Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

1821 ΣΚΑΪ - Συζήτηση 7ου επεισοδίου 1/2

Θέλει ο καθηγητής να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει. "Απολαύστε" τον κ. καθηγητή Γιαννουλόπουλο (ξέρετε της συνομοταξίας Ρεπούση, Δραγώνα, Ηρακλείδη κ.λπ.) πόσο προσεκτικά κάνει τη δουλειά του. Τα λεγόμενά του δεν προκαλούν, όμως αφήνουν εντέχνως τα μηνύματα που επιθυμεί. Αντιθέτως, στο βίντεο (πατήστε πάνω στο επίθετό του κι εδώ για τη συνέχεια ή εδώ) αποκαλύπτει τις πραγματικές του προθέσεις. Καταλαβαίνετε τώρα ποιους καλεί το ΣΚΑΪ να σχολιάσουν την κατάπτυστη σειρά του; Ο συγγραφέας Καρνασιώτης προφανώς δεν γνώριζε που τον "έριξαν να κολυμπήσει". Είναι στιγμές που τους κοιτάει (Γιαννουλόπουλο και Κουλούρη) με το στόμα ανοιχτό...

Παρατηρήστε στο 3:54 την αντίδραση του Γιαννουλόπουλου στο θέμα που όλοι αυτοί οι "προοδευτικοί" θεωρούν ως τη χείριστη έκφραση "φασισμού": Η καταγωγή των Ελλήνων και η συνέχεια του Ελληνικού Έθνους.....

Άραγε θα καλέσουν κάποτε το "χείμαρρο" Σ. Καργάκο να τον βάλουν απέναντί τους; Τολμούν;

5 σχόλια:

  1. Πω, πω φασίστας ο συγγραφέας! Τι είπε το άτομο. Ελληνική φυλή;;;;; Θα έβγαλαν σπυριά οι "προοδευτικοί" συνομιλητές του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αίσχος!
    Ακους εκεί Ελληνική φυλή!
    Εγώ προσωπικά εκνευρίζομαι με τον Ελληνικό Στρατό ( όχι με τον Κινεζικό, τον Βραζιλιάνικο ή οποιονδήποτε άλλον : με τον Ελληνικό μόνο), την Ελληνική Αστυνομία(όχι με την Κινεζική, την Βραζιλιάνικη ή οποιανδήποτε άλλην : με την Ελληνική μόνο), την Ελληνική σημαία ( ( όχι με τον Κινεζικό, τον Βραζιλιάνικο ή οποιονδήποτε άλλον : με τον Ελληνικό μόνο), την Ελληνική Αστυνομία(όχι με την Κινεζική, την Βραζιλιάνικη ή οποιανδήποτε άλλην : με την Ελληνική μόνο), την Ελληνική φυλή ( συγνώμη! λάθος! Δεν υπάρχει Ελληική φυλή), και γενικώς με οποιοδήποτε σύμβολο του Ελληνικού κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πού να δείτε τι θα παιχτεί στο 8ο επεισόδιο και στην 9η συζήτηση (και μόνο η ύπαρξη της 9ης τελικής συζήτησης δείχνει το πάθος των εγγλεζοσπουδαγμένων εγκεφάλων να αποδείξουν μέσα από "ακράδαντα & επιστημονικά" επιχειρήματα πόσο εβλάφθη το έθνος από τους "εθνικιστές", πόσο θα κέρδιζε το έθνος αν οι Μαυροκορδάτος-Φαρμακίδης επέβαλαν τις θέσεις τους στο 100%). Τι να πει κανείς, αφού το 2011 οι νεοκομμουνιστές πανεπιστημιακοί βλέπουν ως διέξοδο μιας προβληματικής κοινωνίας την ιστορική αποκατάσταση: ο Θ. Κολοκοτρώνης και ο Π. Π. Γερμανός δεν βρίσκονταν στην Αγ. Λαύρα στις 25-3-1821.
    Το πρώτο αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι όλοι αυτοί οι Βερεμοκουλούρηδες κατηγορούν ως "εθνικιστές" τους εθνιστές, ενώ οι ίδιοι (αφού διέστρεψαν τον όρο "έθνος") υπερασπίζονται τον ελληνικό πολιτισμό στα όρια ενός Εθνικού -πέρα για πέρα Προβληματικού στη σύλληψη και στην υλοποίηση- Κράτους.
    Το δεύτερο αστείο είναι ότι δηλώνουν "επιστήμονες", δηλαδή ειδικοί και ανώτεροι μέσα στο πλήρως αναξιοκρατικό καθεστώς που οι ίδιοι στηλιτεύουν και πιστεύουν ότι τα όποια λάθη της "άλλης" πλευράς αρκούν για να δικαιώνουν τα δικά τους πιστεύω.
    Περισσότερο χιούμορ λοιπόν και επιχειρήματα τους αξίζουν. Όχι φτύσιμο. Στο κάτω-κάτω δεν είναι όλοι ίδιοι. Κάποιοι όντως έχουν παρασυρθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Έχουν παρασυρθεί" ή όχι εγώ δεν ξέρω. Ξέρω ότι η Σχολική Ιστορία που έχει πρόβλημα, γίνεται προσπάθεια να γίνει περισσότερο προβληματική από τον κ. Βερέμη και την παρέα του. Αν το Κρυφό Σχολειό έχει όντως υπερτιμηθεί δεν χρειάζεται να διαθέσει εκατομμύρια η Εθνική Τράπεζα και να πανηγυρίζει ο Τατσόπουλος με το Βερέμη ότι σώζουν την Ελλάδα με τις αποκαλύψεις τους, ούτε χρειάζονται γι αυτό το θέμα οκτώ (8) ώρες ντοκιμαντέρ.

    Αντίθετα, μπρος τα μάτια των κυρίων επιστημόνων υπάρχουν ένα σωρό στοιχεία που δείχνουν ότι μια "ομάδα" του εμφυλίου (ένας ήταν ο εμφύλιος, σε πολλές φάσεις) υπέστη απόπειρες δολοφονίας, δολοφονίες και συκοφαντίες, ενώ η αντίπαλη απ' αυτήν "ομάδα" δεν υπέστη κάτι αντίστοιχο. Η ομάδα Βερέμη ταυτιζόμενη με τη δεύτερη ομάδα, τρέχει τώρα να υπερασπιστεί τον "κακομεταχειρισμένο" από την Ιστορία μας κ. Μαυροκορδάτο (!) Αφ ενός δηλαδή συνεχίζει τον εμφύλιο (ως ένα βαθμό, λογικό), κομπάζει όμως και μας μαλώνει κι από πάνω.

    Πετάξτε τους "επιστημονικούς" μανδύες κύριοι, και κατέλθετε στην πολιτική. Καθαρά πράματα. Θέλετε χωρισμό εκκλησίας και κράτους, ωραία. Το Βυζάντιο ανήκει στους Φράγκους; Ωραία. Οι Έλληνες εξαφανίστηκαν μετά τη Χαιρώνεια και μέχρι να τους εφεύρει ο Κοραής; Ωραία. Τα Συντάγματα του Μαυροκορδάτου έσωσαν τη δημοκρατία; (σ’ αυτό, μέχρι κι ο Γιαννουλόπουλος γέλασε). Το πρώτο δάνειο το πήρε η «νόμιμη» κυβέρνηση και το αξιοποίησε σοφά; Ο Βαρνακιώτης δεν υπήρξε; Ο Ανδρούτσος γλύστρισε; Ο Κωλέττης θέλει άλλα 8 επεισόδια για να εμφανιστεί; Ο Καποδίστριας ήταν ένας «πολύ καλός άνθρωπος»; Ωραία. Κατανοούμε την κατάστασή σας. Επιστήμονες είστε, λογικά σκέφτεστε, την αλήθεια αναζητείτε, οι συναισθηματικοί υπερευαίσθητοι σας παρεξηγούν, αποδίδοντάς σας σκοπιμότητες. Ιδρύστε λοιπόν το υπερμετανεωτερικό σας κόμμα και κατεβείτε στις εκλογές. Μόνο προσέξετε, μήπως με τις επιστημονικές σας παπαριές ωθήσετε κι άλλους πολίτες αυτού του κράτους να κάνουν το σταυρό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Τελικά τον πιο καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μια νέα εθνικής ταυτότητας, θα τον παίξει η γλώσσα"

    Αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ κ. Βερέμη, πήγαινε απόκτησέ την. Άμα πάλι ψάξεις στα ιστορικά σου κιτάπια, κάνε ένα κόπο να μας πεις τι στην ευχή ταυτότητα ζήτησαν αυτοί που οργάνωσαν την Επανάσταση. Ξέρεις, ΑΥΤΟΙ που τους εξαφάνισες τελείως από προσώπου γής (ακόμα και τον Κολοκοτρώνη τον βάφτισες "ιδιοτελή" ως προς το χρηματικό. Αναίρεσες και τον εαυτό σου !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή