Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Μεσογαίας Νικόλαος: "Εμπαθής η προφυλάκιση Εφραίμ"!




2 σχόλια:

  1. Ο αείμνηστος αντιεισαγγελεύς του Αρείου Πάγου Χοϊδάς είχε πει ότι: “ αι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι κτήμα του λαού και υπόκεινται στην κρίση του κάθε πολίτη και έτσι πρέπει να γίνεται γιατί η κριτική είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας”

    Ετσί και εμείς κρίνουμε μία απόφαση που στέλνει στην φυλακή τον Εφραίμ, όταν τα λαμόγια που πήραν τα υποβρύχια που γέρνουν, οι παράγοντες της ποδοσφαιρικής παράγκας κυκλοφορούν ελεύθεροι, ο Χριστοφοράκος πήρε το αεροπλάνο ανενόχλητος και την κοπάνισε, τα ονόματα των πληρωμένων από την Siemens δημοσιoγράφων σβήστηκαν με blanko, οι παραδικαστικοί παραμένουν άφαντοι. Η δικαιοσύνη δεν αρκεί να παριστάνει την ανεξάρτητη και αδέκαστη, αλλά πρέπει και να είναι. Ο πατήρ Εφραίμ πληρώνει το ΟΧΙ του στο σχέδιο Ανάν. Πέταξε έξω απο το γραφείου του τον μεσολαβητή του ΟΗΕ, Υποδέχθηκε τον Πούτιν, τον έφερε σε επαφη με τον Καραμανλή και τώρα πρέπει να πληρώσει. Τον ρόλο του τιμωρού ανάλαβε η ελληνική δικαιοσύνη. Ο Τερτσέτης και ο Πολυζωίδης θα γυρνάν στους τάφους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο τόπος, αυτός ο λαός, φαίνεται ότι δεν είναι ικανός να έχει κράτος.
    Από ότι φαίνεται, ως συνοθύλευμα συμμοριών ξεκινήσαμε, ως τέτοιο πορευθήκαμε, και ως τέτοιο θα τελειώσουμε ( αν και... μεταξύ μας: Εύχομαι να κάνω λάθος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή