Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Οι "φιλέλληνες" και το τέρας στο μυαλό μας

Ένα ακόμα βίντεο, που ενώ μας πλησιάζει στην πηγή, νερό δεν θα πιούμε. Ο μεταφραστής περιορίζει το θέμα στη διάσταση: "ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ" - "ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ". Τίποτα δεν μάθαμε από το 1821 ως σήμερα;


Αυτή η διάκριση μας ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ από το πρόβλημα που είναι ένα: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ; ΤΙ ΖΗΤΑ Ο ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ; ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΚΑΙΡΟΣ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ)

Το πρόβλημα είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. Δεν το βλέπει ο δυτικός κόσμος. Έχει αφεθεί στην εικονική πραγματικότητα της πλήρως ελεγχόμενης πληροφόρησης, επειδή του έδινε ένα επίπεδο ζωής που οικονομικά εξαρτιόταν 100% από μη κρατικό έλεγχο. Έτσι σύγκρινε τον εαυτό του με το επίπεδο ζωής του τρίτου κόσμου, το οποίο δημιούργησε ο ίδιος ιδιωτικός παράγοντας. Παρασύρθηκε από τις σειρήνες της καλοπέρασης και έπαψε να ασχολείται με την "πόλη" που ήλεγχαν πια οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ δηλ οι ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ. Το πολιτικό σύστημα έγινε πλήρως ελεγχόμενο από το χρήμα. Ο κόσμος διχάστηκε με ψεύτικα συνθήματα των πολιτικών και οι πολίτες είχαν την ψευδαίσθηση πηγαίνοντας στην κάλπη ότι ΕΠΕΛΕΓΑΝ οι ίδιοι, όμως κάποιοι είχαν διαμορφώσει πριν απ' αυτόν τις διαθέσιμες επιλογές του και (για τον φόβο των Ιουδαίων) είχαν επηρρεάσει-δελεάσει την πλειοψηφία (βλ. και εξωθεσμικό σύστημα διαφθοράς και πελατειακών σχέσεων). Μετά από πλύση εγκεφάλου που υπέστη, ο πολίτης ανήγαγε την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία σε πανάκεια, χωρίς να βλέπει ότι το σύστημα τον είχε εγκλωβίσει πλήρως. Πίστεψε ότι ο σοσιαλισμός είναι αντίπαλος του καπιταλισμού (στην Ελλάδα κάτι διδαχθήκαμε απ' αυτό τα τελευταία 40 χρόνια).

Οι πρωθυπουργοί, οι υπουργοί (ειδικά οι πρόσφατοι) είναι μαριονέτες. Έχουν επιλεγεί, επειδή έχουν πλήρη, λειτουργικό αναλφαβητισμό, δηλαδή είναι τελείως αγράμματοι. Έτσι, οι κυβερνητικοί μπορούν να λένε για παράδειγμα ότι θα μειωθεί το χρέος όταν παραχθεί πρωτογενές πλεόνασμα. Δηλαδή να στραγγίξεις τους ανθρώπους, να διαλύσεις τις κοινωνικές παροχές, να βγάλεις στην ανεργία το μισό πληθυσμό για να βγάλεις λίγες σταγόνες νερό με στόχο να γεμίσεις μια δεξαμενή χιλιάδων κυβικών μέτρων που συνεχίζει να είναι ΤΡΥΠΙΑ (τα νέα δάνεια όπως και οι φόροι πηγαίνουν πάντα στα τοκοχρεολύσια). Εκτός από το ότι δεν καταλαβαίνουν πλήρως τη βαρύτητα της εκτέλεσης των εντολών που παίρνουν, εκβιάζονται να κάνουν αυτά που κάνουν, επειδή το σύστημα τους άφησε να κλέβουν και να αδικούν, απειλώντας τους τώρα ότι θα βγουν όλα στη φόρα. Οι κυβερνητικοί με τη σειρά τους εκβιάζουν τους βουλευτές και φιμώνουν τη δικαιοσύνη. Εδώ φαίνεται πόση σημασία έχει το Σύνταγμα γι αυτούς που το δημιούργησαν και προπαγανδιστικά το επέβαλαν, προκειμένου να νομιμοποιήσουν τις επιλογές τους και να ενοχοποιήσουν (το είδαμε κι αυτό) τους ψηφοφόρους (ωστόσο το κοινοβουλευτικό σύστημα έχει και τις αδυναμίες του για τους δανειστές-τοκογλύφους, που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε, στη φάση αυτή, αν θέλουμε. Αρκεί να ξέρουμε να φυλαχτούμε από την προβοκάτσια και την προπαγάνδα. Αρκεί να δράσουμε συντονισμένα και ήρεμα). Οι τραπεζίτες είναι υπάλληλοι του τέρατος. Η show-business είναι μέσο προπαγάνδας. Τα ελεγχόμενα από τις "ΑΓΟΡΕΣ" Μ.Μ.Ε. δηλητηριάζουν τους Ευωπαίους (εξώφυλα Build, Focus, "αναλύσεις" των Financial Times) και σπέρνουν τον πανικό σε Ασία και Αμερική. Οι παγκόσμοι οργανισμοί όπως ο ΟΗΕ δημιουργήθηκαν από αυτούς που δημιουργήθηκε η ένωση άνθρακα και χάλυβα, δηλαδή η ΕΟΚ, δηλαδή η Ε.Ε., δηλαδή το ΕΥΡΩ. Οι "ΑΓΟΡΕΣ" δηλαδή οι "ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ" έχουν ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και προφανώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. Το ΧΡΕΟΣ είναι το ΜΕΣΟΝ για το ΣΤΟΧΟ. Δείτε την ΙΣΤΟΡΙΑ (όχι την επίσημη βέβαια). Δείτε ότι ο τέως (!) πλανητάρχης, ο Ρομπάι (!), o Μπαρόζο, ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (!!), ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, ο Πάπας της Ρώμης, ο Πατριάρχης της Κων/πολης, κόσμος και κοσμάκης δηλαδή σε θέσεις κλειδιά μιλάνε για το ψευδές πρόβλημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη που προκαλείται (τάχα) από την έκλυση CO2. Παγκόσμια προβλήματα απαιτούν... παγκόσμιες λύσεις από παγκόσμιες κυβερνήσεις. Το ευρώ και η κρίση χρέους είναι το ευρωπαϊκό σκέλος υλοποίησης αυτού του σχεδίου και η τρομοκρατία των "ΑΓΟΡΩΝ" -φυσικά- δεν θα σταματήσει εδώ. Η Ελλάδα έχει τεράστιο πλούτο και ανθρώπινο δυναμικό που έδειξε πάμπολλες φορές την αξία του. Δεν πρέπει να γίνει το πρώτο φέρετρο στο δρόμο για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Όπως και στο Β' παγκόσμιο πόλεμο, πρέπει να δώσει το μήνυμα της ανατροπής.
  • ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΙΑ και ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ
  • ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΑΝ ΚΟΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ
  • Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ.
ΑΦΟΥ οι Έλληνες επελέγησαν ως πρώτος στόχος της τελικής επίθεσης, αυτοί θα πρέπει να μοχθήσουν, αυτοί θα πρέπει να ενημερώσουν τη διεθνή κοινότητα, με όσα μέσα δεν βρίσκονται ακόμα στον πλήρη έλεγχο του απάνθρωπου τέρατος. Του τέρατος όμως, που είναι "τέρας" στο μυαλό μας και είναι πανεύκολος αντίπαλος, αν του αφαιρέσουμε τη δυνατότητα να το εξουσιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου