Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Οι παρακρατικοί "μπαχαλάκηδες" δεν τα κατάφεραν!


Eπέστρεψαν στο Σύνταγμα και είναι χιλιάδες! Καθαρίζουν την πλατεία!

Χορεύουν και τραγουδούν όλοι αγκαλιασμένοι
- Φωνάζουν: "Δεν μας διώχνουν οι κουκουλοφόροι"
- 26 προσαγωγές εκ των οποίων 15 έγιναν συλλήψεις - 2 αστυνομικοί τραυματίες και 30 πολίτες
- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δεν τους έδιωξαν τελικά οι κουκουλοφόροι από το Σύνταγμα. Η καταστροφική τους μανία δεν ήταν αρκετή για ν' αποτρέψει εκείνους που πιστεύουν στο κινημα των Αγανακτισμένων. Μπορεί να μεσολάβησαν επεισόδια από προβοκάτορες οι οποίοι προσπάθησαν να αμαυρώσουν μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων. 'Ομως, υπολογίζεται οτι κάποια στιγμή ο κόσμος ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο αφού οι διαδηλωτές ήταν από την Ομόνοια έως το Καλλιμάρμαρο!
Πλέον ο κόσμος επιστρέφει κατά χιλιάδες στο Σύνταγμα και μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που με μπουκάλια νερού και σακούλες σκουπιδιών, καθαρίζουν ολόκληρη την πλατεία από όλα αυτά που άφησαν πίσω τους οι κουκουλοφόροι.

Αυτό ακριβώς προσπάθησαν να αμαυρώσουν οι προβοκάτορες! Για περισσότερες από 20 ημέρες χιλιάδες πολίτες, χιλιάδες λαού κατέβαιναν ειρηνικά στο Σύνταγμα να διαδηλώσουν και να εκφράσουν την αγανάκτησή τους.


Το χρονικό
Λίγο πριν τη μια το μεσημέρι, τα παιδιά με τα κράνη και τις κουκούλες ξεκίνησαν το καταστροφικό τους έργο.
Ξέσπασαν επεισόδια την στιγμή που έφτασε στην Βουλή η πορεία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Οι κουκουλοφόροι - προβοκάτορες άρχισαν να πετούν μολότωφ στους αστυνομικούς, οι Αγανακτισμένοι προσπάθησαν να τους απωθήσουν αλλά εδώ και σχεδόν μια ώρα το σχέδιο εισβολής των κουκουλοφόρων είναι σε ισχύ και δεν λέει να κοπάσει.

Και λίγο πριν τις 3 το μεσημερι και ενώ ο κόσμος άρχιζε πάλι να πυκνώνει στο Σύνταγμα και να ενώνεται και πάλι για να διαδηλώσει ειρηνικά οι προβοκάτορες εμφανίστηκαν ξανά και οι μολότωφ άρχισαν να πέφτουν βροχή. Οι άνδρες της αστυνομίας απαντούν με χημικά και η κατάσταση έχει γίνει αποπνικτική! Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα αστυνομικοί αλλά και κουκουλοφόροι έδωσαν την χαριστική βολή στους Αγανακτισμένους. Η αστυνομία έκανε επιχείριση στην πλατεία στην οποία έχει αραιώσει πολύ ο κόσμος.

'Ομως ο κόσμος δεν έφυγε! Διασκορπίστηκαν στο πάνω μέρος της πλατείας, στα γύρω στενά και κυρίως στην Ερμού και από εκεί φώναζαν ρυθμικά τα συνθήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου