Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Η κα Σουβαλτζή αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου και τη στάση των Ελληνικών Κυβερνήσεων

Τι έγινε με την ανακάλυψη του τάφου του Μ. Αλεξάνδρου; Ποιοι και γιατί δεν ενίσχυσαν την προσπάθεια της αρχαιολόγου, αλλά αντιθέτως την "έπνιξαν"; Η έκπληξη των Αιγυπτίων για τη στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης. Ο περίεργος ρόλος της Ελληνικής Πολιτείας και συγκεκριμένα των Σημίτη, Μοσκώφ κλπ. Η απίστευτη παραίνεση Παγκάλου να "μη μιλάμε για τάφο Μ. Αλεξάνδρου γιατί δημιουργεί εθνισμό"!!! Ποιος ήταν ο "τοίχος" που ανέφερε ο μετέπειτα Υπουργός Τατούλης, στον οποίο σταμάτησαν οι ανασκαφές;;; Το επεισόδιο με τον Ισραηλίτη πρέσβη, που επισκεπτόμενος τις ανασκαφές αποκάλεσε κίναιδο και μέθυσο τον Μ. Αλέξανδρο, ενώ ανέφερε ότι ο στρατηλάτης προσκύνησε τον Μεγάλο Αρχιερέα στην Ιερουσαλήμ!!! Οι έμμεσες απειλές του προς την αρχαιολόγο.
Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη της κας Σουλβατζή που περιγράφει την προσπάθειά της, τόσο στο καθαρά επιστημονικό πεδίο, όσο και σε επίπεδο επαφών με τις Ελληνικές Κυβερνήσεις και ξένους φορείς...

3 σχόλια:

  1. ΛΟΓΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ: Προβλήματα επικοινωνίας και αποδοχής.
    Όλες οι προτάσεις μας εκ προοιμίου, είναι υποτιμητικές για το ΕΓΩ (εγωισμό) των άλλων. Και συνήθως ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ.

    Κάθε νέα θεωρία πρόταση ανακάλυψη συγκρούετε με το ΕΓΩ ΜΑΣ, και είμαστε σε θέση να την κρίνουμε την υιοθετούμαι, αλλά πάλει συγκρούετε με το ΕΓΩ ΜΑΣ και δεν την χρησιμοποιούμε.

    Και προ πάντως αν είσαι άσημος άγνωστος μη καθιερωμένος από τα κατεστημένα.

    Και για αυτό δεν συμφωνούμαι οι άνθρωποι οι πολιτικοί τα κόμματα κλπ. Κανέναν δεν τον ενδιαφέρει η υψηλή αντικειμενική λογική, η αλήθεια η αντικειμενικότητα και η ποιότητα.

    Τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ να τους ψάχνετε, μόνον στις εξαιρετικές εξαιρέσεις και επί τοις %
    Πρώτα να είσαι άνθρωπος, και μετά οτιδήποτε άλλο, λούστρος, βασιλιάς, πολιτικός, γιατρός, δικαστής κλπ.
    ΛΟΓΙΚΗ: ΑΥΤΗ Η ΑΓΝΩΣΤΗ, και ο λογικός παραλογισμός.
    Την πρόοδο την ευτυχία την ποιότητα ζωής την έφερε το 5% των ανθρώπων, οι αυτοκινούμενοι. Και η επιστήμη υψηλής τεχνολογίας : Το 95% είναι οι άχρηστοι, ανίκανοι, ανυποψίαστοι, οι γραφειοκράτες, οι συντηρητικοί, οι αχάριστοι, οι αντιδραστικοί στην αρχή, και ύστερα θέλουν δεν θέλουν συμβιβάζονται ως ρυμουλκούμενοι αποδέκτες του συρμού.
    ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ:
    = Η υποκειμενική "αλήθεια" αυτήν που την υποκινεί το ΣΥΜΦΕΡΟΝ εμπεριέχει τα συμφέροντά μας, τις επιδίωξης μας κλπ.
    = Η αντικειμενική αλήθεια ΔΕΝ εμπεριέχει τα συμφέροντά μας τις επιδίωξης μας τα όνειρα μας της φαντασίες μας.
    = Όταν η αλήθεια πηγάζει μέσα από την αντικειμενική πραγματικότητα, τότε δεν συνίσταται για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….
    = Όταν η αλήθεια πηγάζει μέσα από τα παραμύθια, τότε συνίσταται για κουτορνίθια.
    Δέχομαι μόνον διαψεύσεις με επιχειρήματα ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΟΥ.
    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ εγωιστική δυναμική ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. Για ανθρώπους υψηλής ποιότητος αντικειμενικούς. Τελευταία απόπειρα να με καταλάβουν τι λέγω.
    Είστε ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΝΟΙ, όσοι ΘΕΛΕΤΕ να φέρετε ΓΝΩΜΗ, έχετε τρις επιλογές, και μπορείτε να απαντήσετε συγκεκριμένα, και χωριστά για το κάθε θέμα μεμονωμένα. Όχι γενικεύσεις και αοριστολογίες.
    Βεβαίως όλα αυτά αν είστε γνώστες των θεμάτων που θίγονται φυσικής και φιλοσοφίας: Τα όσα λέγω στις θεωρίες μου, στα βιβλία μου, στα κύμαινα μου, στο ιντερνετ, στις Ιστοσελίδες μου, στα blogs κλπ, (Δεν άφησα πολλά περιθώρια για λάθη.)

    1) ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ.
    2) ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, στην προσέγγιση της Αλήθειας και της πραγματικότητας με τις γνώσεις την επιστήμη σας και την ΥΠΕΡΟΧΉ ΣΑΣ.
    3) ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΤΕ.
    4) Να κάνετε την πάπια, τον ψόφιο κοριό το κορόιδο.
    Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://users.otenet.gr/~tzinis http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προ πολλων δεκαετιων η Ελλας ειχεν τον Βασιλεαν των Ελληνων αλλα ου τον Ελληναν Βασιλεαν. Εν τουτοις ενδιαφερετο ολιγον δια τα εθνικα θεματα της Ελλαδος.

    Σημερον η Ελλας εχει την κυβερνησιν της Ελλαδος αλλα ου την ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ κυβερνησιν.
    ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ οι μισελληνες δια τα ζωτικα θεματα, τα ΕΘΝΘΚΑ θεματα της ΕΛΛΑΔΟΣ και ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΞΕΝΟΙ, και μετα βιας Ελληνοφωνοι εισιν απαντες σχεδον οι ΒΟΛΕΥΤΑΙ.

    Γνωριζετε πως φερονται κυριως εναντι της (ψευδο) παιδειας των νεων.Εκοιμισαν επιτηχως τον λαον και πρατουσιν οτι θελουσιν αυτοι και οτι ΠΡΟΣΤΑΤΟΥΣΙΝ ΑΛΛΟΙ εκ των εντος και εκτος εχθρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναρωτιεμαι ποτε επιτελους θα αναστηθει μεσα μας το ελληνικο πνευμα.Ο ληθαργος και η φιλαυτια εχουν εκμαυλισει μεχρι και την τελευταια ρανιδα αντιδρασης εναντια στη νεα ταξη πραγματων.
    Ο ΘΕΟΣ να βαλει το χερι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή