Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

"Αγανακτισμένοι ορθόδοξοι Έλληνες"

Με ένα κείμενο που μοιράζεται αυτήν την ώρα στο Σύνταγμα οι "Αγανακτισμένοι ορθόδοξοι Έλληνες" καλούν σε αγώνα κατά των μεγαλοτραπεζιτών και των πολυεθνικών με γνώμονα την ορθόδοξη χριστιανική πίστη.

Αναλυτικά το κείμενο: "Ας αγωνιστούμε όπως αγωνίστηκαν οι πατέρες μας για να διώξουμε τους κατακτητές!!!

● μια κρίση που δρομολογήθηκε...

● μια πατρίδα που την λεηλατούν...

● μια πίστη που την ειρωνεύονται...

● νέοι άνθρωποι που έπαψαν να τους σέβονται...


ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ:
Για να μας οδηγήσουν στην υποδούλωση & στη λεηλασία για να επιβάλλουν το νόμο των αγορών! το νόμο των μεγαλοτραπεζιτών & των πολυεθνικών!


● Διέλυσαν συστηματικά την ελληνική Παιδεία.

● Μας χώρισαν σε "δεξιούς" & "αριστερούς" για να ψηφίζουμε κόμματα με την ίδια πολιτική γραμμή.

● Μας έριξαν χρήμα για να εγκαταλείψουμε τις αξίες που μας στήριζαν.

● Κατέστρεψαν την ελληνική οικογένεια για να αυτοκαταργηθούμε.

● Μας γέμισαν λαθρομετανάστες, μας απειλούν & μας κατηγορούν για ρατσισμό.

● Μας βομβάρδισαν με το πρότυπο μιας κάλπικης ζωής: διασκεδάσεις, ναρκωτικά, σεξ, ομοφυλοφιλία, ποδόσφαιρο, κατανάλωση, αποκρυφισμό.

● Μας παραπλανούν με μια "ενημέρωση" που μας οδηγεί στο μόνο διέξοδο: Στη σκλαβιά μιας υπερεθνικής "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης"!ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ:

Ότι έχουμε μια πατρίδα που μας ανήκει, μια πολύτιμη κληρονομιά, ότι έχουμε αξιοπρέπεια, ότι έχουμε ιστορία ηρώων και κυρίως ότι έχουμε την ορθόδοξη χριστιανική πίστη των αγίων μας! Ότι αυτή η πίστη διατήρησε την ελληνικότητά μας και μας ελευθέρωσε από κάθε ζυγό! Ότι η ορθόδοξη εκκλησία μας, ενώνει μέχρι σήμερα τον απανταχού ελληνισμό.

Φίλε Έλληνα,

Τους πιστέψαμε, παρασυρθήκαμε, κάναμε πολλά λάθη...Τώρα είναι η ώρα για μετάνοια και προσευχή! Για επιστροφή στο Χριστό μας, τον μόνο Σωτήρα! Ας μένουμε ενωμένοι στις αξίες που κράτησαν επί αιώνες ζωντανή την πατρίδα μας!


Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΣΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ!

"Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα.

Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυά μου τους είπα: "Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ό,τι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν.

Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτατης τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας".

Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί.

Και βγήκαν ακόμη να ᾽ποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη καιτην φοβούνται. Και είπαν λόγια άπρεπα δια τους παπάδες. Εμείς, με σκιάν μας τον Τίμιον Σταυρόν, επολεμήσαμεν ολούθε, σε κάστρα, σε ντερβένια, σε μπογάζια και σε ταμπούργια. Και αυτός ο Σταυρός μας έσωσε.

Μας έδωσε την νίκη και έχασε (οδήγησε σε ήττα) τον άπιστον Τούρκον. Τόση μικρότητα στον Σταυρό, τον σωτήρα μας! Και βρίζουν οι πουλημένοι εις τους ξένους και τους παπάδες μας, τους ζυγίζουν άναντρους και απόλεμους. Εμείς τους παπάδες τους είχαμε μαζί εις κάθε μετερίζι, εις κάθε πόνον και δυστυχίαν. Όχι μόνον δια να βλογάνε τα όπλα τα ιερά, αλλά και αυτοί με ντουφέκι και γιαταγάνι, πολεμώντας σαν λεοντάρια.

Ντροπή Έλληνες"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου