Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Τραπεζικό λογαριασμό για την αγορά του Κυπέλλου του Έλληνα Ολυμπιονίκη Μαραθωνοδρόμου Σπύρου Λούη άνοιξε ο Δήμος ΑμαρουσίουΣε συνέχεια της πρωτοβουλίας του να δημοσιοποιήσει τη δημοπράτηση στις 17 Απριλίου 2012 από το διεθνή οίκο Christies, του Κυπέλλου του Έλληνα και Μαρουσιώτη Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου Σπύρου Λούη, ο Δήμος Αμαρουσίου άνοιξε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου το Κύπελλο να αγοραστεί από το Δήμο και να παραμείνει στην Πατρίδα μας....
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, καλεί σε κινητοποίηση και συνεισφορά τον απανταχού Ελληνισμό, σε Ελλάδα και Διασπορά, για να αποτραπεί το ξεπούλημα ενός σημαντικού εθνικού κειμηλίου. Αυτό που δεν μπόρεσε να πράξει η ελληνική Πολιτεία, ας προσπαθήσουμε να το κάνουμε Όλοι Εμείς σε μια συλλογική εθνική προσπάθεια για να διαφυλάξουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενισχύουν την προσπάθεια αυτή μπορούν να καταβάλουν τη χρηματική προσφορά τους στον ειδικό λογαριασμό που ανοίχθηκε στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ με IBAN: GR2104314190000410300214464 υπέρ της αγοράς του Κυπέλλου του Σπύρου Λούη. 

Athinapoli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου