, φυλακισθέντες, διωχθέντες)

ένα ακόμη δέντρο ποτίστηκε με αίμα αγίων μαρτύρων και τώρα ΚΑΡΠΟΦΟΡΕΙ
και η Ρωσική ψυχή μπορεί πλέον ελεύθερα να δίνει και αυτή ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ της:

Στην Λοκομοτίφ:


Σε αγώνα Λοκομοτίφ-Δυναμό:


Άντε πές το αυτό στα δικά μας τα χουλιγκάνια....
..εδώ στον δρόμο λές "Χριστός Ανέστη", και σε κοιτάζουν σαν ούφο!

http://antiparakmi.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Ποιος θα το περίμενε... Ό,τι δεν πέτυχαν οι σκοτεινές δυνάμεις στη Ρωσία με δεκαετίες σκληρής αθεΙστικής προπαγάνδας και ωμής βίας, το κατάφεραν εδώ με την τηλεόραση και τον άκρατο ευδαιμονισμό. Μας χτύπησαν εκεί που ήταν η δύναμή μας, βρώμισαν την ψυχή μας -όχι δίχως ευθύνη δική μας, εννοείται- και τώρα μας εμπαίζουν και μας περιφέρουν στις αγορές του κόσμου ως παράδειγμα προς αποφυγή, ταπεινωμένους, ηττημένους, συμβιβασμένους, δεμένους χειροπόδαρα, ανίκανους να υψώσουμε ανάστημα... Βέβαια, για όσους ξέρουν, η παρτίδα δεν τελείωσε. Κάθε άλλο! Η ανώμαλη προσγείωση από τον παράδεισο της ευζωίας στην κόλαση της κρίσης (που, το λέμε όλοι, δεν είναι μόνο ούτε κυρίως οικονομική) ίσως είναι η μεγάλη μας ευκαιρία για να αποζητήσουμε το πρόσωπό μας, που θάφτηκε κάτω από μπογιές και μάσκες, να ξαναδούμε τον κόσμο με το καθάριο βλέμμα του καθ' ημάς τρόπου και να δώσουμε τη δική μας μαρτυρία σε ένα κόσμο που βυθίζεται στο σκοτάδι του νέου μεσαίωνα.

    Εν ολίγοις:

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και ...όλα διορθώνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μην αναφέρω καλύτερα το τι φωνάζουν οι οπαδοί στα δικά μας γήπεδα...
    Πάντως, συμφωνώ με τα εύστοχα σχέδια του προλαλήσαντος.
    Επισημαίνω απλά, ότι "μας άρεσε και μας αρέσει πολύ το να είμαστε χύμα, δήθεν, και ψεύτικοι".
    Μας άρεσε πολύ να "το παίζουμε" προοδευτικοί της πλάκας ειρωνευόμενοι πατροπαράδοτες αρχές και αξίες ( προσοχή: δεν μιλώ για στείρο συντηρητισμό, αλλά για τις λίγες πολύ βασικές αρχές που πρακτικά παραμένουν αναλλοίωτες στις κοινωνίες).
    Και που είμαστε τώρα?
    Πέραν της δεδομένης οικονομικής καταστροφής ( τις συνέπειες της οποίας δεν έχουμε δει ακόμα, αλλά θα δούμε σύντομα), καθόμαστε και αναρωτιόμαστε για το "πόσο πλάτος έχει το άσυλο στο πεζοδρόμιο δίπλα στο πανεπιστήμιο", "για το αν πρέπει να έχουμε αστυνόμευση - με αστυνόμους φυσικά, δεν έχει εφευρεθεί κάτι άλλο ακόμα - ή όχι", "για το αν είναι δημοκρατικό να φέρουμε ως παράδειγμα ηρωισμού και αυτοθυσίας τον Καραϊσκάκη" , και λοιπές ανοησίες από τις οποίες ούτε έχουμε ξεφύγει ακόμα, αλλά ούτε και φαίνεται ( ακόμα) ότι θέλουμε να ξεφύγουμε.
    Περαστικά μας, και καλά ξεμπερδέματα ( γιατί το πράγμα είναι πολύ μα πολύ άσχημο - και δεν αναφέρομαι στην οικονομία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι, αυτές οι ιδεολογικοποιημένες ανοησίες μάς κατέστρεψαν. Μας είχαν προειδοποιήσει οι άγιοί μας μιλώντας για τον κίνδυνο από τα "άθεα γράμματα", αλλά δεν τους ακούσαμε. Καιρός να μετανοήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή