Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΣ...


Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

...είναι τα σύγχρονα "ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ" που θα σώσουν την Ελλάδα.


Εκλογές εδώ και τώρα, για να "μιλήσουν" οι Έλληνες.


Μόνον η Δημοκρατία μπορεί να σώσει τη χώρα που την γέννησε.


Παγίδα είναι το "αντιμνημονιακό" Μέτωπο που σήμερα κάποιοι εκ του πονηρού προσπαθούν να "στήσουν".


...ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είναι η λύση.
Αυτήν τη στιγμή η Ελλάδα δέχεται σφοδρή πολεμική επίθεση από κάποιους πανίσχυρους όσο και μυστηριώδεις εχθρούς. Μια επίθεση, η οποία, αν δεν ανακοπεί στην Ελλάδα, είναι θέμα χρόνου να συνεχιστεί και εναντίον της υπόλοιπης Ευρώπης. Η Ελλάδα σήμερα καλείται να μιμηθεί τον αρχαίο εαυτό της ...

Καλείται να πάρει και πάλι έναν μεγάλο παγκόσμιο ρόλο και να σώσει τον εαυτό της, αλλά και να συντελέσει στη σωτηρία και των υπολοίπων ευρωπαϊκών λαών ...Η Ελλάδα, που, όπως διατυμπανίζουν όλοι οι εχθροί της, είναι "μοναδική" περίπτωση και αντιμετωπίζεται ως τέτοια ...Η Ελλάδα, που, ως μοναδική περίπτωση, "κουρεύεται" σε βαθμό "ακρωτηριασμού".

Αυτή λοιπόν η Ελλάδα, που σήμερα "αιμορραγεί", στην πραγματικότητα δεν είναι απλά ξεχωριστή περίπτωση ...Είναι η πρώτη περίπτωση από τις πολλές, οι οποίες θα ακολουθήσουν σύντομα και θα αφορούν όλους τους λαούς της Ευρώπης. Το ερώτημα, που τίθεται πλέον, είναι το εξής: Είναι άραγε η σημερινή Ελλάδα έτοιμη ν' αναλάβει τον παγκόσμιο ρόλο που της έλαχε για ακόμα μία φορά; Μπορεί αυτή η Ελλάδα να αντισταθεί όπως απαιτούν οι σύγχρονες περιστάσεις και βέβαια όπως της αρμόζει, εξαιτίας του αρχαίου παρελθόντος της; ...Δυστυχώς δεν βλέπουμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η Ελλάδα δείχνει να χάνει τον μεγάλο πόλεμο ...στην κυριολεξία με κατεβασμένα τα "χέρια" ...Δεν προβάλει την παραμικρή αντίσταση.
Οι εχθροί της προελαύνουν στην Αθήνα προκλητικά και χωρίς να έχουν καν την ανάγκη να είναι οπλισμένοι. Τα αρπάζουν όλα με την προκλητικότητα του Σόιμπλε και την αναίδεια του Τόμσεν. Αρπάζουν, προσβάλουν και δυσφημούν τα ίδια τα θύματά τους, χωρίς να φοβούνται τίποτε ...Χτυπάνε, πληγώνουν και φτύνουν ταυτόχρονα. Η Ελλάδα ανέχεται να την βιάζουν και να την βρίζουν μέσα στην ίδια της την Πρωτεύουσα. Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Τι έχει πάθει η Ελλάδα; Τι έχουν πάθει οι Έλληνες; Τόσο πολύ έχουν αλλοιωθεί τα διάσημα "γονίδιά" τους μέσα στον χρόνο; Τόσο διαφορετικοί έχουν γίνει σε σχέση με τους διάσημους προγόνους τους;
Αυτό, το οποίο πραγματικά συμβαίνει, είναι ότι η Ελλάδα αιφνιδιάστηκε. Δέχθηκε μια απρόκλητη επίθεση και δεν είχε τα "αντίμετρα" για να την αντιμετωπίσει. Στην κυριολεξία ο "οργανισμός" της μπερδεύτηκε, όπως μπερδεύεται από τους γιατρούς ο ανθρώπινος οργανισμός, προκειμένου να μην καταπολεμεί τα μοσχεύματα ..."Μοσχεύματα" είναι τα κτήνη σαν τον Τόμσεν και τον Ράιχενμπαχ και δεν έχουμε "αντισώματα" να τα αποβάλλουμε. Αυτό έπαθε και η Ελλάδα. Θέλει —και έχει πάντα τη γενναιότητα— ν' αντιμετωπίσει πανίσχυρους "Πέρσες", αλλά, δυστυχώς γι' αυτήν, δεν τους "βλέπει". Δεν αντιστέκεται, γιατί απλούστατα δεν "αναγνωρίζει" τον εχθρό της. Δεν τον "εντοπίζει" και ως εκ τούτου δεν μπορεί ν' αντισταθεί.
Αυτό είναι κάτι, που έχει τη λογική του εξήγηση. Όταν ο εχθρός δεν φέρεται με τον συμβατικό εχθρικό τρόπο, πάντα υπάρχει πρόβλημα "ορατότητας". Όταν αυτός ο εχθρός μπαίνει από την πόρτα, που νομίζεις ότι είναι το υπνοδωμάτιο του αδερφού σου, δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται, όταν αυτός ο εχθρός είναι μεταμφιεσμένος σε αδερφό σου. Δεν μπορείς ν' αντισταθείς στον εχθρό σου, όταν αυτός εμφανίζεται σαν "σωτήρας" σου. Όταν περιμένεις τον εχθρό στα τείχη και αυτός βρίσκεσαι πίσω σου, γιατί η "πόρτα" των φίλων και των αδερφών είναι ανοικτή, τότε υπάρχει πρόβλημα μεγάλο. Φυσιολογικό δηλαδή είναι αυτό το οποίο βλέπουμε σήμερα.
Οι Έλληνες δέχονται επίθεση από εκεί όπου επένδυαν προκειμένου να βελτιώσουν όχι μόνον την ποιότητα της ζωής τους, αλλά και την ίδια την ασφάλειά τους. Ονειρεύονταν την Ενωμένη Ευρώπη και δυστυχώς γι' αυτούς κάποιοι Ενωμένοι Ευρωπαίοι τους επιτίθενται. Από ένστικτο καταλαβαίνουν ότι κάτι άσχημο συμβαίνει από την υποτίθεται "ασφαλή" ευρωπαϊκή πλευρά, αλλά, όταν δεν υπάρχει γνώση, το ένστικτο δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Το ένστικτο είναι ένα απλό "ξυπνητήρι". Είναι ικανό να σε "ξυπνήσει", αλλά δεν είναι ικανό να σου δώσει γνώση της κατάστασης, για να πάρεις σωστές αποφάσεις.
Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, το μοιραίο είναι αναπόφευκτο. Κανέναν πόλεμο δεν μπορείς να κερδίσεις, αν δεν γνωρίζεις τον εχθρό σου. Η γνώση του εχθρού σου είναι αυτήν, η οποία σου δίνει ελπίδες να νικήσεις. Γιατί; Γιατί τον παρακολουθείς στις κινήσεις του. Γιατί δεν τον αφήνεις να σου επιτίθεται, χωρίς να αντιστέκεσαι. Γιατί δεν τον αφήνεις επιβάλει τους δικούς του λακέδες, για να παριστάνουν τους ηγέτες σου. Ειδικά αυτό το δεύτερο είναι σήμερα το σημαντικό, γιατί δεν "βλέπουμε" απευθείας επίθεση, αλλά "βλέπουμε" απευθείας ζημιές ...Τεράστιες ζημιές.
...Απλά πράγματα. Αν οι αρχαίοι Έλληνες δεν γνώριζαν ποιοι είναι οι εχθροί τους, πώς θα "έστηναν" Θερμοπύλες; Αν οι αρχαίοι Έλληνες δεν γνώριζαν τα δικά τους συμφέροντά, πώς θα αναγνώριζαν τους προδότες Εφιάλτες; Γνώριζαν ότι είχαν απέναντί τους τούς Πέρσες και γι' αυτό έστησαν Θερμοπύλες. Γνώριζαν τα συμφέροντά τους και γι' αυτό αναγνώριζαν τον Εφιάλτη ως υπηρέτη διαφορετικών συμφερόντων. Η συγκεκριμένη ταυτότητα των Περσών τούς επέτρεψε να ενώσουν τις δυνάμεις τους ως Έλληνες. Η συγκεκριμένη ταυτότητα των Περσών ήταν αυτήν, η οποία τοποθέτησε επικεφαλής των Ελλήνων τον Λεωνίδα και όχι τον Εφιάλτη.
Αν δεν γνώριζαν δηλαδή τους εχθρούς τους, θα πήγαιναν σαν τα πρόβατα στη σφαγή. Οι Πέρσες θα περνούσαν απαρατήρητοι και θα κατακτούσαν την Ελλάδα με στεγαστικά, καταναλωτικά και άλλα δάνεια. Οι Έλληνες με τα χρήματα των Περσών θα είχαν για ηγέτες τους Εφιάλτες και κάθε φορά, που θα έρχονταν σε αδιέξοδο, θα σφάζονταν μεταξύ τους. Οι Εφιάλτες θα ψήφιζαν το ένα Μνημόνιο μετά το άλλο και μέσα από μια παράσταση "ψευδοσύγκρουσης" και αλληλοκατηγοριών θα τους "δούλευαν" όλους. Δεν θα χρειαζόταν καν οι Πέρσες να πολεμήσουν. Δεν θα χρειάζονταν καν να μετακινήσουν στρατό. Με μετακινήσεις εμβασμάτων θα γινόταν η δουλειά τους. Με τα χρήματά τους θα τα κατάφερναν όλα ...Θα αγόραζαν και δεν θα κατακτούσαν το λιμάνι του Πειραιά.
Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται απέναντι σε μια τέτοια απειλή. Ενώ άπαντες αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει εισβολή και κατοχή ξένων δυνάμεων στην πατρίδα μας, κανένας δεν γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει και ως εκ τούτου πώς ν' αντιδράσει. Ενώ αντιλαμβάνονται ότι και άλλες χώρες —όπως η Ιταλία ή η Ισπανία— βρίσκονται υπό την απειλή της ίδιας επίθεσης, εντούτοις δεν μπορούν να δημιουργήσουν μεταξύ τους ένα κοινό μέτωπο άμυνας. Ενώ αντιλαμβάνονται ότι οι ηγέτες τους είναι προσκυνημένοι Εφιάλτες, εντούτοις δεν μπορούν να τους αντικαταστήσουν, γιατί δεν έχουν κριτήρια, για να τους αποκλείσουν από την εξουσία.
Αυτοί, οι διορισμένοι από τους ξένους ιμπεριαλιστές ψευδοηγέτες, τούς δουλεύουν με συνεχείς "κωλοτούμπες" ...Τους κλέβουν τις ψήφους με το σύνθημα "λεφτά υπάρχουν" και μετά τους βάζουν στο ΔΝΤ ...Τους υπόσχονται ότι δεν θα ψηφίσουν τα "καταστροφικά" Μνημόνια, αλλά μετά τα ψηφίζουν, για να τους "σώσουν". Ο λαός όλα αυτά τα αντιλαμβάνεται. Δεν είναι ούτε βλάκας ούτε αγαθός, όπως πολλοί τον κατηγορούν. Αντιλαμβάνεται τα ψέματα και τις "κωλοτούμπες" των ηγετών του. Δεν μπορεί όμως να τους αντισταθεί. Γιατί; Γιατί είναι "παγιδευμένος" μέσα σε μια πολύ επικίνδυνη "παγίδα".
Η βασική του αδυναμία είναι ότι δεν έχει κριτήριο να τους κρίνει αντικειμενικά και να τους αποκλείσει από την εξουσία πριν μπορέσουν ν' αποκτήσουν τη δυνατότητα να τον προδώσουν ...Πριν αναγκαστεί εκ των υστέρων να τους τιμωρήσει σε περίπτωση που θα ψεύδονται ή θα ακολουθούν αντεθνικές πολιτικές. Όταν δεν μπορεί να ενεργήσει προληπτικά εναντίον τους, αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένει ν' ακούσει από αυτούς τι έχουν ως πρόθεση να κάνουν στο μέλλον, ώστε ν' αποφασίσει, με ρίσκο να ξαναπέσει θύμα "κωλοτούμπας". Με τα "Θα" τον δουλεύουν, χωρίς να μπορεί να τους σταματήσει κανένας ...Το κόλπο του "καλού" και του "κακού" μπάτσου, που εναλλάσσονται μεταξύ τους ανά τέσσερα χρόνια
...Αυτό είναι το μέγα πρόβλημα. Τους βλέπει, τους καταλαβαίνει, αλλά δεν έχει εκείνο το "στοιχείο" που χρειάζεται, για να τους ομαδοποιήσει και να τελειώσει άπαξ την "παράσταση" της προδοσίας. Δεν μπορεί να τους σταματήσει, γιατί δεν έχει το κριτήριο να τους αποκλείσει εκ των προτέρων από τη διαδικασία. Αυτό λείπει σήμερα από τους Έλληνες ...Το "κριτήριο", που θα τους επιτρέψει να εντοπίσουν τους προδότες και να τους αποκόψουν από τις θέσεις εξουσίας ...Το "κριτήριο", για να χωρίσουν το "στάρι" από την "ήρα". Όταν δεν έχεις τέτοιο "κριτήριο", δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τίποτε. Δεν θα αναγνωρίζεις τους προδότες και θα περιμένεις από τον λόγο τους να τους καταλάβεις ...πράγμα αδύνατον ...Θα περιμένεις να ακούσεις τι θα σου πει ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης και μετά θα κλαις, γιατί σε πούλησαν.
Πώς λοιπόν θα έχει "κριτήριο" σήμερα η Ελλάδα, για να κρίνει τον Παπανδρέου ή τον Σαμαρά, όταν οι Έλληνες δεν γνωρίζουν καν την ταυτότητα τού εχθρού τους, ώστε να πάρουν τα κατάλληλα αντίμετρα; Όταν δεν γνωρίζουν την ταυτότητα του εχθρού τους και άρα τα συμφέροντά τους, πώς θα καταλάβουν τον ρόλο των Παπανδρέου, των Σαμαράδων και των Βενιζέλων; Όταν δεν γνωρίζεις την ταυτότητα των εχθρών σου, πώς μπορείς να διακρίνεις τους προδότες, που αυτοί τοποθετούν στην ηγεσία σου; Η σαφής περσική ιδιότητα έκανε σαφή τον προδοτικό ρόλο του Εφιάλτη. Η σαφής περσική ιδιότητα έβαζε μεταξύ των Περσών και των Ελλήνων τις "στενές" Θερμοπύλες,
Χωρίς αυτήν την ιδιότητα κατακτητές και κατακτημένοι, πατριώτες και προδότες θα ανακατεύονταν μεταξύ τους και θα τελείωνε η υπόθεση. Από εκεί και πέρα τα όσα τραγικά θα βίωναν, θα τα απέδιδαν σε όποιο "είδωλο" θα βόλευε τους κατακτητές και θα τελείωνε η υπόθεση. Άλλες φορές θα έφταιγε ο Εφιάλτης και άλλες φορές ο πρώην συγκάτοικός του στο Κολέγιο της Βαβυλώνας, όπου σπούδαζαν μαζί με υποτροφία των Περσών. Οι κατακτημένοι Έλληνες θα γίνονταν οι "σκύλοι", που θα κυνηγούσαν την "ουρά" τους. Δεν θα υπήρχαν περσικοί πόλεμοι, αν οι Πέρσες δεν επιτίθονταν στην Ελλάδα στρατιωτικά και επέλεγαν να κάνουν "επίθεση" βοήθειας ...Αν με χρήματά τους, ως χορηγοί, εξέλεγαν οι Έλληνες τους ηγέτες τους, που θα υπέγραφαν "μνημόνια" ...Αν με εταιρείες τύπου "Siemens" της Περσέπολης εξαγόραζαν και στη συνέχεια εξεβίαζαν τους "Παπανδρέου" και στους "Σαμαράδες" της αρχαίας Αγοράς της Αθήνας.
Μιλάμε για τραγικά πράγματα. Οι σύγχρονοι Έλληνες είναι σε μια τόσο μεγάλη σύγχυση, που, αν μπορούσαν να τους δουν από κάποια μεριά οι πρόγονοί τους, θα τους έπαιρναν με τις πέτρες. Στην κυριολεξία κυνηγάνε την "ουρά" τους και δεν βλέπουν ούτε στο περίπου τι γίνεται. Καθημερινά πληγώνονται και δεν γνωρίζουν ποιος τους πληγώνει. Βλέπουν κτήνη σαν τον Τόμσεν ή την Μέρκελ ή τον Σόιμπλε να κλέβουν καθημερινά το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους και δεν γνωρίζουν πώς να φυλαχτούν. Βλέπουν αυτά τα κτήνη να συναγελάζονται και να αλληλοσυγχαίρονται με τους Παπαδήμους, τους Παπανδρέου ή τους Σαμαράδες ως γνήσιοι κι αγαπημένοι "συνέταιροι" και δεν μπορούν ν' αντιδράσουν.
Σε αυτό το σημείο αποκαλύπτεται αυτό, το οποίο περιγράψαμε ως τη μεγάλη τους αδυναμία. Ενώ βλέπουν τα πρόσωπα αυτών που τους κάνουν κακό, δεν μπορούν να τα ομαδοποιήσουν, προκειμένου ν' αντισταθούν και να προστατεύσουν τους εαυτούς τους. Δεν γνωρίζουν ποιοι είναι οι εχθροί τους, για να κάνουν μια στοιχειώδη άμυνα. Δεν γνωρίζουν τι σχέση έχουν αυτοί μεταξύ τους, ώστε να αμυνθούν στοιχειωδώς ...Να σηκώσουν έστω το χέρι να προστατευτούν, όπως θα έκανε ο πιο αδύναμος άνθρωπος, αν δεχόταν χτυπήματα ...Έστω να γρυλίσουν σαν τους σκύλους. Δεν το κάνουν, γιατί, για να κάνεις ακόμα κι αυτά τα στοιχειώδη, θα πρέπει να "βλέπεις" ...Τουλάχιστον να "βλέπεις" ...Να έχεις μέτωπο προς τον εχθρό.
Δεν μπορείς να σηκώνεις το χέρι σου, για να προστατεύσεις το πρόσωπό σου, όταν απειλείσαι με μαχαιριά στην πλάτη. Δεν είναι δυνατόν να γρυλίζεις, χωρίς να βλέπεις πού περίπου στέκεται ο εχθρός σου. Αυτό παθαίνουν καθημερινά οι Έλληνες. Σηκώνουν τα χέρια να προστατεύσουν το πρόσωπό τους και τρώνε μαχαιριά στην πλάτη. Ελπίζουν στη βοήθεια των Ευρωπαίων και από εκεί δέχονται τα χειρότερα χτυπήματα. Γυρνάνε να προστατεύσουν τη πλάτη και τρώνε γροθιά στο πρόσωπο. Τους μαχαιρώνει στην "πλάτη" ο Γιωργάκης, βάζοντάς τους στο ΔΝΤ και μέχρι να συνέλθουν από τον "πόνο" τούς γρονθοκοπεί στο "πρόσωπο" ο συγκάτοικός του ο Αντωνάκης, που υπογράφει το Μνημόνιο.
Φωνάζουν και ουρλιάζουν στο "κενό" σαν τους τυφλούς, που δεν γνωρίζουν πού στέκεται ο βασανιστής τους. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν σήμερα στην εποχή του Μνημονίου και είναι κρίμα για έναν τόσο ιστορικό και τόσο έμπειρο λαό, όπως είναι ο ελληνικός. Είναι "θολωμένοι" οι Έλληνες από τη συνεχή παραπληροφόρηση, "ζαλισμένοι" από τα αιφνιδιαστικά "χτυπήματα" και δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.
Αυτό είναι το πρωτοφανές για την ιστορία τους ...Δεν "βλέπουν" ποιοι τους επιτίθενται. Δεν ξέρουν ποιοι είναι οι "Πέρσες". Αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν "Πέρσες", επειδή μας λεηλατούν οι δανειστές, αλλά δεν τους διακρίνουν. Δεν τους καταλαβαίνουν ούτε από τον λόγο που εκφέρουν ούτε από τα ρούχα που φοράνε. Ο "λόγος" τους μοιάζει ελληνικός, αλλά φέρονται ως βάρβαροι. Τα "ρούχα" μοιάζουν Ευρωπαϊκά αλλά δεν είναι του "γούστου" μας. Μας "βοηθάνε" και δεν μας επιτίθενται. Μας "δίνουν" και δεν μας "παίρνουν". Τους παρακαλάμε να "έρθουν" και αυτοί πολλές φορές μας απειλούν ότι δεν θα το κάνουν.
Όταν όμως δεν βλέπεις τους "Πέρσες", δεν βλέπεις και τους "Εφιάλτες" που τους εξυπηρετούν ...και αυτό είναι το χειρότερο.
Ποιοι είναι επιτέλους οι "Πέρσες";

Όταν δεν γνωρίζεις με σαφήνεια τον εχθρό σου, και αυτός το ξέρει το πιο πιθανό είναι να άγεσαι και να φέρεσαι από τον ίδιο ...Το πιο πιθανό είναι να σε βάζει ο ίδιος ο εχθρός σου να κυνηγάς τα "είδωλα" που τον βολεύουν ...Τα "είδωλα", τα οποία σε απομακρύνουν από την τρυφερή του "σάρκα". Τις λίγες φορές, που οι Έλληνες ενστικτωδώς πήγαν να δημιουργήσουν μέτωπο άμυνας εναντίον των άγνωστων εχθρών τους, μπερδεύτηκαν. Έπεσαν εύκολα θύματα της πονηριάς των ξένων και της προδοσίας των τοπικών δωσίλογων ...Θύματα όλων όσων έχουν συμφέρουν να "κρύβονται" πίσω από τα "είδωλα". Εύκολο ήταν να μπερδευτούν οι "τυφλοί" από αυτούς που γνωρίζουν τι συμβαίνει και άρα "βλέπουν".
Αυτοί οι "τυφλοί", λοιπόν, όσες φορές επιχείρησαν τη δημιουργία ευρύτερων "μετώπων", απέτυχαν, γιατί δεν είχαν ασφαλή κριτήρια ...Δεν είχαν κριτήρια καν δικά τους. Τα κριτήρια, που χρησιμοποιούσαν, όχι απλά ήταν λάθος, αλλά τις περισσότερες φορές αποτελούσαν ιδέες των ίδιων των "Περσών". Αυτό, το οποίο λέμε, δεν είναι άγνωστο στον αναγνώστη. Όλοι οι διαχωρισμοί, που κατά καιρούς αφήνονται να "σέρνονται" ανάμεσα στους Έλληνες, είναι "άστοχοι" και καλλιεργούνται επίτηδες από τους ίδιους τους "Πέρσες", απλά για να μπερδεύεται ο κόσμος.
Όλοι, για παράδειγμα, έχουμε υιοθετήσει κάποιους από τους στερεότυπους διχασμούς, μέσω των οποίων κάποιοι προσπαθούν να "εξηγήσουν" τη σημερινή αβυσσαλέα σύγκρουση συμφερόντων μέσα στην Ευρώπη ...Κάποιοι μιλάνε για σύγκρουση μεταξύ Βορείων και Νοτίων ...Κάποιοι άλλοι για σύγκρουση μεταξύ των ασυναγώνιστων και ανεπτυγμένων λαών του Βορρά με τους μη ανταγωνιστικούς και υπανάπτυκτους λαούς του Νότου. Όλα αυτά έχουν κυριαρχήσει κατά καιρούς και αφήνονται εκ του πονηρού να σέρνονται. Γιατί εκ του πονηρού; Γιατί όλοι αυτοί οι ψευδοδιαχωρισμοί βολεύουν τους ισχυρούς, γιατί απλούστατα δεν αποκαλύπτουν τους "Πέρσες" ...Δεν τους χαλάνε την "κάλυψη" και την "απόκρυψη" ...Μπερδεύουν την κατάσταση και δεν την ξεκαθαρίζουν.
...Απλά να το σκεφτεί κάποιος. Αν ήταν σωστοί αυτοί οι διαχωρισμοί, οι ίδιοι οι "Πέρσες" θα τους εξαφάνιζαν, εφόσον θα κινδύνευαν ...Θα κινδύνευαν από τα αμυντικά "μέτωπα", τα οποία θα συστήνονταν από τα θύματά τους ...Θα κινδύνευαν οι "ασυναγώνιστοι" του Βορρά, οι οποίοι επιτίθενται στους "μη ανταγωνιστικούς" του Νότου. Κινδυνεύουν όμως; Όχι βέβαια. Ίσα-ίσα που οι ίδιοι όχι μόνον δεν διστάζουν να εμφανίζονται με αυτές τις ιδιότητες, αλλά θέλουν να κάνουν και τους υπόλοιπους όμοιούς τους.
Οι ίδιοι εμφανίζονται σαν οι Βόρειοι αναπτυγμένοι "Ψευδοπέρσες" δανειστές και άρα είναι βέβαιον ότι δεν βρίσκεται σε αυτά τα χαρακτηριστικά η ιδιομορφία τους. Λογικό είναι αυτό. Δεν μπορείς να είσαι σοβαρός άνθρωπος και να έχεις εχθρό σου κάποιον, ο οποίος απλά είναι ικανός και προέρχεται από τον Βορρά. Κάποια άλλη ιδιότητα έχουν αυτοί οι "ικανοί" άνθρωποι, που τους ενώνει και τους στρέφει εναντίον των λαών του Νότου.
...Απλά πράγματα. Δεν "διχάζεται" η Ευρώπη σε "νοικοκύρηδες" Βόρειους και σε "άχρηστους" Νότιους. Βόρειοι είναι και οι Ιρλανδοί, αλλά δεν συγκαταλέγονται στους "νοικοκύρηδες". Δεν διχάζεται η Ευρώπη σε "ανεπτυγμένους" και "υπανάπτυκτους". Ανεπτυγμένη είναι και η Ιταλία, αλλά δεν συγκαταλέγεται στους "ανεπτυγμένους". Δεν είναι οι "Πέρσες" ούτε οι "νοικοκύρηδες" ούτε οι "ανεπτυγμένοι" της Ευρώπης. Άρα; Άρα πρέπει να βρούμε εμείς ποιες ακριβώς ιδιότητες τούς συνδέουν όλους μεταξύ τους, για να καταλάβουμε ποιοι είναι οι εχθροί ποιών.
Η απάντηση είναι απλή. Στην πραγματικότητα η Ευρώπη διχάζεται σε "ανώτερους" προτεστάντες και "κατώτερους" καθολικούς, ορθόδοξους και άλλους. Οι σύγχρονοι "Πέρσες", οι οποίο απειλούν όχι μόνον την Ελλάδα, αλλά την Ευρώπη ολόκληρη, είναι οι Προτεστάντες.
Άρα απέναντι στον Προτεσταντισμό του Βορρά πρέπει να στηθεί το "μέτωπο" των θυμάτων τους ...Το μέτωπο των Καθολικών ή των Ορθοδόξων του Νότου. Αυτή είναι η λύση και για την Ελλάδα. Γιατί είναι λύση των προβλημάτων της αυτό το "μέτωπο"; Γιατί τοποθετεί στην ίδια "πλευρά" όλους τους ξένους εχθρούς και τους δικούς μας προδότες μαζί. Γιατί τοποθετεί στην ίδια "πλευρά" τόσο τους ξένους "Μήδους" όσο και τους δικούς μας "μηδίσαντες" ...Τους τοποθετεί "απέναντι" από τους Έλληνες και άρα τους δίνει καθαρή "θέα" σε ένα πολεμικό "πεδίο", το οποίο μέχρι τώρα ήταν μεν θανατηφόρο, αλλά σκεπασμένο με "ομίχλη" ...Την "ομίχλη" της άγνοιας, εφόσον σε πλήγωναν και δεν καταλάβαινες ποιος ήταν αυτός ο οποίος το έκανε ...Σε πλήγωναν οι Προτεστάντες και όταν σήκωνες το "σπαθί" σου, έβλεπες μπροστά σου τον Γιωργάκη ή τον Αντωνάκη και δεν ήξερες τι έκαναν.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Όλοι αυτοί είναι ίδιοι μεταξύ τους. Εμείς τους μπερδεύουμε, γιατί νομίζουμε ότι κάποιοι είναι Έλληνες, ενώ δεν είναι ...Όλοι τους είναι Προτεστάντες και προτεσταντίζοντες ...κατά το μηδίζοντες. Προτεστάντες είναι αυτοί που παραπάνω αναφέραμε ότι συναγελάζονται μεταξύ τους και αλληλοσυγχαίρονται εις βάρος μας ...Προτεστάντες αυθεντικοί είναι όλοι τους ...Προτεστάντες είναι η Μέρκελ, ο Σόιμπλε ή ο Τόμσεν. Εξίσου όμως Προτεστάντες είναι και οι Παπαδήμος, Παπανδρέου και Σαμαράς
...Φανατικοί σαν γενίτσαροι ...Φτιαγμένοι "εξ απαλών ονύχων" με τον αυθεντικό τρόπο της σκληρής διαπαιδαγώγησης και όχι με το "τυπικό" μιας τελετής συμβολικής "βάπτισης" ...Φτιαγμένοι" από μικρά παιδιά στα "κατηχητήρια" που υπάρχουν στην Ελλάδα γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Εκπαιδευμένοι να μισούν την Ελλάδα από τη νηπιακή τους ηλικία. Εκπαιδευμένοι να θεωρούν την Ελλάδα και την ελληνική νοοτροπία σαν τα υπεύθυνα κακά για όλα τα δεινά. Άνθρωποι, οι οποίοι χαίρονται όταν τείνουν στην εξομοίωσή τους με τα αφεντικά τους. Άνθρωποι, οι οποίοι θεωρούν μέγα έπαινο να τους πουν ότι δεν θυμίζουν σε τίποτε Έλληνες.
Όλα αυτά δεν τα γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες ...Δεν γνωρίζουν ποιοι είναι οι Προτεστάντες ανάμεσα στους δικούς τους ανθρώπους ...Δεν γνωρίζουν ποιοι "Έλληνες" βλέπουν τους Προτεστάντες σαν αδερφούς τους και τους κοινούς Έλληνες σαν εχθρούς τους ...Δεν γνωρίζουν ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι παριστάνουν τους "Ελληναράδες" και τους "πατριώτες" για λίγες ημέρες κάθε τέσσερα χρόνια και όλο τον υπόλοιπο χρόνο κατηγορούν την Ελλάδα και τους Έλληνες στους ομοίους τους. Δεν τους γνωρίζουν και περιμένουν απλά να το δουν γραμμένο σε κάποια ταυτότητα ή κάποιο πιστοποιητικό, για να το αντιληφθούν.
Ως εκ τούτου, δεν γνωρίζουν το βασικό που θα έπρεπε να γνωρίζουν για τη σημερινή άθλια κατάσταση. Δεν γνωρίζουν τι συνδέει τους δανειστές της Τρόικας με αυτούς, οι οποίοι διαχειρίζονται τα συμφέροντα των θυμάτων της ...Με αυτούς που δήθεν κάνουν "πέτρα" την καρδιά τους, για να μας "σώσουν", αδιαφορώντας αν μας "σκοτώνουν". Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Κατάλαβε πόσο βασικό είναι να γνωρίζεις τι είναι ο καθένας; Πρέπει να τους τοποθετήσεις απέναντι όλους μαζί για να τους "βλέπεις" και αυτό γίνεται μόνον με ένα "μέτωπο", το οποίο θα έχει ως "πυρήνα" του το βασικό στοιχείο που τους συνδέει όλους αυτούς μεταξύ τους ...Τον Προτεσταντισμό στην προκειμένη περίπτωση.
Το σημερινό αντιμνημονιακό "μέτωπο" είναι παγίδα. Γιατί; Γιατί μπλέκει τους Έλληνες στο "λογιστικό" κομμάτι του προβλήματος και ως εκ τούτου κρύβει και πάλι την θέα προς τους "εχθρούς" τους. Αυτό είναι το επικίνδυνο γιατί και πάλι κρύβεται η αλήθεια. Το πρόβλημα δεν είναι οι αριθμοί και αυτοί που τους εκφράζουν. Αν περιοριστεί το πρόβλημα στους αριθμούς, θα την "πατήσουν" και πάλι οι Έλληνες, γιατί αριθμούς μπορεί να πάρει ο καθένας και να τους κάνει "σημαία" του ...και άρα και οι Προτεστάντες. Το πρόβλημα που έχεις ν' αντιμετωπίσεις είναι να τους αποκλείσεις όλους αυτούς από την εξουσία. Το πρόβλημα είναι τα πρόσωπα και οι επιλογές τους. Αν περιοριστούμε στο λογιστικό μέρος του προβλήματος, θα έρχονται και πάλι να σε "χτυπάνε" οι Αντωνάκηδες και οι Γιωργάκηδες, οι οποίοι απλά θα διαγωνίζονται στη "λογιστική".
Αυτή είναι η παγίδα. Εχθροί δεν είναι αυτοί, οι οποίοι υποστηρίζουν το "3" σε σχέση με αυτούς που υποστηρίζουν το "5". Εχθροί είναι αυτοί, οι οποίοι εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα ...Εχθροί είναι αυτοί, οι οποίοι υπηρετούν τους Προτεστάντες εις βάρος του ελληνικού λαού ...Εχθροί είναι αυτοί, που, ενώ θεωρητικά είναι Έλληνες, αντιλαμβάνονται τους Έλληνες ως εχθρούς τους ...Ελληνόφωνοι, αλλά εχθρικοί με τους Έλληνες, όπως έλεγαν οι Τροϊκανοί, όταν αναζητούσαν τον μελλοντικό μας Πρωθυπουργό και μας επέβαλαν τον Παπαδήμο ...Αυτοί οι ελληνόφωνοι ανθέλληνες πρέπει να γίνουν ο "στόχος" των Ελλήνων στις προσεχείς εκλογές. Ο ελληνικός λαός δεν είναι αρμόδιος ν' "αποφασίσει" στις εκλογές αν τον συμφέρει το "3" ή το "5" ...Αν το επιτόκιο πρέπει να είναι 3,5% ή 5% ...Οι εκλογές δεν έχουν αυτό το νόημα.
Ο ελληνικός λαός είναι αρμόδιος σε αυτές τις εκλογές ν' "αποφασίσει" ποιους θα βάλει να τον υπερασπιστούν απέναντι σε εχθρούς που τους έχει πλέον αναγνωρίσει και τους έχει αποδώσει μια συγκεκριμένη "ταυτότητα". Ποιους θα βάλει να υπερασπιστούν τα συμφέροντά του απέναντι στην προτεσταντική Τρόικα. Ο ελληνικός λαός, αν θέλει να επιβιώσει, θα πρέπει να τοποθετήσει Έλληνες απέναντι στους Προτεστάντες "εισβολείς" και τους ντόπιους "δούλους" τους ...Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικής και ιδεολογικής προέλευσης ...Δημοκράτες και όχι φασίστες ...Δεξιούς, αλλά όχι χουντοβασιλικούς ...Αριστερούς, αλλά όχι σταλινικούς ΚΚΕδες ...Απλούς Έλληνες δημοκράτες και πατριώτες, είτε αυτοί είναι δεξιοί είτε είναι αριστεροί. Ας επιλέξει όποιον του ταιριάζει στο ιδεολογικό επίπεδο, αρκεί να είναι πολιτισμικά Έλληνας και όχι Προτεστάντης ...Έλληνες πρέπει να εκλεγούν πάση θυσία...και αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από τους κοινούς ψηφοφόρους αν συμφέρει την Ελλάδα το "3" ή το "5".
Αυτό είναι το διακύβευμα αυτών των εκλογών και αυτό τρομοκρατεί τους Προτεστάντες. Τους τρομοκρατεί το ενδεχόμενο να χάσουν την Ελλάδα από τον έλεγχό τους. Τους τρομοκρατεί το ενδεχόμενο ν' αποφασίσουν να κυβερνήσουν την Ελλάδα οι Έλληνες μόνοι τους. Τους τρομοκρατεί το ενδεχόμενο μήπως στραφεί μαζικά ο λαός εναντίον των "μηδισάντων" υπαλλήλων τους και τους αποκλείσει από την εξουσία. Αυτά τους τρομοκρατούν και όχι η δήθεν απειλή της ακυβερνησίας ή η αποτυχία των μέτρων. Αυτά είναι που πραγματικά τους τρομοκρατούν, γιατί τους απειλούν με αποβολή από την Ελλάδα και άρα από τη λεία τους. Τους τρομοκρατούν οι γνήσιοι Έλληνες, οι οποίοι είναι πάντα έτοιμοι να νικήσουν τα δουλάκια τους και ν' αναλάβουν τα ηνία της πατρίδας τους.
Αυτά, τα οποία δήθεν υπογράφηκαν ως "όροι" της δανειακής σύμβασης, δεν δεσμεύουν κανέναν λαό. Δεσμεύουν αυτούς οι οποίοι τα υπέγραψαν και είναι εύκολο ν' ανατραπούν, αν αποδειχθεί ότι όλοι αυτοί είναι προδότες δούλοι των Προτεσταντών ...Δούλοι, όπως ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, ο Παπαδήμος, η Μπακογιάννη, ο Παπακωνσταντίνου κλπ.. ...Όλοι τους Προτεστάντες, απόφοιτοι των προτεσταντικών Κολεγίων της χώρας. Με αυτούς τους προδότες συνεργάστηκαν οι Προτεστάντες και είναι πολύ προφανής η σχέση τους, για να μην "καταγγελθεί" ως ύποπτη και εγκληματική η Δανειακή Σύμβαση ...Μια Σύμβαση, την οποία μπορεί μια οποιαδήποτε Κυβέρνηση Ελλήνων να την αμφισβητήσει. Το ζητούμενο αυτών των εκλογών είναι αυτή η Κυβέρνηση των Ελλήνων.
Για να υπάρξει λοιπόν μια Κυβέρνηση Ελλήνων, θα πρέπει ο λαός ν' αποκτήσει αυτό το οποίο λέμε "κριτήριο", για να αποκλείσει τους προδότες ..."Κριτήριο" να κινηθεί μαζικά και με ασφάλεια προς την κατεύθυνση που τον ευνοεί. Αυτό το "κριτήριο" θέλουμε να του δώσουμε εμείς με αυτό το κείμενο. Τέτοιο "κριτήριο" είναι αυτό το "αντιπροτεσταντικό μέτωπο". Ένα "μέτωπο", το οποίο, εκτός των άλλων, δημιουργεί προοπτικές διεθνών συνεργασιών και συμμαχιών. Αντιπροτεστάντες δεν μπορούν να γίνουν μόνον οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ...Μπορούν να γίνουν και οι Καθολικοί. Ακόμα και η μεγάλη μάζα των ίδιων των Προτεσταντών, οι οποίοι δεν επωφελούνται από αυτήν κατάσταση, μπορεί να βοηθήσει αυτό το "μέτωπο".
Αν οι Έλληνες συγκροτήσουν ένα εσωτερικό "αντιπροτεσταντικό μέτωπο", μπορούν εύκολα να το μεταφέρουν και στο "εξωτερικό". Μπορούν να γίνουν η κοινωνία-"οδηγός" και για τα υπόλοιπα θύματά τους. Μπορούν, αφού πρώτοι στην Ευρώπη εντοπίσουν τους "Μήδους", να ξαναξεκινήσουν τους "Μηδικούς" πολέμους στο όνομα της ασφάλειας της Ευρώπης. Μπορούν εύκολα να εξασφαλίσουν τη συμμαχία όλων των θυμάτων των Προτεσταντών στην Ευρώπη. Όταν λέμε "όλων" εννοούμε "όλων" και άρα και των κοινών Προτεσταντών, οι οποίοι έχουν άγνοια των συμβαινόντων και βεβαίως δεν επωφελούνται σε μεγάλο βαθμό με αυτά τα μεγάλα "παιχνίδια" των ομοδόξων τους.
Γι' αυτό λοιπόν εφιστούμε την ΠΡΟΣΟΧΗ του αναγνώστη σε αυτό το σημείο. Ο αντιπροτεσταντισμός μας δεν είναι μια μορφή κάποιας ιδιόμορφης χριστιανικής "Τζιχάντ". Δεν στρέφεται εναντίον κάποιου θρησκευτικού δόγματος ή κάποιου λαού. Μιλάμε πάντα για μέτωπα συγκρουόμενων οικονομικών συμφερόντων. Μιλάμε για ιμπεριαλισμό, που ασκείται μεταξύ συστημάτων. Δεν μιλάμε για αντιπαλότητες μεταξύ ανθρώπων. Δεν καλούμε τους ανθρώπους σε θρησκευτικούς πολέμους. Δεν τους διαχωρίζουμε μεταξύ τους με βάση το θρησκευτικό τους δόγμα, προκειμένου να τους βάλουμε σε σύγκρουση μεταξύ τους. Δεν μας ενδιαφέρει ποιο δόγμα ακολουθεί ο καθένας. Δεν θεωρούμε ότι οι κοινοί Προτεστάντες έχουν στραφεί εναντίον των πιστών των υπολοίπων δογμάτων.
Αυτούς, τους οποίους κατονομάζουμε στο κείμενό μας ως Προτεστάντες, είναι οι ισχυροί του Προτεσταντισμού ...Αυτοί, που τον χρησιμοποιούν ως "πλατφόρμα", για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους ιδιωτικά συμφέροντα ...Αυτούς αναζητούμε ...Αυτούς, οι οποίοι κρύβονται πίσω από τα κακώς εννοούμενα προτεσταντικά συμφέροντα ...Αυτούς, οι οποίοι εκμεταλλεύονται όχι μόνον τους "Νότιους" και τους "άχρηστους" αλλόδοξους αλλά και τους "Βόρειους" και τους "χρήσιμους" Προτεστάντες ...Αυτούς, οι οποίοι στο όνομα της "ανταγωνιστικότητας" βάζουν Ανατολικογερμανούς Προτεστάντες να εργάζονται για 50 σεντς την ώρα, για να κονομάνε κάποιοι τραπεζίτες τοκογλύφοι δισεκατομμύρια σε Μνημόνια.
Οι λαοί δεν έχουν λόγο να εμπλακούν σε αυτήν τη μάχη συμφερόντων. Δεν έχουν λόγους να γίνουν εχθροί μεταξύ τους και ούτε θα μπορούσε αυτή η εχθρότητα να λύσει κάποιο πρόβλημα. Αυτό, το οποίο μας ενδιαφέρει, είναι η "θέα" του "μετώπου". Γιατί; Γιατί θα ενημερωθούν καί τα δύο "στρατόπεδα". Θα ενημερωθούν τόσο οι "Νότιοι", οι οποίοι σήμερα πέφτουν θύματα ιμπεριαλισμού, χωρίς να καταλαβαίνουν τον λόγο που συμβαίνει αυτό, όσο και οι "Βόρειοι", οι οποίοι σήμερα πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης αυτών που τους κυβερνάνε και εγκληματούν στο "όνομά" τους. Είναι απαραίτητη η "θέα" για όλους. Είναι απαραίτητη, γιατί ναι μεν εκδηλώνεται η επίθεση από το Προτεσταντικό "στρατόπεδο", αλλά αυτοί, οι οποίοι δίνουν θανατηφόρα ισχύ σε αυτήν την επίθεση, είναι οι "δικοί" μας άνθρωποι.
...Μια "θέα", που η τύχη θέλει να μας τη βελτιώσει, τοποθετώντας στη θέση του Προέδρου της προκλητικής Γερμανίας έναν Λουθηρανό Πάστορα ...Έναν ιερέα του Προτεσταντισμού, που δείχνει με την παρουσία του την πραγματική ταυτότητα των "ασυναγώνιστων" και των "ανεπτυγμένων". Δυστυχώς γι' αυτούς, αυτός είναι ο χειρότερος συμβολισμός που μπορούσε να τους τύχει ...και μάλιστα στη χειρότερη ώρα.
Η κρυφή "θέα" του πιο περίπλοκου πεδίου μάχης στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ο ρόλος των "δικών" μας ανθρώπων.

Σε αυτό το κείμενο περιγράφουμε την πιο "προηγμένη" ιμπεριαλιστική επίθεση στην ιστορία, που έχει ποτέ εξαπολυθεί εναντίον των λαών. Γι' αυτόν τον λόγο και η ανάλυση δεν είναι συμβατική. Πρώτα καταγγέλλουμε εσωτερική προδοσία και μετά εξωτερική επίθεση. Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα ...Μιλάμε για υπερβάλλοντα ζήλο των προδοτών ...Μιλάμε για τον γνωστό "γρίφο" της κότας και του αβγού. Φτάσαμε στο σημείο να μην γνωρίζουμε αν βγήκαν πρώτα οι εχθροί μας να ψάχνουν προδότες ανάμεσά μας ή αν κάποιοι "δικοί" μας άνθρωποι βγήκαν να ψάχνουν "πελάτες" με "πραμάτεια" τους τη δυνατότητα προδοσίας. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι πρώτα μας έβρισε ο "δικός" μας Πρωθυπουργός και μετά ακολούθησε ο Σόιμπλε.
Μιλάμε για εξωφρενικά πράγματα. Βλέπουμε σε πολλές φάσεις τους ίδιους τους προδότες να εμφανίζονται βασιλικότεροι του βασιλέως ...Να προηγούνται στη σκέψη από τα αφεντικά τους ...Να τους δίνουν ιδέες για το πώς θα μας κλέψουν καλύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια ...Να τους αποκαλύπτουν τα κρυμμένα μας πριν τα ανακαλύψουν οι ίδιοι ...Να μας βγάζουν στο "κλαρί" πριν καν οι ιμπεριαλιστές θα μπορούσαν να φανταστούν ότι θα είχαν τη δυνατότητα να μας εκμεταλλευτούν με τόση άνεση ...Να βιάζονται να μας "στήσουν" στον τοίχο σαν "στόχους" πριν καν οι ίδιοι οι εχθροί μας αρχίσουν να μας "στοχεύουν". Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι "Έλληνες" ονειρεύονταν να μας βάλουν χωρίς ασφαλιστικές "δικλείδες" μέσα στη "ζούγκλα" της Ευρώπης, έχοντας ονειρευτεί τα κέρδη, τα οποία θα τους πρόσφεραν τα "θηρία" της. Κάποιοι "Έλληνες" μας διέβαλαν και μας έβριζαν παγκοσμίως πριν καν οι ξένοι τολμήσουν να το κάνουν.
Αυτό είναι το πρωτοφανές και γι' αυτόν τον λόγο είναι δύσκολη η σημερινή κατάσταση. Δεν ήρθαν στα σύνορά μας οι Προτεστάντες, για να μας κατακτήσουν, όπως έκαναν στο παρελθόν οι Ναζί πρόγονοί τους. Τους "έφεραν" από την πίσω "πόρτα" οι "δικοί" μας άνθρωποι ...Τους "έφεραν" στην αρχή με τη δικαιολογία ότι θα μας κάνουν "πλούσιους" με φτηνά δάνεια. Όταν βυθιστήκαμε στα χρέη, τους "έφεραν" ξανά, για να μας "βοηθήσουν" να "σωθούμε". Τώρα αυτοί οι "σωτήρες" εμφανίζονται σαν δανειστές και αλωνίζουν τη χώρα, προκειμένου να τη λεηλατήσουν. Στην πραγματικότητα "δικοί" μας άνθρωποι μάς "ματώνουν", προκειμένου να επωφεληθούν από τα κέρδη των αφεντικών ..."Δικοί" μας άνθρωποι μάς "ξεπουλάνε", για να πάρουν "προμήθεια".
Κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν στο ΔΝΤ μπήκαμε από τη μεθόδευση των ξένων τοκογλύφων ή αν μπήκαμε επειδή κάποιοι "δικοί" μας άνθρωποι είχαν την ιδέα να πάρουν για λογαριασμό τους τα ποσοστά που θα τους αναλογούσαν. Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει αν η Siemens έψαχνε Έλληνες για να τους διαφθείρει, προκειμένου να πουλήσει τα προϊόντα της ή αν Έλληνες με το αζημίωτο τής πρότειναν "ιδέες" για να κονομήσει. Αυτά είναι τα πρωτοφανή και απλά γίνονται αντιληπτά, όταν κάποιος αρχίζει κι αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι φυσιολογικό να "βλέπει" καταστροφές επιπέδου πολέμου, χωρίς να έχει ανοίξει ούτε "μύτη". Είναι δεδομένο λοιπόν ότι, για να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα, θα πρέπει να έχει προηγηθεί προδοσία ...Τρομερή προδοσία ...Εσχάτη προδοσία.
Γι' αυτόν τον λόγο μάς ενδιαφέρει η "θέα". Μόνον αν εντοπίσουμε τους "Μήδους", μπορούμε να εντοπίσουμε και να εξουδετερώσουμε τους "μηδίσαντες". Αυτό είναι το ζητούμενο αυτού του κειμένου. Επειδή κρύβονται πολύ καλά οι "μηδίσαντες", πρέπει να βρούμε πρώτα τους "Μήδους". Πρέπει να εντοπίσουμε τις "πλατφόρμες" των συμφερόντων, ώστε να εντοπίσουμε αυτούς, οι οποίοι "κινούνται" ανάμεσά τους ...Να εντοπίσουμε τους ξένους εχθρούς μας, για να "μαγκώσουμε" τους "δικούς" μας ανθρώπους.
Αυτό μας ενδιαφέρει ...Να δούμε τι σχέση έχει ένας κάφρος Δανός, όπως ο Τόμσεν, μια κόρη Γερμανού Πάστορα, όπως η Μέρκελ, με κάποιους "Έλληνες", οι οποίοι μερικές δεκαετίες πριν έσερναν τις σχολικές τους τσάντες στα στενά του Παλαιού Ψυχικού. Πρέπει να βρούμε αυτήν τη "σχέση", για να καταλάβουμε πως όλοι αυτοί είναι κάτι παραπάνω από "γνωστοί" μεταξύ τους. Μόνον αν καταλάβουμε αυτήν τη "σχέση", μπορούμε να λύσουμε τα "μυστήρια" της σημερινής κατάστασης ...Πραγματικά "μυστήρια", εφόσον φτάσαμε στο σημείο να μην γνωρίζει κανένας τι συμβαίνει και από πού δεχόμαστε επίθεση. Δυστυχώς η χώρα, η οποία πήρε δόξα αιώνια για τους μηδικούς πολέμους, σήμερα δεν μπορεί ν' αναγνωρίσει τους "Μήδους" και ως εκ τούτου και τους "Εφιάλτες". Δεν βλέπουν οι Έλληνες ότι οι ίδιοι άνθρωποι, που τους "πληγώνουν", είναι αυτοί, οι οποίοι στη συνέχεια τους πουλάνε "σωτηρία".
Μιλάμε για το "δούλεμα" των αιώνων. Άλλοι Έλληνες νομίζουν ότι κινδυνεύουμε από τους μωαμεθανούς λαθρομετανάστες και άλλοι από τους Τούρκους γείτονές μας. Κανένας δεν βλέπει τον κοινό "παρανομαστή" σε όλες αυτές τις περιπτώσεις. Δεν βλέπει ότι οι Προτεστάντες είναι αυτοί, οι οποίοι επιβάλουν τη φιλομεταναστευτική πολιτική που διαλύει τα κράτη της Μεσογείου και η ειρωνεία είναι ότι οι ίδιοι εμφανίζονται με δήθεν "προστατευτική" πολιτική της Ευρώπης έναντι των λαθρομεταναστών. Κανένας δεν βλέπει ότι οι Προτεστάντες κρύβονται πίσω από τις προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο, την Κύπρο ή τη Θράκη και η ειρωνεία είναι ότι οι ίδιοι εμφανίζονται στους Έλληνες σαν εγγυητές και προστάτες της εθνικής μας ακεραιότητας.
Μιλάμε για τραγικά πράγματα. Χρεοκοπούμε και μας απειλούν όταν δεν αγοράζουμε όπλα. Διαλύουμε ως κοινωνία και δεν μας επιτρέπουν να αμυνθούμε. Μας δανείζουν δήθεν δισεκατομμύρια και κάθε μέρα μας φτωχαίνουν. Μας υπόσχονται ανάπτυξη και μας βυθίζουν στην ύφεση, για να μας λεηλατήσουν. Μας δείχνουν ψεύτικους εχθρούς, για να μην καταλαβαίνουμε τον δικό τους ρόλο. Προκαλούν την απόλυτη σύγχυση και αυτό κάνει αδύνατη την άμυνα. Μας τρομοκρατούν την ώρα που οι Προτεστάντες της Μέρκελ και του Σόιμπλε "αλώνουν" τη χώρα με τη βοήθεια των Προτεσταντών Παπαδήμων, Παπανδρέου και Σαμαράδων. Περνάνε χωρίς καμία αντίσταση κάτω από τα ελληνικά "τείχη" και γελάνε με τους Έλληνες, οι οποίοι προσπαθούν να δουν με τα "κιάλια" τους εχθρούς να έρχονται, ενώ αυτοί έχουν μπει ήδη στην "Πόλη".
Αν λοιπόν στηθεί το σωστό πολιτικό μέτωπο, διαλύει όλη αυτήν την "ομίχλη". Υπάρχει "μαγεία", που τα κάνει όλα ξεκάθαρα. "Καθαρίζει" όλο το πολιτικό και κοινωνικό τοπίο, σαν κάποιος να άνοιξε μια αόρατη "κουρτίνα", η οποία μέχρι τώρα δεν του επέτρεπε να δει τι συμβαίνει. Όπως συμβαίνει με τις γνωστές "μαγικές" εικόνες, τις οποίες μπορεί να τις κοιτάς άπειρες ώρες με άπειρη προσοχή και να μην καταλαβαίνεις τίποτε, τη στιγμή που αρκεί μια διαφορετική "ματιά", για να σου αποκαλύψουν με απόλυτη ακρίβεια το περιεχόμενό τους.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα με το ελληνικό πολιτικό τοπίο. Οι Προτεστάντες από κοινού με τους Έλληνες ομόδοξους δωσίλογους και τους προδότες, οι οποίοι συνεργάζονται μαζί τους, έχουν καταφέρει και έχουν δημιουργήσει μια "μαγική" εικόνα. Όσο και να τη βλέπεις, δεν καταλαβαίνεις τι δείχνει. Με την πρώτη ματιά είναι ακαταλαβίστικη, αλλά, αν κατορθώσεις να τη δεις με τη σωστή "ματιά", αποκαλύπτεται με απόλυτη ευκρίνεια ένα άλλο περιεχόμενο.
Αν λοιπόν διαμορφωθεί ένα αντιπροτεσταντικό μέτωπο, τι βλέπουμε; ...Βλέπουμε αυτά, τα οποία επί σχεδόν ένα αιώνα μάς κρύβουν οι ιμπεριαλιστές ...Βλέπουμε τα "μαγαζιά", τα "παραμάγαζα" και τους "δούλους" των Προτεσταντών ...Βλέπουμε ότι αυτοί, οι οποίοι μας οδήγησαν στην Κατοχή των δανειστών, είναι οι ίδιοι με αυτούς, οι οποίοι μας είχαν οδηγήσει στην Κατοχή των ναζιστών. Βλέπουμε να επωφελούνται από τη σημερινή καταστροφή εκείνοι, οι οποίοι είχαν επωφεληθεί και από την προηγούμενη Μικρασιατική Καταστροφή, τη Γερμανική Κατοχή ή από τον καταστροφικό Εμφύλιο ...Βλέπουμε τα "μαγαζιά" εκείνων, που, για να υπερασπιστούν τα ίδια προτεσταντικά συμφέροντα, μας βυθίζουν και σήμερα στην καταστροφή.
Υπό αυτό το πρίσμα βλέπουμε, για παράδειγμα, ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν διαφέρουν σε τίποτε μεταξύ τους ...Είναι οι διαφορετικές όψεις του ιδίου νομίσματος ...Είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις συγκεκριμένων ιδιωτών, οι οποίοι από πολύ παλιά έχουν πολύ στενές σχέσεις με τον προτεσταντικό παράγοντα ...Είναι τα ιδιόκτητα "μαγαζιά" των ανιψιών και των εγγονών των Βενιζέλων και των Μπενάκηδων ...Των βασικών φίλων και συνεταίρων, οι οποίοι συνδέονται με όλες τις υπό προτεσταντική διεύθυνση εθνικές μας τραγωδίες τον τελευταίο αιώνα.
Στην πραγματικότητα, δηλαδή, αυτά τα δύο κόμματα είναι το ίδιο πράγμα ...Δεν υπάρχει δηλαδή μυστήριο στη σημερινή "συγκυβέρνηση" ...Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία ...Δεν ήταν λάδι και νερό, που ως δια μαγείας ανακατεύτηκαν. Δεν τρελάθηκαν ξαφνικά οι "δεξιοί" και υποστήριξαν τους "σοσιαλιστές". Τα κόμματα, τα οποία κατέλυσαν το ελληνικό Σύνταγμα, για να μας παραδώσουν στους "Πέρσες", ιδρύθηκαν και ανήκουν σε Προτεστάντες και πάντα συγκυβερνούσαν για λογαριασμό τους, εξαπατώντας τους Έλληνες. Ανήκουν στους ίδιους ανθρώπους, οι οποίοι κάποτε συνεργάστηκαν με τους Προτεστάντες Ναζί ή πρωταγωνίστησαν στον Εμφύλιο, προκειμένου να επαναφέρουν τον Προτεστάντη Βασιλιά, ο οποίος ήταν ο "εκλεκτός" των Προτεσταντών Βρετανών.
Τα ανάλογα ισχύουν και στο επίπεδο των προσώπων. Βλέπουμε ότι Παπανδρέου και Σαμαράς δεν διαφέρουν σε τίποτε ...Το ίδιο πράγμα είναι. Δεν χρειάζεται να τους δει κάποιος να χαριεντίζονται ως "κολλητοί" μέσα στη Βουλή. Ανήκουν στο ίδιο κύκλωμα και εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα από τότε που υπάρχουν τα οικογενειακά τους "τζάκια". Δεν υπάρχει και εδώ μυστήριο. Πάντα ήταν συμμαθητές, φίλοι στα προτεσταντικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και σήμερα συμπρωταγωνιστές στην ίδια παράσταση των κοινών προτεσταντών αφεντικών. Παριστάνουν τους αντιπάλους, γιατί αυτό επιβάλει το "σενάριο" των αφεντικών τους ...Ψευτοεχθροί, για να ξεγελάνε το "πόπολο". Όπως η αντιπαλότητα του Μητσοτάκη με τον Σαμαρά. Πόσο αληθινή μπορεί να είναι η κόντρα μεταξύ τού ανιψιού του Βενιζέλου και του εγγονού του Μπενάκη;
Η ίδια αποκαλυπτική "μαγεία" μάς φανερώνει τι γίνεται και στο επίπεδο των κρατών. Ποια είναι τα "σκληρά" κράτη των δήθεν ανταγωνιστικών "νοικοκυραίων" στην Ευρώπη; Ποια είναι τα κράτη εκείνα, τα οποία σχεδόν καθημερινά πλαισιώνουν τη Γερμανία στην πολεμική της "εκστρατεία"; Τα κράτη εκείνα, τα οποία σχεδόν σε καθημερινή βάση βρίζουν την Ελλάδα και τους Ευρωπαίους του Νότου; Η Γερμανία, η Ολλανδία, η Φινλανδία, η Σουηδία κλπ.. Μήπως αυτή η ομάδα κρατών θυμίζει κάτι στον αναγνώστη; Αυτά δεν είναι τα "σκληρά" προτεσταντικά κράτη της Ευρώπης; Είδε ποτέ ο αναγνώστης να μας "μαλώνει" η Γερμανία και να μας κουνάει το "δάκτυλο" η Ιταλία; Όχι βέβαια. Όταν μας μαλώνει η προτεσταντική Γερμανία, το "δάκτυλο", που μας απειλεί, είναι πάντα προτεσταντικό ...Το "δάκτυλο" είναι Ολλανδικό ή Φιλανδικό ή Σουηδικό ...Οι "καλές" δυνάμεις, που συνεργάστηκαν και με τον Χίτλερ στην προηγούμενη "εκστρατεία" της Γερμανίας, για να "σώσει" την Ευρώπη.
Όμως, η Ορθόδοξη Ελλάδα δεν είναι μόνη της απέναντι σε αυτούς τους "Πέρσες". Υπάρχουν κι άλλα θύματά τους στην Ευρώπη. Είναι όλες σχεδόν οι Καθολικές χώρες, όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Ιρλανδία ή η Πορτογαλία. Αυτές, μαζί με την Ελλάδα, εύκολα μπορούν να "συνθέσουν" ένα ενιαίο "αντιπροτεσταντικό μέτωπο". Δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα, γιατί όλες τους έχουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα "ορατότητας" ...Δεν βλέπουν ποιοι είναι αυτοί που τους επιτίθενται ...Δεν βλέπει για παράδειγμα η Ιταλία ότι ο Μόντι είναι υπάλληλος της Goldman Sachs και επιφανής Προτεστάντης της Προτεσταντικής Τριμερούς Επιτροπής ...Τόσο επιφανής και τόσο φανατικός, που τώρα θέλει να φορολογήσει και την Καθολική Εκκλησία ...Δεν βλέπει η Πορτογαλία τον Προτεστάντη Μπαρόζο της Προτεσταντικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Κανένας δεν καταλαβαίνει τι πραγματικά συμβαίνει, γιατί δεν έχει "ορατότητα". Η θρησκευτικά σε μεγάλο βαθμό διχασμένη Καθολική Γαλλία δεν μπορεί να "δει" τίποτε για όσο διάστημα την κυβερνά ο Εβραίος Σαρκοζί ...Ο υπάλληλος των Εβραίων τοκογλύφων και εταίρος στον Γαλλογερμανικό "άξονα". Μια Γαλλία με "ορατότητα" εύκολα μπορεί να δει με συμπάθεια αυτό το μέτωπο και να σπάσει τη συμμαχία της με την σκληροπυρηνική Γερμανία του Προτεσταντισμού. Τα ανάλογα ισχύουν και για τη Ρωσία ...Τη Ρωσία, η οποία βυθίστηκε για έναν σχεδόν αιώνα στον μεσαιωνικό σταλινισμό, που της "δώρισαν" οι Προτεστάντες. Η Ορθόδοξη Ρωσία μπορεί εύκολα να απειλήσει με κλείσιμο της "στρόφιγγας" του φυσικού αερίου, που ζεσταίνει τους "ανώτερους" Προτεστάντες.
Εκλογές με κριτήρια και στόχους.

Από τη στιγμή που εντοπίσαμε, ως εχθρούς της σύγχρονης Ελλάδας, τους Προτεστάντες του ευρωπαϊκού Βορά και τους "προτεσταντίζοντες" της πατρίδας μας, είναι εύκολη η άμυνα ...Μια άμυνα, η οποία ξεκινάει από την εξουδετέρωση των προδοτών. Είναι σχεδόν περιττό να πούμε εμείς στους υπόλοιπους Έλληνες τι πρέπει να κάνουν σε αυτήν την περίπτωση. Αν δείξεις σε κάποιους τον προδότη, δεν χρειάζεται να τους υποδείξεις τι πρέπει να κάνουν. Το πραγματικά δύσκολο ήταν να εντοπίσουμε και να στοχοποιήσουμε τους εχθρούς μας. Από τη στιγμή που τους εντοπίσαμε, είναι εύκολα τα υπόλοιπα. Είναι εύκολο να βάλουμε στην κοινή Προτεσταντική "πλατφόρμα" τους εχθρούς μας και τους συνεργάτες τους δωσίλογους και να τους στοχοποιήσουμε ...Να τους στοχοποιήσουμε με βάση αυτήν την κοινή ιδιότητα, η οποία είναι θρησκευτικού τύπου.
Εδώ κάποιος θα αναρωτηθεί για τη λογική αυτής της στοχοποίησης. Μήπως είναι ρατσιστική και αδικούμε κάποιους; Όχι βέβαια. Αυτή η συλλογικού τύπου συμπεριφορά, που μοιάζει σχεδόν "ρατσιστική" και την οποία προτείνουμε ανενδοίαστα, δεν πρέπει να μας ξενίζει. Μοιάζει ρατσιστική, αλλά δεν είναι τέτοια. Είναι μια συμπεριφορά, η οποία διαχωρίζει κοινωνικά σύνολα μεταξύ τους και βοηθά στην καλύτερη "θέα", όταν αυτά για τον οποιονδήποτε λόγο έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους. Δεν είναι ρατσισμός να πεις σε ένα ντέρμπι μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ότι ...όσοι δεν είναι με τη Ρεάλ είναι με τη Μπαρτσελόνα.
Δεν είναι ρατσισμός να πεις ότι ...ΟΛΟΙ όσοι ήταν "απέναντι" από τους αρχαίους Έλληνες ήταν Μήδοι. Δεν είναι ρατσισμός να πεις ότι ...ΟΛΟΙ οι Έλληνες, που συνεργάστηκαν με τους Πέρσες ήταν "μηδίσαντες". Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι χρήσιμες και βοηθούν στην ανάπτυξη αμυνών από εκείνους που έχουν λόγους ν' αναζητούν την προστασία από τον περίγυρό τους και σε αυτήν την περίπτωση είναι οι Έλληνες. Επιπλέον, μια τέτοια γενική αντιμετώπιση κοινωνικών συνόλων ανήκει στην ελληνική παράδοση πάνω σε θέματα συλλογικής κοινωνικής συμπεριφοράς.
Δεν διαφέρει δηλαδή σε τίποτε αυτό το οποίο προτείνουμε από το ..."πας μη Έλλην βάρβαρος". Εμείς σε αυτήν την περίπτωση τι λέμε; "Πας Προτεστάντης ανεπιθύμητος ως υποψήφιος για την εξουσία". Απλά πράγματα. Όπως κάποτε οι Έλληνες δεν ήθελαν να "χειροκροτούν" βαρβάρους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έτσι και οι σύγχρονοι Έλληνες έχουν δικαίωμα να μην θέλουν τους Προτεστάντες στη Βουλή τους. Δικαίωμα τού καθενός είναι να σπουδάζει σε όποιο ίδρυμα θέλει ή να εντάσσεται σε όποιο κόμμα θέλει και δικαίωμα επίσης του καθενός είναι να ψηφίζει με βάση συγκεκριμένες απόψεις πάνω σε αυτά τα θέματα.
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι το σημαντικό σήμερα δεν είναι το να εντοπίσουμε τι ακριβώς πρέπει να ψηφίσουμε, αλλά το ακριβώς αντίθετο ...Τι να μην ψηφίσουμε. Εμείς σε αυτό το κείμενο δεν προτείνουμε τι να ψηφίσει κάποιος. Προτείνουμε να ψηφίσει οπωσδήποτε, αλλά επίσης οπωσδήποτε να μην ψηφίσει τους δωσίλογους των Προτεσταντών. Να πάνε ΟΛΟΙ οι Έλληνες να ψηφίσουν, αλλά να μην ψηφίσει ΚΑΝΕΝΑΣ τους Προτεστάντες υποψηφίους. Τι δεν ψηφίζουμε λοιπόν; Ό,τι ανήκει στους Προτεστάντες. Ό,τι διευκολύνει τους Προτεστάντες στην άλωση της Ελλάδας ...Τα κόμματα που τους εξυπηρετούν ...Τα πρόσωπα που τους εξυπηρετούν.
Ποιος είναι ο στόχος μας στις επόμενες εκλογές; ...Να τους "κόψουμε" τα "πλοκάμια", τα οποία τους επιτρέπουν να ελέγχουν και να "πνίγουν" την Ελλάδα ...Να εξουδετερώσουμε τα πολιτικά κόμματα, τα οποία ανήκουν στην κυριολεξία σε Προτεστάντες. Να πάψουν οι Προτεστάντες να έχουν με τα δικά τους κόμματα την πολιτική ισχύ να υποθηκεύουν την πατρίδα μας και να δεσμεύουν τον λαό με τις υπογραφές των ηγετών τους. Να πάψουν να έχουν τη δυνατότητα ν' αποφασίζουν για το μέλλον της πατρίδας μας οι Προτεστάντες μαζί με τους προδότες ...Τέρατα, όπως η Μέρκελ με ελληνόφωνους μισέλληνες, όπως ο Παπαδήμος, ο Παπανδρέου ή ο Σαμαράς.
Μαζί με αυτούς να αποβληθούν από τη Βουλή των Ελλήνων όλα τα περιφερειακά "εξαρτήματα" του προτεσταντικού "σκηνικού", τα οποία παίζουν ρόλο συμπληρωματικό και υποστηρικτικό ...Τα "δεκανίκια" αυτού του Προτεσταντικού πολιτικού κατεστημένου ...Τα "δεκανίκια", που ονομάζονται ΛΑΟΣ και ΚΚΕ.
Μα θα πει κάποιος, πώς είναι δυνατόν ένα κομμουνιστικό κόμμα να είναι "αδελφό" κόμμα με ένα ακροδεξιό κόμμα; Τι σχέση μπορεί να έχουν μεταξύ τους; Ό,τι σχέση έχει ένα εκδοτικό συγκρότημα, όπως ο Πήγασος, με μια τεχνική εταιρεία, όπως ο Άκτορας. Καμία σχέση ως προς το αντικείμενό τους, αλλά ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη ...Το αυτό συμβαίνει και με το ΛΑΟΣ και το ΚΚΕ.
Ως κόμματα δεν έχουν καμία ιδεολογική σχέση μεταξύ τους, αλλά, ως "επιχειρήσεις", ανήκουν στο ίδιο Προτεσταντικό "κύκλωμα". Το ΛΑΟΣ ανήκει στον Μητσοτάκη και αυτός ανήκει στους Προτεστάντες. Το ΚΚΕ ανήκε πάντα στους Προτεστάντες, αν σκεφτεί κάποιος ότι ο ίδιος ο Στάλιν ήταν ένα ιδιόκτητο "κομοδίνο" των Προτεσταντών. Γιατί αυτό το κύκλωμα έχει ανάγκη ένα ακροδεξιό και ένα ακροαριστερό κόμμα; Γιατί έτσι είναι πάντα οι "πατερίτσες". Υπάρχει μία δεξιά και μία αριστερή. Ο "ανάπηρος" δικομματισμός τις έχει ανάγκη για να "στηρίζεται", όταν οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν ...Απλά πράγματα. Η δεξιά πλευρά του δικομματισμού στηρίζεται στην αριστερή "πατερίτσα" και η αριστερή του στη δεξιά.
Όταν θέλει η Προτεσταντική ΝΔ να δείξει ότι είναι η δεξιά και πατριωτική παράταξη —για να ξεγελάσει τους δεξιούς ψηφοφόρους— επιτίθεται στο σταλινικό ΚΚΕ, ενεργοποιώντας εμφυλιοπολεμικά αντανακλαστικά. Όταν θέλει το Προτεσταντικό ΠΑΣΟΚ να δείξει ότι είναι Αριστερό —για να λεηλατήσει τον λεγόμενο προοδευτικό χώρο— επιτίθεται στο βασιλοχουντικό ΛΑΟΣ, ενεργοποιώντας αντιδικτατορικά αντανακλαστικά ..."Παιχνίδι" είναι αυτό ...Παιχνίδι, το οποίο παίζεται πάντα με τον ίδιο τρόπο, όταν αμφισβητούνται τα κόμματα του δικομματισμού από κάποιον "μνηστήρα", ο οποίος αναζητεί "σχισμή" για να μπει στο πολιτικό σκηνικό ή όταν δεν τσιμπά ο κόσμος με τις "κοκορομαχίες" των δύο κομμάτων ...Παιχνίδι, το οποίο κάποιοι πληρώνονται για να το κάνουν.
Τόσο το ΚΚΕ όσο και το ΛΑΟΣ πληρώνονται, για να παριστάνουν τους προκλητικούς "κομπάρσους" ...Πληρώνονται, για τους βρίζει είτε ο Σαμαράς είτε ο Πάγκαλος ...Πληρώνονται για να "στήνονται" με ακραίες και κραυγαλέα φασιστικές θέσεις, ώστε να μπορούν να παριστάνουν τους πατριώτες και τους δημοκράτες οι Προτεστάντες του δικομματισμού.
Από τη στιγμή που θα στοχοποιήσουν οι Έλληνες τα Προτεσταντικά κόμματα, θα πρέπει να συνεχίσουν και να στοχοποιήσουν και το ίδιο το Προτεσταντικό πολιτικό προσωπικό της χώρας. Εφόσον δηλαδή έχουν εντοπίσει τους "Μήδους" και τα "μαγαζιά" τους στη χώρα, πρέπει να αρχίσουν να "επιτίθενται" στους "μηδίσαντες" ...Στους "γενίτσαρους", τους οποίους "κατασκευάζουν" οι Προτεστάντες, προκειμένου να ελέγχουν τη χώρα. Αυτό είναι άκρως απαραίτητο, γιατί, αν δεν "εξαφανιστούν" τα πρόσωπα, δεν αρκεί να εξαφανιστούν τα κόμματα ...Αν δεν εξαφανιστούν οι Προτεστάντες κολεγιόπαιδες, δεν αρκεί που θα εξαφανιστούν τα Προτεσταντικά κόμματα.
Τι κέρδος θα υπάρχει, αν εξαφανιστεί το Προτεσταντικό ΠΑΣΟΚ και επιβιώσει το κόμμα της Προτεστάντισσας Κατσέλη; ...Της Προτεστάντισσας, η οποία ήταν υπεύθυνη του τομέα της οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, που μας οδήγησε στο ΔΝΤ και σήμερα —χωρίς καμία ντροπή— τολμάει και παριστάνει την "αντιμνημονιακή"; Τι κέρδος θα υπάρχει, αν εξαφανιστεί το προτεσταντικό ΠΑΣΟΚ και τις ψήφους του τις μοιραστούν τα "αποκόμματα" των σταλινικών ...τύπου Θεοδωράκη ή Καζάκη; Τι κέρδος θα υπάρχει αν εξαφανιστεί η Προτεσταντική ΝΔ και επιβιώσει το δήθεν "αντιμνημονιακό" ΛΑΟΣ του κολαούζου του Μητσοτάκη;
Αυτό είναι το ζητούμενο, για να μπορούμε να ελπίζουμε ότι στις προσεχείς εκλογές θα νικήσει πραγματικά ο λαός. Πρέπει να πάψουν οι Προτεστάντες της Ευρώπης να έχουν τη δυνατότητα να μας "δουλεύουν" ...Να πάψουν να έχουν τη δυνατότητα να μοιράζουν τα διαφορετικά "σενάρια" του δικού μας μέλλοντος στους δικούς τους "ηθοποιούς" ...Πρέπει να πάψουν να έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τα ελληνικά συμφέροντα σε συνεργασία με τους δικούς τους ανθρώπους ...Να πάψουν να έρχονται στην Ελλάδα και να συζητάνε για το μέλλον μας με τους ομοδόξους τους ...Με τους "γενίτσαρους", οι οποίοι έχουν διαπαιδαγωγηθεί στα δικά τους σχολεία ...Στα σχολεία εκείνα, που με δικές τους εντολές ίδρυσαν οι Βενιζέλοι και οι Μπενάκηδες, για να παράγουν "γενίτσαρους" ..."Γενίτσαρους" γνήσιους και φανατικούς, οι οποίοι, από τότε που υπάρχουν, ονειρεύονται τους Προτεσταντικούς "παραδείσους" των Χάρβαρντ των Γέιλ και των άλλων γνωστών "βλακοστασίων".
Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε το μέλλον μας στις διαπραγματεύσεις των Προτεσταντών της Τρόικας με ανθρώπους που οι ίδιοι οι Προτεστάντες τούς έχουν πληρώσει τις υποτροφίες τους για τις σπουδές τους στα Προτεσταντικά Κολέγια της Δύσης ...Με ανθρώπους, οι οποίοι υπήρξαν στο σύνολό τους υπάλληλοι των επιχειρήσεών τους ...Με ανθρώπους, που οι ίδιοι, μέσω των πρεσβειών τους, τούς επέβαλαν στην ελληνική πολιτική σκηνή ...Με ανθρώπους, που οι ίδιοι τούς έκαναν δημόσια πρόσωπα, μέσω των δικών τους ΜΜΕ ...Με ανθρώπους, τους οποίους μπορούν ακόμα και να τους εκβιάζουν, επειδή ήταν αυτοί τους οποίους διέφθειραν όταν γίνονταν τα μεγάλα αίσχη με τις "τίμιες" κι "ασυναγώνιστες" Προτεσταντικές εταιρείες τύπου Siemens.
Η επόμενη Βουλή των Ελλήνων δεν πρέπει να έχει ανάμεσα στο δυναμικό της τους εκλεκτούς των Προτεσταντών από τα γνωστά Προτεσταντικά Κολέγια ...Τα Κολέγια, τα οποία βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τις γνωστές Πρεσβείες ...Τα Κολέγια, τα οποία ακόμα και σήμερα χρηματοδοτούνται από ανθρώπους, οι οποίοι έχουν δικαστεί για δωσιλογισμό επί της γερμανικής Κατοχής ...Τα Κολέγια, τα οποία "παρήγαγαν" όλους τους Χριστοφοράκους και τους κολλητούς του. Είναι θέμα εθνικής επιβίωσης να μην έχει η Βουλή τους διεφθαρμένους, που οι Προτεστάντες εκβιάζουν μέσω της λίστας της Siemens ...Να μην έχει η Βουλή τους ευνοημένους των ΜΜΕ, που οι Προτεστάντες εκβιάζουν με τις προσκλήσεις των κολεγιόπαιδων Καψήδων, Στραβελάκηδων και Παπαχελάδων.
Πρέπει να παρακολουθεί ο λαός μόνιμα τα Προτεστανικά ΜΜΕ ...Το Μέγκα, το Σταρ, το Σκάι, τον Αντένα κλπ.. Γιατί πρέπει να τα παρακολουθεί; Γιατί, όταν γνωρίζεις τον ρόλο που παίζουν αυτά τα κανάλια, η αντίδρασή σου μπορεί να έχει μια "αυτοματοποίηση" ...Δεν ψηφίζεις όποιον ή όποια γνωρίζεις από τα κανάλια αυτά ...Δεν ψηφίζεις όποιον ή όποια έχει εμφανιστεί και έχει προβληθεί από τις εκπομπές τους. Αυτό είναι απόλυτα ασφαλές. Γιατί; ...Γιατί είναι σίγουρο ότι πέρασε επιτυχώς την "οντισιόν" των Προτεσταντών, προκειμένου να τον προβάλουν ...Γιατί είναι σίγουρο ότι δεσμεύτηκε να τους εξυπηρετήσει, προκειμένου να τον βοηθήσουν να διακριθεί ...Γιατί είναι σίγουρο πως ήταν κολλητός και συμμαθητής των παιδιών τους, ώστε να τον προβάλουν. Πώς διαφορετικά θα προέκυπτε ένα γελοίο ανθρωπάκι σαν τον Παπακωνσταντίνου στο πιο κρίσιμο υπουργείο την πιο κρίσιμη για το έθνος μας στιγμή;
Από τα βιογραφικά των υποψηφίων καταλαβαίνεις ποιον δεν πρέπει να ψηφίσεις. Δεν ψηφίζεις κανέναν απόφοιτο των Προτεσταντικών Κολεγίων ...Τους απόφοιτους από όλα τα Προτεσταντικά Κολέγια της χώρας ...Το Κολέγιο Αθηνών, ή το Κολέγιο Θεσσαλονίκης. Άνθρωποι, όπως ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, ο Καραμανλής, ο Μητσοτάκης, ο Βαρβιτσιώτης, ο Δούκας, ο Δένδιας, ο Μάνος, ο Ανδριανόπουλος, ο Μπίστης, ο Βορίδης, ο Καμίνης, ο Μπουτάρης, η Κατσέλη, πρέπει να φύγουν από το πολιτικό προσκήνιο με συνοπτικές διαδικασίες. Πρέπει να αποβληθεί από την πολιτική σκηνή όλη η Προτεσταντική συμμορία των δήθεν αντιπάλων στην κοινή πασοκονεοδημοκρατική "εταιρεία" ...Όλη η "καλογυαλισμένη" —από τα προτεσταντικά ΜΜΕ— "σαβούρα", που έβαλε την υπογραφή της, για να παραδοθεί η χώρα στους δανειστές της.
Το ίδιο ισχύει και για την Προτεσταντική Ελληνογερμανική Σχολή ...Άλλη "μεγάλη" σχολή, που μας "δόξασε" στα πέρατα της Γης και στα δικαστήρια όλου του κόσμου ...Η γερμανική σχολή, που έβγαλε τα "λεφτά" της, εφόσον "παρήγαγε" τον άνθρωπο που διέφθειρε όλη την Ελλάδα και έγινε η αιτία να παραδοθεί η χώρα στους Γερμανούς ...Η γερμανική σχολή, όπου ο δωσίλογος των Ναζί Χριστοφοράκος έστειλε τον γιο του να διαπαιδαγωγηθεί, προκειμένου να καταφέρει αυτό, το οποίο δεν κατάφερε ο πατέρας του ...Η σχολή αυτή, που, μόνον εξαιτίας του Χριστοφοράκου και του Βερελή, έχει κάνει δέκα φορές την "απόσβεσή" της ...Η σχολή αυτή, που δίνει ανελλιπώς στελέχη στην Προτεσταντική "εταιρεία" του δικομματισμού ...Την "εταιρεία" αυτή, που μας έβαλε στο ΔΝΤ.
...Άνθρωποι, όπως η Ντόρα Μητσοτάκη, ο Βαληνάκης, ο Βερελής, ο Γιανίτσης, ο Παπαθανασίου, ο Αντώναρος, δεν πρέπει να ξαναμπούν στη Βουλή με ψήφο του ελληνικού λαού. Αν θέλουν οι Γερμανοί, ας καταλύσουν τη Δημοκρατία μας κι ας τους βάλουν με τα όπλα τους ...Όπως έγινε και επί Κατοχής. Ας ψάξει κάποιος τους προπολεμικούς απόφοιτους της ελληνογερμανικής σχολής και θα δει με απόλυτη ασφάλεια τους "Έλληνες", οι οποίοι περιφέρονταν στα γραφεία της Γκεστάπο και των Ες-Ες.
Πρέπει επιτέλους να μπει "λουκέτο" σε όλα τα αυτά τα οργανωμένα "εκκολαπτήρια" δωσίλογων και προδοτών ...Τα "εκκολαπτήρια" εκείνα, τα οποία έχουν εξ’ αρχής δημιουργηθεί γι' αυτόν τον σκοπό ...με χρήματα και βέβαια υπό τη διεύθυνση των Προτεσταντών ...Μιλάμε για πραγματικά "εκκολαπτήρια" ...Μιλάμε για οργανωμένους μηχανισμούς, οι οποίοι "αλιεύουν" χαφιέδες, για να πλαισιώνουν προδότες ...Μηχανισμούς, οι οποίοι "αλιεύουν" άθλια ανθρωπάκια σαν τον Παπακωνσταντίνου, για να πλαισιώνουν προδότες σαν τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά.
Όλα αυτά πρέπει να κλείσουν άπαξ. Πρέπει να καταγραφούν, να "στιγματιστούν" και να αποβληθούν άπαξ από τη δημόσια ζωή οι απόφοιτοί τους ...Να στιγματιστούν και τα παιδιά τους ...και τα παιδιά των παιδιών τους. Από την εποχή της απελευθέρωσης της πατρίδας μας λειτουργούν σαν ένας επιθετικός "καρκίνος", ο οποίος διαρκώς επιβαρύνει την κατάστασή μας ...Ένας "καρκίνος", που μόνο με δραστική επέμβαση μπορεί να αφαιρεθεί. Αν δεν τους ξεφορτωθούμε τώρα, θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι η πατρίδα μας θα πέσει στα χέρια των δανειστών. Μόνον σε μια τέτοια περίπτωση μπορούμε να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον.
Μπορεί να φανταστεί κάποιος την ελληνική πολιτική σκηνή, χωρίς όλα αυτά τα "βάρη"; ...Θα "ανασάνει" ο τόπος ...Θα φύγουν οι δωσίλογοι των Προτεσταντών ...Θα απαλλαγεί η χώρα από παράσιτα, χαφιέδες και οσφυοκάμπτες "Κωλέτηδες". Η Ελλάδα θα έχει κάνει ένα βήμα προς την ελευθερία της, αν στην επόμενη Βουλή δεν μπει ούτε ένα από τα Προτεσταντικά κόμματα, τα οποία την κυβερνούν καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Η επόμενη Βουλή θα είναι αμιγώς ελληνική, αν δεν μπει ούτε ένας Προτεστάντης Κολεγιόπαις μέσα σ' αυτήν. Μόνον σε μια τέτοια περίπτωση μπορούμε να μιλάμε για νίκη του ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας. Μόνον με ένα τέτοιο θεαματικό αποτέλεσμα μπορούμε ως λαός να γίνουμε ο εφιάλτης των "Μήδων" ...Ο εφιάλτης της Μέρκελ, του Σόιμπλε και των άλλων κτηνών.
Τίποτε δεν έχει τελειώσει για την Ελλάδα με την υπογραφή του Μνημονίου. Ανά πάσα στιγμή μπορούν ν' ανατραπούν όλα, αν "ξυπνήσουν" οι Έλληνες. Ανά πάσα στιγμή θα αλλάξουν επιλογές οι "σφαγείς" μας. Τώρα μας τρομοκρατούν, γιατί ελέγχουν τους προδότες. Αν χάσουν τον έλεγχο αυτόν, όλα μπορούν ν' αλλάξουν ...Όλα να αποκαλυφθούν και να έχουμε απροσδόκητες εξελίξεις. Η Ελλάδα είναι πολύ "σκληρή", για να "πεθάνει" τόσο εύκολα. Είναι πολύ ισχυρή, για να την δουλεύουν οι βάρβαροι. Ας κάνουν οι Έλληνες τη σωστή κίνηση και να είναι βέβαιοι ότι ΓΝΩΣΗ, για να πολεμήσουν, υπάρχει ...Θα τους δοθεί η λύση στα προβλήματά τους ...Θα μπορέσουν για άλλη μία φορά στη μακραίωνη ιστορία τους να βοηθήσουν όχι μόνον τους εαυτούς τους, αλλά και τους υπόλοιπους λαούς.
Αυτό το κείμενο είναι μια "προκαταβολή" από εμάς. Εμείς τους "τσουβαλιάσαμε" τους εχθρούς των Ελλήνων ...Τους "τσουβαλιάσαμε" όλους μαζί και δέσαμε το "τσουβάλι" με έναν όμορφο κολεγιακό "φιόγκο". Από εδώ και πέρα η συνέχεια ανήκει στους Έλληνες πολίτες ...Στους χιλιάδες πολίτες, που, κουβαλώντας τις ελληνικές σημαίες, κατέκλυσαν τις πλατείες ως αγανακτισμένοι ...Θα τους αρχίσουν στα "πυξ" και τα "λαξ" των αρχαίων Ελλήνων, για να τελειώνουμε μ' αυτούς; ...Θα τους αρχίσουν στα κλωτσίδια, για να τους ξεφορτωθούμε επιτέλους; ...Δεν μπορείς να ελπίζεις σε σωτηρία, όταν σε δουλεύει ένας ...Κυριάκος Μητσοτάκης.
...ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

..."ΜΑΥΡΟ" ΣΤΑ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

..."ΜΑΥΡΟ" ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.

..."ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ" ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ.

Ψηφίζουμε τους άξιους Έλληνες, που γνωρίσαμε στις γειτονιές μας, στα σχολεία μας και στις δουλειές μας. Τους Έλληνες, τους οποίους εκτιμήσαμε στην πραγματική ζωή και δεν είναι τα "σκουπίδια" των Μπομπολαίων και των Λάτσηδων. Δεν ψηφίζουμε τα δουλικά των Προτεσταντών και των Διαπλεκομένων, που "τρύπωσαν" λαθραία μέσα στα σπίτια μας μέσω των τσοντοκάναλων. Δεν ψηφίζουμε κανέναν από όλους αυτούς, που έχουμε δει στα κανάλια. Πρέπει να εξουδετερώσουμε τα μεγάλα "μέσα" των Προτεσταντών. Πρέπει να αποβάλουμε από τη δημόσια ζωή τούς προδότες και τους άχρηστους.
..."ΑΕΡΑ", ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΗ "ΧΟΛΕΡΑ".

...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Δημιουργός της θεωρίας του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου