Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

"εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης" ...

...ή αλλιώς: "ποιος φοβάται τους εφέδρους;"

Ένα νέο φαινόμενο, αλλά πολύ παλιό στις περισότερες χώρες σε δύση και ανατολή, η αυτοοργάνωση σε άτυπες, άοπλες πολιτοφυλακές, ικανές όμως να αντιπαρέλθουν σε μία σειρά προκλήσεων ασφαλείας, φαίνεται ότι αποτελεί το νέο "καρφί στο μάτι" του μνημονιακού καθεστωτικού συστήματος. Οι αυτοοργανωμένες ομάδες δημιουργήθηκαν, όπως οι συμμετέχοντες σε αυτές δηλώνουν, για να προστατέψουν τις οικογένειες τους και τις περιουσίες τους από την εγκληματικότητα που όλοι φωνάζουν ότι αυξάνεται αλλά κανένας δεν κάνει τίποτα για αυτή.

"Ρίγος" στους υπερασπιστές της προοδευτικότητας προκάλεσαν οι δηλώσεις του επικεφαλή της πατριωτικής πολιτοφυλακής Γιώργου Ανεστόπουλου, ο οποίος εξήγησε σε πρόσφατες δηλώσεις του, τους λόγους για τους οποίους ορισμένοι από τους συμπολίτες μας, αποφάσισαν να εκπαιδευτούν κατάλληλα ώστε να μπορούν να υπερασπίζουν τον εαυτό τους, την περιουσία τους την οικογένεια τους και την πατρίδας μας.

Με την οργανωμένη πολιτεία να μην μπορεί να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα, αφού οι νέοι νόμοι χειρίζονται με το "γάντι" όλους όσους δεν έχουν σκοτώσει άνθρωπο, ενώ την ίδια στιγμή απελευθερώνονται εγκληματίες γιατί οι φυλακές είναι γεμάτες, είναι επόμενο κάποιοι συμπολίτες μας που έχουν νοιώσει την κρύα λεπίδα ενός μαχαιριού στον λαιμό να επιθυμούν το αυτονόητο, δηλαδή την προστασία της ζωής τους.


Από την άλλη πλευρά οι συνεχείς αναφορές της αστυνομίας για εγκλήματα από αλλοδαπούς, σε συνδυασμό με την απελπιστική κατάσταση εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων και νομιμοποιημένων μεταναστών που αντιμετωπίζουν πια πρόβλημα επιβίωσης, δεν αφήνει πολλές επιλογές στον κάθε φιλήσυχο πολίτη που βλέπει την ζωή του κάθε μέρα να απειλείται, ειδικά όταν κάθε δεύτερη ημέρα έχουμε και μία δολοφονία.

Όπως ξεκαθαρίζει ο επικεφαλής της πατριωτικής πολιτοφυλακής, «Δεν έχουμε καμία σχέση. Είμαστε μια καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν νοείται αυτό το παρακρατική. Το παραστρατιωτική για να νοείται πρέπει να φέρει όπλα κάποιος και να έχει στρατιωτική δράση. Εμείς ούτε όπλα έχουμε, ούτε στρατιωτική δράση. Λέμε ότι είμαστε μια ομάδα εφέδρων που πηγαίνει στα βουνά και εκπαιδεύεται, με κάθε νόμιμη διαδικασία και τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφαλείας και εκεί θα παραμείνουμε εφόσον δε συμβεί τίποτα.

Αν όμως συμβεί και κάποιοι πάρουν τα όπλα ενάντια στο λαό μας και η πολιτεία φανεί ανίκανη και αδύνατη να προστατέψει και εμάς και τις οικογένειες μας και το λαό μας, λογικό είναι πως όλοι θα κατέβουν στους δρόμους, να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση. Πως θα μπορούσαμε να μην κατεβούμε και εμείς; Δεν έχουμε όπλα», ενώ όπως επισημαίνει η πρωτοβουλία αυτή δεν είναι κομματικά χρωματισμένη και τα πάντα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους νόμους του κράτους.

Όσον αφορά τον εξοπλισμό των ομάδων αυτών δεν είναι άλλος από τα ακίνδυνα όπλα paintball που μπορεί ο καθένας να αγοράσει από το εμπόριο, ενώ βέβαια στις περιπτώσεις των εφέδρων χρησιμοποιούνται στις ασκήσεις πραγματικά όπλα.

Άλλωστε όπως είχε δηλώσει παλαιότερα ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος "Είναι έγκλημα να μην εκπαιδεύονται οι έφερδροι, ειδικά αυτοί των ειδικών δυνάμεων. Έχουμε 15.000 FN στις αποθήκες που περιμένουν δυνατά και αποφασισμένα χέρια να τα κρατήσουν".

Και όμως η πρωτοβουλία αυτή προκάλεσε την αντίδραση αρκετών παραγόντων που βλέπουν πίσω από την προσπάθεια ορισμένων ανθρώπων να υπερασπιστούν την ζωή τους, την περιουσία τους και την πατρίδα μας ύποπτα σενάρια, ενώ την ίδια στιγμή δεν τους ενοχλεί η στρατιωτική οργάνωση των εξοπλισμένων με θανατηφόρα όπλα γνωστών-αγνώστων.

Την ίδια στιγμή ακόμα και οι Λέσχες Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων δέχονται τρομερές πιέσεις από τα ΜΜΕ τα οποία αντί να προβληματίζονται από τις καταστροφές των παρακρατικών ομάδων των «γνωστών-αγνώστων» που έχουν επανειλημμένες φορές προσπαθήσει να καταλύσουν το κράτος, φοβούνται για την ύπαρξη οργανώσεων οι οποίες αποτελούνται από πολίτες που έχουν δώσει όρκο στο Σύνταγμα, όπως οι έφεδροι αξιωματικοί.

Μετά από αυτές τις επιθέσεις τόσο στις εθελοντικές ιδιωτικές ομάδες εθνοφυλακής όσο και στις επίσημες και αναγνωρισμένες Λέσχες Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων διερωτάται κανείς για ποιο λόγο τα κύρια ΜΜΕ επιτίθενται σε αυτούς τους ανθρώπους.

Μήπως επειδή οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να αποδεχτούν την άλωση της ελληνικής κοινωνίας η οποία υλοποιείται από τα ξένα συμφέροντα μέσω των εσωτερικών υπεργολάβων.

Μήπως η επίθεση αυτή είναι τόσο έντονη διότι οι ομάδες και οι λέσχες αυτές αποτελούνται από απλούς αγνούς πατριώτες από άτομα που δεν ελέγχονται από το αληθινό παρακράτος των ξένων συμφερόντων ή μήπως οι άνθρωποι αυτοί αντιπροσωπεύουν το απλό Έλληνα πολίτη που η νέα τάξη πραγμάτων επιθυμεί να μετατρέψει σε άβουλο και χειραγωγήσιμο όν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://lefed-flo.blogspot.com/2012/03/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου